• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Folie

Selvklæbende folie kan opfylde utrolig mange formål, og er derfor en genistreg i forbindelse med din boligindretning. Ved hjælp af klæbefolie, kan du fuldkommen ændre udtrykket på det inventar, som er i din bolig.

Folie

Montering af selvklæbende folie er simpelt og hurtigt. Det betyder, at du selv kan opsætte dit selvklæbende folie. Køb folie, hvis du er på udkig efter en billig løsning i forbindelse med din boligindretning.

Blandt andet kan du finde mat folie, der kan bruges til afskærmning vinduer, du kan opsætte spejl folie, hvis du mangler en reflekterende overflade eller whiteboard folie, hvis du vil kunne skrive på din dør.

Desuden kan du også udelukkende gå efter udseendet. I vores sortiment har vi nemlig trælook folie, vi har vinduesfolie med mønster, guld folie, kobberfolie og sågar selvklæbende folie marmor. Det vil sige, at du kan finde lige den selvklæbende folie, der passer til dit hjem.

Sådan får du et lækkert hjem med folie

Sandsynligvis er der mange steder i din bolig, der godt kunne trænge til en kærlig hånd. Dog er det svært at finde tiden og overskuddet til at gøre alvor af de større projekter. Det kan for eksempel være, at du drømmer om nye køkkenlåger, eller at dørene i dit hus har set bedre dage.

Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel gøre brug af selvklæbende folie. Du kan blandt andet sætte folie på dør eller købe folie til køkkenlåger. I mange tilfælde er selvklæbende folie en rigtig god løsning. Du kan nemlig finde billig folie, som du selv kan sætte op, og dermed kan dit hus få et helt nyt udtryk inden for nogle få timer.

Selvklæbende folie til det kreative hjem

Som sagt kan folie opfylde mange forskellige formål. Det kan være, at du skal have fat i selvklæbende folie, fordi du jagter et ganske særligt visuelt udtryk, men det kan også være, at du er mere interesseret i klæbefolie af andre grunde.

Har du for eksempel børn i familien, kan det være enormt sjovt at opsætte selvklæbende tavlefolie eller whiteboard folie. På den måde kan I nemlig selv vælge lige præcis, hvor i boligen man har mulighed for at tegne og skrive. Tavle folie kan blandt andet være et godt alternativ til en opslagstavle.

Opgrader dit inventar; folie til møbler

Det er ikke kun folie til køkkenlåger, klæbefolie til vinduer eller selvklæbende tapet, der er en mulighed for dig. Du kan nemlig også finde selvklæbende folie til møbler. Dette betyder, at du eksempelvis har mulighed for at give din stole og reoler nyt liv.

Som eksempel kan det være fedt med selvklæbende folie til bordplade. Ved hjælp af spejl folie eller marmor folie, kan du give bordet komplet nyt liv. Du kan ligeledes finde selvklæbende hyldepapir, som kan ændre udtrykket af dine reoler.

Afskærmning ved hjælp af folie til vinduer

Selvklæbende folie kan opfylde en funktion inde i dit hjem, men det kan også være med til afværge nysgerrige blikke udefra. Du kan nemlig få folie til vinduer så man ikke kan se ind. Dette kan blandt andet være rart, hvis du bor i gadeplan ud til en trafikeret vej.

Blot fordi du vælger at opsætte vindues folie, betyder det ikke, at dit valg skal være kedeligt. Der findes nemlig vinduesfolie med mønster, hvilket kan være et godt valg, hvis du vil gøre dit vindue lidt mere festligt.

Matteret folie til vinduer kan ligeledes bruge, hvis dit badeværelse ligger ud til havegangen og mørklægningsfolie er en sikker vinder, hvis du søger et dunkelt rum, hvor du kan finde ro. Derudover kan du få folie til vindueskarm, og på den måde kan hele dit vinduesparti stå flot frem.

Selvklæbende folie på børneværelset

Selvklæbende folie børn er en sikker vinder uanset barnets alder. Du kan nemlig finde folie med mønster i mange forskellige afskygninger. Dette betyder, at du garanteret også kan finde noget, der rammer ned i dit barns smag.

Hvis du har et lille barn, kan det eksempelvis være fint med noget sødt tapet på væggen. Og har du større børn, vil marmor folie eller selvklæbende folie træ garanteret falde i deres smag. Vil du gerne ændre på dit barns værelse i takt med, at han eller hun bliver ældre, kan selvklæbende folie være en god løsning.

Montering af selvklæbende folie

En af fordelene ved klæbefolie er, at du selv har mulighed for at stå for monteringen. Montering af selvklæbende folie er nemlig ikke svært, og det betyder, at de fleste mennesker kan udføre arbejdet selv.

