• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Udendørs Maling

Uanset om du skal male træværk, sokkel, facade, vinduer eller tag, så kan du her på maler-maling.dk finde et stort udvalg af god kvalitetsmaling.Vi har naturligvis også træolier og træbeskyttelser, og du finder nemt det produkt, der passer til dit malerprojekt, når du benytter menuen her på siden.Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål til vores udendørs maling eller dit projekt.

Udendørs maling

Lige så snart vi mærker foråret, så er vi klar til at gå i gang med at male udenfor. Vinteren har måske været hård ved træværk og facade, og du forlænger levetiden på både hus og træværk, når du sørger for at male og træbeskytte i tide.

Maling af træværk

Dit træværk skriger måske på maling eller træbeskyttelse, og det er en god ide at gå det igennem mindst én gang om året. Det betyder ikke nødvendigvis, at du skal male dit træværk hvert år. Det er slet ikke nødvendigt, hvis du bruger en god træbeskyttelse eller udendørs maling. Men det er en god ide at vaske dit træværk af, så du får fjernet både mos og alger, da det ellers kan nedbryde træværket, også selv om det er malet. Brug en god grundrens, når du gerne vil have et rent og pænt træværk. Hvis dit træværk skal have ny maling, bør du lade det tørre i mindst et døgn, inden du begynder at male. Har træværket været malet tidligere, er det en god ide at slibe det let, inden du påfører ny maling. På den måde kan du sikre, at den nye maling hæfter bedre.

Brug så bred en pensel som muligt, og mal med lange, jævne penselstrøg. Find f.eks. en video på YouTube eller et andet sted, som viser dig, hvordan du opnår det bedste resultat. Køb altid en god udendørs maling eller træbeskyttelse, så slipper du for at skulle male oftere end højest nødvendigt. Og sidst men ikke mindst – husk, at jo bedre du gør dit forarbejde, jo længere holder din udendørs maling.

Maling af facade

Valg af farve til facaden

Vælger du at male facaden i en ny farve, skal du overveje dit valg nøje. Du kan for eksempel skele til, hvilken farve naboens hus er, så din nye farve harmonerer med naboens hus. Kast også et blik på huset, så du forstår dit hus rigtigt. Dit farvevalg underbygger og understreger husets form, udtryk, alder, stil og historie. Se på dit hus som en helhed, og se på både bygningen og omgivelserne, når du skal vælge ny farve. Sidst men ikke mindst bør du undersøge, om der er nogle servitutter eller andet, du skal overholde, når du vælger farve til dit hus.

Vælg den rigtige udendørs maling

Du bør vælge typen af maling ud fra murens tilstand, fugtforhold og tidligere behandlinger. Desuden skal du naturligvis tage hensyn til, hvilket udseende, du gerne vil ende ud med.
Når du vil male en blank mur, skal du vælge en akrylplastmaling, olieemulsionsmaling eller silikonemaling. Der skal kunne trænge fugt gennem malingen, så der ikke opstår fugtskader fra den fugt, der kommer inde fra muren. Malingen skal også være modstandsdygtig i forhold til regn og anden vejrpåvirkning. En pudset mur bør være mindst to år gammel, inden du maler den, da du ellers risikerer at salt trækker ud og giver hvide rande på muren.
Vælg din facademaling ud fra, hvor ofte du er villig til at male facaden, hvilken type puds der er på facaden, samt hvorvidt der er servitutter, der stiller krav til husets facadebehandling. Vælg også maling ud fra, om facaden må smitte af, når du rører ved den, samt husets karakter og historie.

Maling til den pudsede og murede facade

At male en pudset eller muret facade kan give et smukt resultat. Men det er vigtigt, at du vælger den rigtige maling. Som udgangspunkt er det en dårlig ide at male direkte på mursten. Det er det fordi, mursten ikke er beregnet til at bære et lag maling, og hvis fugerne er trukket tilbage i forhold til stenene, så kan der ophobe sig fugt i fugerne, hvilket giver problemer med muren på længere sigt. Pudsede facader kan sagtens males, hvis pudsen er i god stand og sidder godt fast på muren.

