• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Børnetapet

Børnetapet er et populært indslag på mange børneværelser. De flotte farver og sjove mønstre glæder børn hver dag. Se vores store udvalg af tapet til børneværelset her på siden. Vi har samlet sjove og spændende tapeter med flotte motiver og mønstre.

Filtrer efter farve
Ryd filtrering

Farver og flotte billeder på børnetapeter

Børn elsker tapet med masser af farver og flotte billeder på. Og det er sjældent svært at finde en væg i et børneværelse, som ikke vil have gavn af ny tapet. Et flot børnetapet med mønster, som dit barn måske endda selv har været med til at vælge, er lige sagen.

Indret børneværelset med dekorativt børnetapet

Tapet på børneværelset er en hyggelig og dekorativ måde at skabe et mere personligt værelse på. Tapet på børneværelset skaber hygge, og kan give masser af glæde til barnet, som kan få inspiration til leg og læring gennem tapetet, da det fås i en masse forskellige motiver bl.a. dyr og eventyr.
Du kan gøre børneværelset personligt, ved at vælge det tapet, der passer bedst til dit barn, eller tage barnet med på råd og lade ham/hende vælge, hvilket et det skal være.

Tapet er en let måde at lave om på børneværelset på uanset barnets alder. Hvis barnet vokser fra tapetet, der blev brugt til at indrette babyværelset, så kan det let skiftes ud med andet tapet, som er mere alderstilsvarende. Det gælder også når barnet bliver teenager, der er nemlig masser af inspiration at hente til ungdomsværelset, hvis det trænger til en mere personlig stil.

Indret babyværelset med tapet

Når barnet er helt lille, er tapet helt sikkert ikke det første man tænker på, men der kommer et tidspunkt, hvor man begynder at tænke over at barnet skal have sit eget værelse, og helst et som barnet gider at være på. Derfor er det selvfølgelig en god idé at skabe hygge og tryghed på værelset, så barnet lærer at værelset er et godt sted at være. Børn elsker farver, så hvis man går med overvejelser om at male væggene, kunne man samtidig overveje at sætte tapet på den ene eller nogle af væggene, så barnet får noget at kigge på. Hvis man overvejer at tapetsere værelset, så kan man vælge at tapetsere en eller nogle af væggene til at starte med, der er nemlig ingen der siger, at man behøver tapetsere alle væggene. Man kan nøjes med at tapetsere en væg, og male de andre vægge i en tilsvarende farve, hvis man ønsker det, der er heldigvis masser af mulighed.

Der findes en masse flotte tapeter til børneværelset, så det kan være svært at vælge. En god måde at starte på, er ved at finde inspiration til babyværelset inden man går i gang. På den måde har man noget at gå ud fra, og man kan vælge hvilken stil, man ønsker værelset skal have. Når man skal indrette babyværelset, er der selvfølgelig ingen der siger, at man skal indrette med baby tapet. Man kan også indrette med tapet, som barnet også vil se på, når det bliver større, heldigvis er mange af motiverne egnet til børn i flere aldre, vælger man eksempelvis tapet med dyr, så kan der gå mange år før barnet vokser fra det. Her på siden kan du finde tapet til børn i alle aldre, hvad enten det er til drenge eller piger. Hvis du ønsker at tapetet skal kunne bruges på både drenge- og pigeværelset, så findes der også tapet, som vil passe ind på både drenge- og pigeværelset, det kunne eksempelvis være børnetapet fra Ferm Living.

Tapet til de lidt større børn

Selvom børn elsker farver, er det ikke ensbetydende med at deres forældre elsker farver, så hvis du ønsker at holde stilen på børneværelset, så kan du også indrette med børnetapet i naturfarver, eksempelvis adventure tapet i farverne sort, hvid, grå og brun. Med dets barnlige motiv skaber tapetet hygge og eventyrlig stemning på børneværelset.
Når barnet bliver ældre, kan det være en god idé at tage barnet med på råd, når værelset skal indrettes. På den måde får barnet et værelse, som det selv har været med til at indrette og give personlighed.
Til drengeværelset findes der masser af sejt tapet, som helt sikkert vil falde i fleste drenges smag. Det kunne f.eks. være tapet med biler eller dyr. Børnetapet med biler er i høj kurs hos mange små drenge, men der findes masser af tapet at vælge mellem, når der skal tapet på drengeværelset, så hvad enten det er biler, dyr, eventyr eller Star Wars som barnet interesserer sig for, så er det garanteret et tapet, der vil passe ind på hans værelse.
Til pigeværelser er der også masser af inspiration at hente. Tapet til pigeværelset kommer i mange forskellige motiver og farver. Her kan barnet også vælge mellem dyr og eventyr eller prinsesser, hvis det skal være et rigtigt prinsesseværelse.
Hvis man ønsker at indrette med mere moderne tapeter, kan man også vælge at tapetsere med konfetti tapet, som er ensfarvet tapet med konfetti i. Denne form for tapet passer ind på selv de seje drengeværelser eller de fine pigeværelser, og så er man fri for at skifte tapetet, når barnet bliver træt af biler eller prinsesser.

Når det kommer til tapet, er der masser af muligheder, hvad enten det er tapet til børn eller tapet til teenageværelset, så det er stort set bare at komme i gang med at købe tapet, så værelset kan få sin helt egen personlige stil.

Børnetapet kan selvfølgelig benyttes i andre rum end lige børneværelset, men motiverne på tapeter her på siden passer i denne kategori og er således særdeles velegnet på netop børneværelser.

Mønsterskift i tapetet

Kan du lide mønster skift, så prøv at kombinere et børnetapet med en anden type tapet. Det giver en vild effekt og skal nok vække opsigt.

Har du købt en rulle børnetapet for meget, så tager vi den naturligvis retur og overfører beløbet for den til din konto.

Har du spørgsmål om børnetapeter, så kontakt os endelig. Vi vejleder dig gerne i opsætning af tapet. Ring på 23952025 eller skriv på info@maler-maling.dk.

Børnetapet kan selvfølgelig også bruges i andre rum, end lige børneværelset, men her på siden har vi samlet et udvalg af tapeter som går under kategorien børnetapet. Der er også tapeter som kan sættes sammen med børnetapeter, så der opnåes en fed og flot effekt med både børnetapeten og den anden tapet. 

Når du sætter børnetapet med mønster op, skal du være opmærksom på mønsterpas. Mønsterpas fortæller dig, hvor meget tapetbanerne skal forskydes under opsætning for at mønsteret kommer til at passe sammen i overgangen mellem tapeterne hen ad væggen.