Montering af folie på køkkenlåger eller montering af folie på vinduer er i de fleste tilfælde en leg, fordi der er tale om en plan overflade. Hvis du finder billig folie, vil det altså sige, at du kan komme langt i forhold til din boligindretning.

Klæbefolie til køkkenet

Folie kan bruges i alle boligens rum, og det er kun din egen kreativitet og fingerfærdighed, der sætter grænser for montering af selvklæbende folie. Vælger du at opsætte folie i køkkenet, er der naturligvis nogle oplagte placeringer.

Dette gælder blandt andet folie til køleskab. Klæbefolie kan med fordel blive brugt på køleskabslågen, hvis du vil ændre køleskabets udseende. Desuden er folie til køkkenlåger eller selvklæbende folie til køkkenbordplade populært.

Hvilket udtryk du får frem i dit køkken, kommer fuldstændig an på, hvilken folie du gør brug af. Vælger du for eksempel marmor folie, vil dit køkken få et helt andet udseende, end hvis du vælger træ folie.

Folie til badeværelse

Badeværelset er et rum, der bliver brugt flittigt i de fleste husstande. Derfor skal badeværelse helst være et sted, hvor det er rart at opholde sig. Ved hjælp af klæbefolie kan du opgradere dit gamle badeværelse.

Du kan eksempelvis opsætte frostet folie til vinduer, hvis du vil have en større følelse af privatliv. Du kan ligeledes vælge hvid folie til skabe, hvis du føler, at der skal ske noget nyt. Det kan være en god idé at søge inspiration på nettet eller i boligmagasiner. Sandsynligvis kan du skabe et badeværelse, der ligner dem i bladene, ved hjælp af folie.

Leg med selvklæbende folie

En af de gode ting ved selvklæbende folie er, at det er et kæmpe univers, som du kan få lov til at udforske på din helt egen måde. Der er ingen, der siger, at spejl folie kun hører hjemme i soveværelset, eller at man kun må have marmor vindueskarme, hvis de er ægte.

Derfor er det bare om at give den gas i legen med folier. Da montering af selvklæbende folie er noget, som du selv kan klare, kan du få lov til selv at gå rundt og hygge med projektet. Der er ingen håndværkere, der fortæller dig, hvad der er muligt, og hvad der ikke er.

Giv en gave; selvklæbende folie

Hvis en person tæt på dig ønsker sig en opgradering af sit værelse eller af boligen, kan folie være en ganske god gave at give. Modtageren kan selv være med til at vælge hvilke folier, der skal tages i brug, og så er det bare om at komme i gang.

Fordi du kan finde billig folie, og det sågar er så let at sætte op, står der intet i vejen for, at du eksempelvis beklæder en væg i folie. Det kan gøre en stor forskel, hvis du opsætter folie med mønster i forhold til, hvis væggene blot er hvide.

Selvklæbende folie trælook

Mangler der varme og hjemlig hygge i din bolig, kan det være, at trælook folie er noget for dig. Der findes mange forskellige slags folie træ, og derfor kan du vælge lige den klæbefolie, som du synes passer bedst til det givne rum.

Træ folie er meget naturtro, og derfor får du mulighed for selv at vælge hvilken træsort, der skal pryde din bolig. Det kan for eksempel være, at du vil have en omgang hvid ask på køkkenbordet, eller at du er interesseret i teak folie til dine møbler.

Indret en eksklusiv bolig med marmor

Vil du gerne have en anelse mere luksus og elegance ind i dit hjem, er marmor folie lige noget for dig. Med denne selvklæbende folie, kan du give lige de møbler, som du har lyst til, et udtryk af marmor.

Blandt andet er marmor i vindueskarme populære, hvis du gerne vil kæle for detaljen. Selvklæbende folie marmor kan ligeledes være flot på et stuebord eller på en væg på badeværelset. Hvis du finder de rette elementer til at spille sammen med din marmorfolie, kan du for alvor indrette et stilrent hjem.

Hvorfor er selvklæbende folie smart?

Selvklæbende folie er naturligvis smart af flere forskellige årsager. Først og fremmest kan du finde billig folie, hvilket giver dig mulighed for at ændre stilen i din bolig markant for meget få penge.

Dernæst har du selv mulighed for at opsætte klæbefolie. Montering af selvklæbende folie kan håndteres af de fleste mennesker, og det betyder, at du ikke behøver at have håndværkere gående i dit hus.

Slutteligt spænder funktionerne af klæbefolie meget bredt. Du kan således både finde folie, som fungerer som led i din hverdag og klæbefolie, der mest er til pynt.

Husk at hos maler-maling.dk giver vi fri fragt ved køb over 499kr. samt 30 dages returret.