Maling til den nypudsede facade

Hvorfor vælge at male en nypudset facade? For det første kan du dermed selv bestemme farven på dit hus, men hvis du vælger den rigtige facademaling, fremstår din facade også flot i mange år. Malingen beskytter også facaden, og gør den nem at rengøre, samtidig med at du nemmere kan reparere skader på pudsen, når facaden er malet. Du bør altid vælge en diffusionsåben facademaling eller murmaling til den nypudsede facade.

Udendørs maling

Som husejer er der rigtig mange udendørs overflader, der bør males for at beskytte dem ordentligt. Det kan desuden være med til at gøre huset rigtig pænt at se på, og du kan udvælge farver, der passer god til din stil og smag.

Udendørs maling bliver ofte fundet frem om foråret, hvor folk begynder at gøre husene klar til sommer. Dette er især en god idé hvis nogle af dine facader har været lidt hårdt ramte af vinteren, eller hvis det bare er ved at være tid til at give dine udendørs facader og overflader en kærlig hånd. Med udendørsmaling til mur og tag og udendørs træmaling beskytter du både dit hus og træværk og forlænger deres levetid.

For at få de bedste resultater, når du maler udendørs, er det vigtigt at bruge den rette maling og desuden vælge maling, der er god kvalitet, hvilket er præcis, hvad du finder her. Billig maling i dårlig kvalitet kommer ikke til at holde godt og kræver ofte mange lag, før det dækker. Hos maler-maling.dk finder du kun udendørs maling af den bedste kvalitet og til rigtig gode priser. Vi sælger den maling, som professionelle også bruger. Det betyder, at du får gode og holdbare resultater, du ikke kommer til at fortryde. Desuden kan du også finde træolier og træbeskyttelser i vores sortiment, og du kan derfor finde alt, du har brug for, når du vil i gang med at ordne dine udearealer, lige meget, hvilket projekt du vil i gang med.

Facademaling og murmaling udendørs

Er det tid til at give de udendørs facader nyt liv? Det kan være, det bare er tid til at give et friskt lag af maling, eller det kan også være, du er træt af de gamle farver og trænger til fornyelse. Lige meget hvad, kan du finde din facademaling her.

Murmaling og facademaling beskytter dine udendørs overflader fra vind, vejr og fugt. Denne maling skal være diffusionsåben, så væggene kan ånde, og du derfor undgår fugtskader. Disse typer af maling kan også benyttes til sokkelmaling, og soklen er en del af dit hus, du i den grad også bør sørge for at tage dig godt af. Hos maler-maling.dk finder du billig murmaling af den højeste kvalitet, der er perfekt til at beskytte og vedligeholde dine facader.

Hvordan du skal male dine facader og mure, kommer meget an på, hvad de er lavet af. Du bør altid have sat dig godt ind i, hvilket forarbejde, der skal laves. Uden det rette forarbejde kommer resultatet nemlig ikke til at være gode, lige meget hvor god en maling du bruger.

Hos maler-maling.dk kan du finde maling til både den pudsede facade og til træmurene. Med den rette maling og det rigtige forarbejde får du et flot resultat, der holder. Det er dog som udgangspunkt ikke en god idé at male direkte på mursten, da der nemt kan ophobe sig fugt i fugerne.

Tagmaling

At male taget, er ikke altid noget, folk tænker på, men nogle typer af tage kan få deres levetid forlænget ved, at du maler det. Ligesom med facader og træværk, vil dit tag langsomt blive mere og mere slidt, hvilket gør det mere ru og ujævnt. Dette betyder, at fugt nemmere bliver hængende på taget, og alger og mos kan derfor nemmere begynde at gro der. I værste fald kan dette ende med at medføre frostsprængninger, der ødelægger tagpladerne, og sætter dem i større risiko for at blive blæst ned i stormvejr. Et tag med skader øger desuden risikoen for fugtskader, og at regn og sne bevæger sig gennem undertaget og helt ned i dit hjem.

Det kan altså i høj grad godt betale sig at vedligeholde taget. Ligesom med dine facader, forlænger du tagets levetid og undgår skader. Og så ser det selvfølgelig også langt pænere ud, når det er vedligeholdt.

En god tagmaling gør en stor forskel i form af at gøre tagets overflade både glat og slidstærkt, og hos maler-maling.dk finder du netop denne maling til en god pris.

