• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren
Leverandør af kvalitets maling til private og erhverv
Leverandør af kvalitets maling til private og erhverv

SPAR OP TIL 50% PÅ KVALITETS MALING

Vi sælger kun den gode kvalitets maling som vi selv daglig bruger i vores malerfirma, og som tusindvis af professionelle malere dagligt bruger, hos deres kunder landet over. Nemlig Beck & Jørgensen og Caparol maling og træbeskyttelse. Nu kan du købe den samme gode maling til billig pris, så du får en billig maling og vægmaling i højeste kvalitet, ved at købe online her.

Leverandør af kvalitets maling til private og erhverv

Maler-maling.dk er din maling butik og online farvehandler samt leverandør af billig kvalitetsmaling, vægmaling, gulvmaling, træbeskyttelse, facademaling og gulvlak. Vi sælger maling til alle formål, og vi kan med garanti stå inde for kvaliteten på vores maling.
Vi har drevet malervirksomhed siden 2003, og sælger kun den maling, som vi selv bruger, og som vi ved, giver det bedste resultat og den længste holdbarhed. Vores maling og vægmaling gør det nemt for dig at male, og du kan trygt bruge den, da vi samtidig har valgt den maling, der er mindst skadelig for både dig selv og miljøet at bruge.

Hos maler-maling.dk finder du også alt, hvad du skal bruge både under forberedelserne, og mens du maler. Og vi leverer alle dine malerprodukter fragtfrit, når du køber for over kr. 499. Vi står altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning, og du kan trygt købe din maling hos maler-maling.dk, da vi har E-mærket. Din garanti for en sikker og gennemsigtig handel.

Vi har nøje udvalgt den rigtige maling for både dig og miljøet

Maler-maling.dk har den helt rigtige maling, som gør det nemt for dig at arbejde med dit malerprojekt. Det gør dit projekt legende let. Og vores bedste anbefaling er netop, at vi selv har drevet malerforretning gennem mange år, og derfor har opnået erfaring, som gør os i stand til at udvælge den helt rigtige maling til dig.

Dansk miljømærket maling

Vi sælger kvalitetsmaling fra Beck & Jørgensen. Malingen produceres i Danmark, og Beck & Jørgensen har mere end 120 års erfaring i at producere maling, hvilket giver dig garanti for den gode kvalitet. Samtidig har malingen også fået EU-Blomsten. Det betyder, at malingen har fået det officielle europæiske miljømærke fra EU-Kommissionen, og dermed er det miljømærket maling.
Miljømærket gives kun til producenter, som producerer maling og andre produkter, der lever op til de stillede miljøkrav hele vejen gennem produktets livscyklus. Desuden lever den også op til de stillede krav i forhold til indhold af kemikalier, og du kan derfor også være sikker på, at din maling er mindst skadelig for både dig og for miljøet. For at opnå EU-Blomsten skal malingen også produceres bæredygtigt, og du kan derfor bruge vores maling fra Beck & Jørgensen med god samvittighed hele vejen igennem dit malerprojekt, og samtidig være sikker på, at du udsætter både dig selv og miljøet omkring os for mindst mulig forurening.

Vi hjælper dig gerne med råd og vejledning

Vi sælger maling til alle formål. Uanset om du skal male væggen i stuen i en ny farve, eller du skal male loftet eller fliserne i badeværelset eller gulvet med epoxymaling. Vi sælger også malingen, du skal bruge, når du skal male dit udendørs træværk, eller den maling du skal bruge, når du skal male dine vinduer. Listen over muligheder er uendelig, og vi giver dig naturligvis gerne alle de råd og den vejledning, som du har brug for, når du skal starte på dit næste malerprojekt. Du kan kontakte Michael på telefon 23 95 20 25, eller du kan skrive til ham på mail info@maler-maling.dk. Michael guider dig gerne hele vejen gennem dit malerprojekt, og Michael sætter en stor ære i at hjælpe dig med at vælge den helt rigtige løsning til dit projekt. Og desuden hjælper Michael dig også gerne med at vælge den mest holdbare løsning. Når du køber din maling hos maler-maling.dk, har du også mulighed for at købe alt det tilbehør, du skal bruge både til forberedelserne af dit projekt, og alt det du skal bruge, når du er klar til at gå i gang med at male. Og husk, at god forberedelse er det halve arbejde. Spørg gerne Michael til råds, hvis du vil være sikker på, at du gør forarbejdet på den rigtige måde, så du opnår det mest holdbare resultat af dine anstrengelser.

