• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Pensler

Ringpensel Pro Syntetisk - Køb billige pensler i høj kvalitet her!
Ringpensel Pro SyntetiskDKK 139,00DKK 79,00
Fås i Variant20 mm.25 mm.30 mm.35 mm.
-43%
Vinkelpensel Pro Kort Syntetisk - Køb billige pensler i høj kvalitet her!
Vinkelpensel Pro Kort SyntetiskDKK 79,00
Fås i Variant15 mm.25 mm.35 mm.50 mm.
Spekter Vinkelpensel Pro Syntetisk - Køb billige pensler i høj kvalitet her!
Vinkelpensel Pro Lang SyntetiskDKK 99,00
Fås i Variant35 mm.50 mm.62 mm.
Sprossepensel - Køb billig kvalitets sprosse pensel online her
Sprossepensel Pro naturDKK 79,00DKK 69,00
Fås i Variant15 mm.17 mm.21 mm.
-13%
Ovalpensel - Køb en billig ovalpensel til at male træværk og vægge
Ovalpensel naturDKK 39,00
Fås i Variant25mm.35mm.45mm.
Stregtrækker kunstnerpensel med naturhår i 8mm og 12mm
-24%

Malerpensler

På Maler-Maling.dk finder du altid et stort udvalg af håndlavede og syntetiske malerpensler i både malermesterkvalitet samt de billige pensler med naturhår, der egner sig til både indendørs og udendørsbrug. Vi har de penseltyper og -størrelser, du skal bruge, uanset hvilke maleropgaver, du skal udføre. Med andre ord er der pensler til ethvert ambitionsniveau. Du finder penslerne i menuen.

Næsten alle vores pensler er fra den danske penselfabrikant Guldberg Penselfabrik, der er beliggende i Kolding. De danske malermestres suverænt foretrukne pensler til alle maleropgaver gennem 30 år.

Du finder ikke kun billige malerpensler hos Maler-Maling.dk, men også billig maling, billig træbeskyttelse og malertilbehør i den absolut bedste kvalitet. Der er med andre ord noget for enhver smag – uanset hvilket projekt du skal bruge penslen til.

Vælg dine pensler med omhu

Det er ikke ligegyldigt, hvilken pensel du vælger til malerarbejdet. Hvis du skal male vægge med en vægmaling, vil du opleve at det går noget nemmere og hurtigere, med en syntetisk pensel. Altså en pensel med kunstige hår i stedet for en pensel med svinebørster. En pensel med syntetiske hår, glider nemmere hen over væggen med maling på.

Når du skal male grovere maleropgaver udendørs, eksempelvis hvis du skal påføre træbeskyttelse, vil en bred pensel være det foretrukne valg, imens du ved en finere opgave har brug for en oval pensel. Den egner sig især til de finere opgaver, hvor du ønsker et ensartet resultat, der ikke bærer præg af striber fra penslen.

Vi har en pensel, der matcher dit behov

Hos os finder du derfor både brede pensler, ovale pensler og alt derimellem. Vi har desuden både store og små pensler, så ligegyldigt hvilket malerarbejde, du skal udføre, har vi en pensel, der matcher lige netop dit behov.

Vores udvalg inkluderer blandt andet malerpensler, pensler, Guldberg-pensler, håndlavede pensler, syntetiske pensler, pensler med syntetiske hår, malerpensel med svinehår samt pensler med naturhår.

Se vores store udvalg af malerpensler herover og køb dine nye pensler online i dag. Har du brug for hjælp til at vælge, er du naturligvis mere end velkommen til kontakte os, så du får købt den helt rigtige pensel til dit malerarbejde.