• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Folie

Selvklæbende folie kan opfylde utrolig mange formål og er derfor en genistreg i forbindelse med din boligindretning.

HVAD ER SELVKLÆBENDE FOLIE?

Selvklæbende folie er et lavet af et materiale kaldet pvc, der har en selvklæbende bagside. Man kan få folie til væg såvel som glas i flere mønstre og farver. Selvklæbende folie er ret populært, da det er en fantastisk nem måde at puste nyt liv i ens hjem.

DERFOR ER SELVKLÆBENDE FOLIE SMART

Selvklæbende folie er naturligvis smart af flere forskellige årsager. Først og fremmest kan du finde billig folie, hvilket giver dig mulighed for at ændre stilen i din bolig markant for meget få penge.
Dernæst har du selv mulighed for at opsætte klæbefolie. Montering af selvklæbende folie kan håndteres af de fleste mennesker, og det betyder, at du ikke behøver at have håndværkere gående i dit hus.
Slutteligt spænder funktionerne af klæbefolie meget bredt. Du kan således både finde folie, som fungerer som led i din hverdag og klæbefolie, der mest er til pynt.

Husk at hos maler-maling.dk giver vi fri fragt ved køb over 499kr. samt 30 dages returret.

FÅ ET LÆKKERT HJEM MED FOLIE

Ved hjælp af selvklæbefolie kan du fuldkommen ændre udtrykket på det inventar, som er i din bolig. Sandsynligvis er der mange steder i din bolig, der godt kunne trænge til en kærlig hånd. Dog er det svært at finde tiden og overskuddet til at gøre alvor af de større projekter. Det kan for eksempel være, at du drømmer om nye køkkenlåger, eller at dørene i dit hus har set bedre dage.
Hvis dette er tilfældet, kan du med fordel gøre brug af selvklæbende folie. Du kan blandt andet sætte folie på dør eller købe folie til køkkenlåger. Du kan opsætte spejl folie, hvis du mangler en reflekterende overflade eller whiteboard folie, hvis du vil kunne skrive på din dør.

OPGRADER DIT INVENTAR; FOLIE TIL MØBLER

Det er ikke kun folie til køkkenlåger, klæbefolie til vinduer eller selvklæbende tapet, der er en mulighed for dig. Du kan nemlig også finde selvklæbende folie til møbler. Dette betyder, at du eksempelvis har mulighed for at give din stole og reoler nyt liv.
Det kan eksempel være fedt med selvklæbende folie til din bordplade. Ved hjælp af spejl folie eller marmor folie, kan du give bordet komplet nyt liv. Du kan ligeledes finde selvklæbende hyldepapir, som kan ændre udtrykket af dine reoler.

AFSKÆRMNING VED HJÆLP AF FOLIE TIL VINDUER

Selvklæbende folie kan opfylde en funktion inde i dit hjem, men det kan også være med til afværge nysgerrige blikke udefra. Du kan nemlig få folie til vinduer så man ikke kan se ind. Dette kan blandt andet være rart, hvis du bor i gadeplan ud til en trafikeret vej.
Matteret folie til vinduer kan ligeledes bruge, hvis dit badeværelse ligger ud til havegangen og mørklægningsfolie er en sikker vinder, hvis du søger et dunkelt rum, hvor du kan finde ro. Derudover kan du få folie til vindueskarm, og på den måde kan hele dit vinduesparti stå flot frem.
Vælger du at opsætte vindues folie, betyder det ikke, at dit valg skal være kedeligt. Der findes nemlig vinduesfolie med mønster, hvilket kan være et godt valg, hvis du vil gøre dit vindue lidt mere festligt.

FOLIE TIL BADEVÆRELSE

Badeværelset er et rum, der bliver brugt flittigt i de fleste husstande. Derfor skal badeværelse helst være et sted, hvor det er rart at opholde sig. Ved hjælp af klæbefolie kan du opgradere dit gamle badeværelse.
Du kan ud over at opsætte folie i vinduerne for at få en større følelse af privatliv vælge at opsætte hvid folie til skabe, hvis du føler, at der skal ske noget nyt. Det kan være en god idé at søge inspiration på nettet eller i boligmagasiner. Sandsynligvis kan du skabe et badeværelse, der ligner dem i bladene, ved hjælp af folie.

LEG MED SELVKLÆBENDE FOLIE

En af de gode ting ved selvklæbende folie er, at det er et kæmpe univers, som du kan få lov til at udforske på din helt egen måde. Der er ingen, der siger, at spejlfolie kun hører hjemme i soveværelset, eller at man kun må have marmor vindueskarme, hvis de er ægte.
Derfor er det bare om at give den gas i legen med folier eksempelvis i køkkenet, hvor klæbefolie med fordel kan blive brugt på køleskabslågen, hvis du vil ændre køleskabets udseende. Desuden er folie til køkkenlåger eller selvklæbende folie til køkkenbordplade populært. Da montering af selvklæbende folie er noget, som du selv kan klare, kan du få lov til selv at gå rundt og hygge med projektet. Der er ingen håndværkere, der fortæller dig, hvad der er muligt, og hvad der ikke er.

SELVKLÆBENDE FOLIE PÅ BØRNEVÆRELSET

Selvklæbende folie børn er en sikker vinder uanset barnets alder. Du kan nemlig finde folie med mønster i mange forskellige afskygninger. Dette betyder, at du garanteret også kan finde noget, der rammer ned i dit barns smag.
Hvis du har et lille barn, kan det eksempelvis være fint med noget sødt tapet på væggen. Og har du større børn, vil marmor folie eller selvklæbende folie træ garanteret falde i deres smag. Vil du gerne ændre på dit barns værelse i takt med, at han eller hun bliver ældre, er selvklæbende folie være en god løsning, da det er nemt at påsætte og fjerne igen.

MONTERING AF SELVKLÆBENDE FOLIE - SÅDAN GØR DU

En af fordelene ved klæbefolie er, at du selv har mulighed for at stå for monteringen. Montering af selvklæbende folie er nemlig ikke svært, og det betyder, at de fleste mennesker kan udføre arbejdet selv.
Sørg for først at rengøre din overflade. Bland derefter cirka en liter vand med 10 dråber opvaskemiddel i en vandforstøver, som du bruger til at gøre overfladen våd. Aftag nu foliens bagpapir og placer folien på den valgte overflade. Grundet fugtigheden kan du nemt glide folien på plads.
Det kan være lidt svært at sætte folie op på større overflader, imens montering af folie på køkkenlåger eller montering af folie på vinduer er en leg, fordi der er tale om en plan overflade.

SÅDAN FJERNER MAN SELVKLÆBENDE FOLIE

Selvklæbende folie er som sagt utrolig nem at opsætte, og det er mindst lige så nemt at fjerne. Du skal blot bruge tre til at fjerne folie: en hårtørrer, noget sprit og en klud.
Du skal starte med at opvarme hele overfladen med en hårtørre på lav blus. Herefter kan du langsomt begynde at trække folien af på et af hjørnerne. Vær forsigtig! Når alt folien er fjernet, kan du rense overfladen med sprit ved hjælp af en klud for at fjerne limrester.

GIV EN GAVE; SELVKLÆBENDE FOLIE

Hvis en person tæt på dig ønsker sig en opgradering af sit værelse eller af boligen, kan folie være en ganske god gave at give. Modtageren kan selv være med til at vælge, hvilke folie der skal tages i brug, og så er det bare om at komme i gang.