Her på hjemmesiden under Råd og Vejledning kan du også hente mange gode råd til dit malerprojekt. Her finder du beskrivelser af de forskellige typer af billig maling, som kan hjælpe dig med at vælge den rigtige maling. Men desuden finder du også masser af råd omkring, hvordan du forbereder og vedligeholder dine malerprojekter.

Nyheder om maling og tapet

Hos maler-maling.dk udsender vi løbende et nyhedsbrev. Du kan tilmelde dig dette nyhedsbrev, hvis du gerne løbende vil modtage gode råd, tips og tricks til dine malerprojekter. Du vil desuden modtage særlige tilbud, hvor du kan spare ekstra mange penge på vores kvalitetsmaling. Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev her. Du skal blot skrive din e-mailadresse, og klikke på ”Tilmeld”, så vil du fremover automatisk modtage nyhedsbrevet.

At købe maling online er en tillidssag

At købe god maling er en tillidssag, og vi vil derfor gøre vores til, at du får en god oplevelse ud af at købe din kvalitetsmaling hos maler-maling.dk. Vi har derfor valgt, at den maling vi sælger, altid lever op til dine krav til en god billig maling. Vi leverer derfor kun kvalitetsmaling, og vi har nøje udvalgt den, så vores maling giver dig en holdbar løsning, uanset hvad det er, du skal male. Og da ingen jo kan se, hvad der gemmer sig under malingens overflade, er det vigtigt for os, at vi ikke bare sælger dig den bedste maling til den bedste laveste pris, men vi vil også gerne hjælpe dig med rådgivning til, hvordan du kan forberede dit malerarbejde, så du er sikker på, at malingen er både holdbar og flot at se på, så du ikke skal i gang med at male samme sted igen inden for kort tid. Det er derfor også vigtigt for os at vide, hvilke forhold din maling vil blive udsat for, når du er færdig med at male. Det er nemlig ikke uvæsentligt for valget af den rigtige vægmaling eller loftmaling. Og slet ikke uvæsentligt når det kommer til holdbarheden af malingen. Jo mere vi ved om dit malerprojekt, jo bedre rådgivning kan vi give dig. Men du er naturligvis også velkommen til at købe maling hos os, også selv om du ikke benytter dig af muligheden for at få råd og vejledning hos Michael.

30 dages returret på utonet maling og andre varer

Skulle det vise sig, at du har fået købt for meget maling, kan du altid komme af med det igen hos maler-maling.dk. Du får 30 dages fortrydelsesret på dine køb. Og du kan derfor returnere for meget købt maling, eller maling som du bare generelt har fortrudt, at du har købt. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke kan returnere maling, som er tonet i en farve specielt til dig. Du har derfor kun returret på den maling, som ikke er tonet på bestilling, herunder hvid maling eller en standart farve sm eks. sort eller brækket hvid eller Iglohvid (S 0500-N) Også RAL9010 kan returneres, da det ofte er en standart hvid maling.
Du kan læse mere om dine muligheder for at returnere produkter købt hos os her.

Maler-Maling; din online malerforretning

Hos Maler-maling forhandler vi alle slags malinger, så du kan finde den rette maling til det rette formål. Vi er din online malerforretning, og vi tilbyder et stort udvalg af maling til hvilket som helst formål.

Her på siden finder du alt indenfor maling; Lige fra loftmaling til gulvmaling og maling med glimmer eller selvlysende maling. Hvad end du skal i gang med at male, så er det stort set kun fantasien, der sætter grænser for hvordan noget kan males. Vi sælger maling online for at gøre det lettere for vores kunder. Som din E-farvehandel har vi sørget for, at det er let for dig at finde den maling, du har brug for. Vi har inddelt vores hjemmeside i forskellige kategorier, så du som kunde lettere kan finde frem til den rette maling til dit formål.

Hvis du er på udkig efter maling til en god pris, så har vi også maling tilbud, så du kan få billig maling til dine indretningsprojekter. Med tilbud maling behøver det ikke være dyrt at give dit hjem eller et møbel nyt liv, og vi går ind for, at det ikke er prisen på maling, der skal afholde dig fra at give dig i kast med et istandsættelsesprojekt af dit hjem eller et gammelt møbel.

Skab stemning og personlighed i et rum med farve på væggene

Det er blevet moderne med farve på væggene. Hvad enten man kun ønsker at male en enkelt væg eller et helt rum, så kan farvede vægge bidrage med noget særligt i indretningen. Med farve på væggene har du mulighed for at skabe en helt særlig stemning i et rum, samtidig med at farverne er et udtryk for din personlige stil.

