• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Fototapet

Se vores store udvalg af smukke og inspirerende fototapeter her på siden. Læs også mere om, hvordan du sætter fototapet op, hvilke typer der findes og meget mere nederst på denne side. Og husk, vi er altid klar til at hjælpe dig, når du har spørgsmål eller brug for hjælp. Kontakt os gerne, så er vi klar med et svar til dig.

Læs mere

Læs mindre

Skift atmosfæren med flot fototapet

Fototapet kan virkelig ændre et rums udseende. Og så er det både billigt og nemt at sætte op. Fototapeter kommer enten i baner eller felter. Typisk kan et samlet fototapet bestå af op til 8 felter, som sættes sammen og giver et helhedsbillede på væggen.

Få New York hjem i stuen med billige fototapeter

Med fototapeter får du muligheden for at få skov, strand, bybilleder som eks. New York eller lignende op på din væg. Det giver en helt anden atmosfære i rummet.

Du finder billige fototapeter her i shoppen, og vælger du smartpaper eller non-woven fototapet, bliver det meget nemt at sætte op. Påfør tapetlim direkte på væggen, og sæt derefter dine fototapet stykker op. Tilpas og skær til for neden, og så er dit fototapet klar.

Få en birkeskov eller bøgeskov i stuen

En hel væg med en flot grøn bøgeskov eller en birkeskov med hvide stammer, giver en dejlig fredfyldt fornemmelse i kroppen. Vi har flere forskellige fototapeter med skove og træer, og har du et billede af en skov, som du selv har taget med dit eget kamera, kan vi også lave et fototapet med dit eget billede, lige til at sætte op på væggen.

Non-woven fototapet er slidstærkt og rengøringsvenligt

Fototapeter af smartpaper, Vlies eller non-woven materiale, trækker sig, modsat almindeligt papirtapet, ikke og er samtidig mere slidstærkt og rengøringsvenligt.
Når du vælger en fototapet af et kvalitetsmateriale som eks. non-woven og Vlies, får du en super god kvalitet, i dit fototapet, som kun koster lidt mere end fototapet af papir kvalitet, men som er meget nemmere at sætte op, og arbejde med, og som er meget mere slidstærkt og som er trykt på en digital maskine, som giver flotte detaljer i billedet, på fototapetet.

Køber du fototapet for blot kr. 499, så betaler vi fragten, og med vores hurtige levering er du snart i gang med at transformere rum og atmosfære.

De fleste vælger at sætte fototapet op på en væg, og så give de andre tre vægge noget maling, som passer i farven til fototapetet.

Har du spørgsmål om vores billige fototapeter eller anden tapet eller maling, er du meget velkommen til at ringe til os på 2395 2025 eller skriv til os på info@maler-maling.dk.

 

Læs mere

Læs mindre