• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

AXXENT

AXXENT stuklister er lavet af et hårdt plast-skum materiale, og er derfor meget stabile og tåler en del, før der komme mærker i. Derfor egner de sig både til loft og gulvhøjde. Ved gulvet skal stuk kunne holde til at blive stødramt af fx en støvsuger, og det kan denne stukliste.

Stuklisterne fra AXXENT er af aller højeste kvalitet og bliver produceret i Belgien af firmaet Orac. Prisen er måske ikke noget du ved første øjekast vil forbinde med ordet billig, men når du oplever den kvalitet, du får for pengene, så vil du synes at det er billig stuk. Faktisk vil du formentlig synes, at det er et fund til de penge.

Axxent kommer i standardmål af 2 meter i længden, og vores priser er naturligvis sat, så de passer til denne længde.

Dag-til-dag levering af belgiske Axxent stuklister

Axxent stuk er som udgangspunkt hvidt fra fabrikken, og når du bestiller på maler-maling.dk, så får du leveret på dag-til-dag-basis direkte til din adresse. Det sikrer, at du hurtigt kan komme i gang med at sætte din stukløsning op.

Du kan naturligvis godt vælge de billige flamingo stuklister, du finder i lavprisbyggemarkederne, men vil du have stuk som holder længere, ser pænere ud og er i generel højere kvalitet, så skal du altså vælge Axxent fra belgiske Orac.

Har du spørgsmål om Axxent eller stuk generelt, så ring til os på 23952025 eller send dit spørgsmål via email til info@maler-maling.dk.