Vægmaling fås i alle tidens farver, så du kan følge de nyeste boligtrends eller skabe en personlig stil med anderledes og spændende farver. Malertrends fungerer på mange måder ligesom andre former for trends; trends er omskiftelige. I øjeblikket er der nogle særlige farver, der trender, men moden kan hurtigt skifte. Heldigvis er det sådan med maling af vægge, at det er nemt og hurtigt at male den gamle farve over, hvis man er blevet træt af at kigge på den. Hvis du drømmer om at male dine vægge i en ny og anderledes farve, så kan du købe maling nu, så du kan komme i gang med at male dine vægge.

Når du skal beslutte dig for, hvilken farve du kunne tænke dig på væggen, så er det en god idé at besøge en farvehandel. I stort set alle malerbutikker vil du kunne finde et farvekort, som kan hjælpe dig til at afgøre, hvilke farver maling du skal vælge. På farvekortet vil du kunne se hvilken RAL-koden farven har. Køb maling online når du kender RAL-koden på den farve, du godt kunne tænke dig. En RAL-kode består af fire cifre eksempelvis RAL9010. Når du kender RAL-koden kan du gå på jagt efter billig vægmaling. Uanset om du ønsker at male dine vægge i en farve, eller du drømmer op at genopfriske den hvide farve på væggene, så er det vigtigt at kende RAL-koden. Hvid maling er nemlig ikke bare hvid. Der findes mange forskellige hvide farver, og derfor kan det være en god idé at kende RAL-koden på den hvide maling, der blev brugt sidste gang væggene blev malet, så du ikke risikerer at komme hjem med en knækket hvid, hvis ikke det er denne farve, der er blevet brugt i forvejen.

Spærrende maling til beskadigede vægge

Hvis dine vægge er særligt udsatte for sod og nikotin, eller væggene har taget skade efter en vandskade, så er det ikke altid, at det er nok at male væggene med almindelig maling. Beskadigede vægge bør altid males med en spærrende maling, forsegler eller spærregrunder.

Med spærrende maling undgår du, at gamle skader bryder igennem den nye maling. Samtidig kan spærrende maling være med til at minimere lugtgener efter brandskader eller nikotin. Spærrende maling egner sig også til maling af trælofter, hvor der er knaster, som kan bryde igennem. Du kan sagtens få spærrende billigt maling, så bare fordi dine vægge er beskadigede behøver det ikke at være en ekstra udgift, når væggene skal istandsættes.

Maling med glans

Maling har en glans. Dvs., at jo højere glans en maling har, jo blankere blive væggene at se på. Jo højere glans, desto blankere vægge. Vægge, der er malet med maling i høj glans, kan bedre tåle at blive tørret af, fremfor vægge der er malet i en lavere glans.

At der findes forskellig maling glans, er altså fordi, at forskellige typer maling egner sig til forskellige formål. Loft maling har oftest en lav glans, idet at de færreste lofter behøver at kunne tåle at blive tørret over med en fugtig klud i ny og næ.

En maling med høj glans egner sig derimod rigtig godt som køkken maling, da væggene i køkkenet helst skal kunne tåle at blive tørret af. Maling med meget høj glans vil også kunne benyttes i vådrum såsom i bryggerset eller på badeværelset. Maling med høj glans kan benyttes på badeværelset på de områder, som ikke er i direkte kontakt med vand, du kan eksempelvis benytte Beck og Jørgensen maling glans 25.

Maling til vådrum og badeværelse

Hvis du ønsker at male et vådrum, så anbefales det oftest at bruge en akrylmaling, der er kombineret med polyuretan for en vandafvisende overflade. evt. en vådrumsmaling Hvis der er fliser på badeværelset eller i køkkenet er det også en fordel at benytte en maling til fliser. Flisemaling er udviklet til at kunne benyttes i rum, hvor der oftest er fliser såsom køkkenet og badeværelset. Hvis man maler direkte i vådzonen, vil man dog skulle genopfriske malingen efter et par år. Her på siden har vi et stort udvalg af maling til fliser, hvis du drømmer om at friske dine gamle badeværelses- eller køkkenfliser op.

Hvor meget maling skal jeg bruge?