Ligesom med al anden form for udendørs maling, er forarbejdet på dit tag vigtigt, og du bør ikke gå i gang med at male taget, før du har sørget for at grunde det. Grunderen får malingen til at binde på taget, så du ikke maler forgæves. En diffusionsåben forankringsgrunder er et godt valg til taget, da den gør det nemt for tagmalingen at binde, mens taget stadig kan ånde.

Træolie og træmaling udendørs

Træolie er et godt og effektivt produkt til at lave træbeskyttelse udendørs. Det kunne være til dine havemøbler, plankeværket eller til trædetaljer på huset som vindueskarme og lignende.

Træbehandling kan være enormt vigtigt for at beskytte dit træværk, og du bør tjekke hvert år, om du har nogle overflader af træ, der trænger til en ny omgang træbeskyttelse. Ved at bruge god træbeskyttelse eller maling til træ kan det holde i lang tid, men du bør dog stadig passe godt på dit træværk og vaske det af med en god grundrens, så du får fjernet alger og mos, der ellers kan nedbryde træværket, selvom det er malet. Ligesom med husfacader og tage er det en stor fordel at sørge for at holde dit træværk ved lige frem for at udskyde træbehandlingen i for lang tid. Det kan nemlig føre til, at træet er for ødelagt til, at det kan reddes.

Inden du begynder at male dit træværk, bør du lade det tørre en mindst et døgn efter, du har vasket det. Hvis træværket har været malet før, er det desuden en god idé at slibe det let, så det nye lag af maling bedre hæfter. En bred pensel er bedst, og prøv at male med så lange og jævne penselstrøg som muligt, så du få et pænt og ensartet resultat. Med en god udendørs maling eller træbeskyttelse fra maler-maling.dk får du gode resultater, der holder i lang tid, og du undgår derfor at skulle male igen og igen hvert år for at vedligeholde træværket.

Hvis du ikke har lyst til at male dit træværk, kan du i stedet bruge olie til træ. Du kan bruge denne olie til havemøbler og andet træværk, som du gerne vil beskytte. Olien giver træet en flot glød, mens det beskytter mod indtrængning af vand og svindrevner i træet. Træolie kan trænge dybere ind i træet end almindeligt træbeskyttelse, og sørger derfor for, at dit træværk er godt beskyttet mod vandskader.

Find din farve

Hos maler-maling.dk kan du finde maling lige efter din smag. Vores udendørs maling kommer i et væld af farver, så du kan få dit hus og udearealer til at se ud, lige som du vil have det. Mange kan godt lide mere nedtonede farver og køber antracitgrå maling til huset og sort træmaling til træværket, men det er helt op til dig. Brug den udendørs maling til at tilpasse dit hus til din stil.

Mangler du inspiration til at finde den rette farve, bør du starte med at kigge på dit hus som en helhed, hvor du også tager bygningens stil og omgivelserne i betragtning. Du kan bruge dit farvevalg til at understrege alderen eller stilen på huset med din farve. Vær dog opmærksom på, om der er regler for dit område, som du skal overholde.

Kalk til den nypudsede facade

Hvis du gerne vil kalke dit hus, når det er pudset, skal du afgøre dette, allerede inden huset bliver pudset, da det kræver en særlig slags puds, som er velegnet til kalk.

Stort udvalg af god udendørsmaling

Maler-maling.dk har et stort udvalg af udendørsmaling fra producenten Beck & Jørgensen og Caparol. Malingen er den samme, som professionelle malere benytter i deres arbejde, og du finder udendørsmaling til både træværk, vinduer, sokler, facade og tagmaling. Desuden tilbyder vi også træolie og træbeskyttelse, og du finder nemt de forskellige muligheder, når du bruger menuen her på siden.

Billig udendørs maling og mulighed for gratis fragt

Vi ved, hvor vigtigt det økonomiske aspekt er, og derfor kan du på maler-maling.dk købe udendørsmaling, som er op til 50% billigere end, hvad du kan finde hos almindelige farvehandlere. Det er billig udendørs maling og priser, som er til at forstå. Vi har desuden hurtig levering, og køber du for blot kr. 899,-, så betaler vi fragten.

Har du spørgsmål omkring din ordre, eller eksempelvis hvilken udendørs maling du skal vælge til netop dit projekt, så tøv ikke med at kontakte os. Du er meget velkommen til at skrive til os på info@maler-maling.dk eller ringe til os på telefonnummer 23 95 20 25.