Hvor meget maling du skal bruge, afhænger af forskellige faktorer; Hvad det er du skal male, hvor du skal male samt hvilken maling, du maler med. Derudover kan mængden af maling også afhænge af, hvilken farve du maler med. En mørk farve vil oftest skulle have et ekstra lag frem for en lys farve, derfor kan det nogle gange være nødvendigt at benytte sig af mere maling, hvis man ønsker at male noget i en mørkere farve. Ønsker du eksempelvis at male noget med sort maling, så kan det være en god idé at væbne dig med tålmodighed og lidt ekstra maling. Det kan nemlig betale sig at male rummet eller møblet en ekstra gang, så farven får den dybde, du gerne vil have frem.

Mængden af maling afhænger desuden af, hvad det er du skal male, samt hvilken farve rummet eller genstanden har i forvejen. Hvis du skal male noget over, som i forvejen har en mørk farve, så kan det være svært at dække farven ved kun at male en enkelt gang eller to. Derfor kræver det oftest at man maler en tredje gang, hvilket kræver en smule mere maling, end hvis man kun skal male noget over 2 gange.

Maling priser

Det koster ikke en formue at istandsætte med maling, og det færdige resultat er alle pengene værd. Med billigmaling kan du hurtigt og nemt genopfriske dit hjem, uden at det behøver at koste alverdens.
Hvis du er i tvivl om hvilken farve, du skal vælge, så kan det oftest betale sig at købe en farveprøve på den farve, du er interesseret i, inden du går i krig med at male hele rummet. Hvis du er tilfreds med farven, kan du efterfølgende købe maling på tilbud, så sparer du mange penge. Køb maling hos maler maling, hvis du både vil have den bedste maling og den billigste maling.

Diffusionsåben maling

Diffusionsåben maling er en maling, som lader damp og fugt passere igennem væggen eller soklen, så fugten ikke ophober sig inde bag malingen. Diffusionsåben maling egner sig især til vægge, som er eller har været udsatte for fugt. Det kan eksempelvis være i kælderen. Langt de færreste kældre er grundigt isoleret, hvilket oftest gør kælderen til et fugtigt rum. Hvis din kælder trænger til at blive frisket op, så er det en fordel at benytte diffusionsåben maling enten i form af silikat maling eller kalkmaling, som fugten ikke ophober sig. Ved at benytte silikatmaling er der samtidig mindre risiko for skimmelsvamp i kælderen. Hvis du er på udkig efter diffusionsåben maling, så findes der nogle forskellige muligheder. Du kan eksempelvis vælge mellem silikatmaling, kalk maling eller B&J maling velegnet til fugtige rum.

Valg af værktøj er vigtigt, når du skal male

Når du skal i gang med dit malerprojekt, er det ikke nok, at du vælger den rigtige maling. Du skal også gøre dig nogle overvejelser omkring det værktøj, du bruger til at male med. Der findes mange forskellige typer malerpensler og malerruller på markedet. Og du kan købe både pensler og ruller i alle prislag. Men hvad skal du så vælge? Det vigtigste er, at du vælger både pensler og ruller, som er i en god kvalitet. Du vil hurtigt opleve, at hvis du vælger en dyr kvalitetsmaling, men en billig rulle eller pensel, så vil din oplevelse af at male blive ødelagt. Den billige pensel giver ofte løse hår i malingen, som du vil komme til at bøvle med, og du vil desuden kunne risikere, at du overser nogle hår, mens du maler, og når først din maling er tørret op med hår i, så bliver det færdige resultat aldrig helt så flot, som hvis du havde undgået hår i malingen fra starten af. Det samme gælder, hvis du vælger at bruge en billig malerrulle, når du maler med rulle. Du vil opleve, at din malerrulle ikke ruller malingen på i en stabil, ensartet mængde, og resultatet bliver derfor, at du får en ujævn overflade, hvor du også vil kunne se den svingende mængde af maling, når lyset efterfølgende falder på den malede overflade. Det færdige resultat bliver derfor også derefter. De penge du sparer på billige ruller og pensler, vil altså ikke kunne leve op til det gamle ordsprog om, at hvad der er sparet, er tjent. Tværtimod vil det modsatte være tilfældet med billige pensler og billige malerruller til dit malerprojekt.

Køb trygt og sikkert maling online hos os

Køb af maling, tapet, fototapet samt wallstickers, stuklister og stuk rosetter hos os, foregår på en sikker e-mærket shop, og du kan derfor trygt afgive dine oplysninger til os.

Vi har solgt maling, vægmaling, facademaling, murmaling, træbeskyttelse og epoxy maling på nettet i godt 14 år nu, og vi har rigtig mange faste kunder, som kommer igen og køber billig maling hos os, fordi kvaliteten i malingen og dækkeevnen er så god, netop fordi BJ maling og Caparol er fremstillet til de professionelle malere, som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Læs mere