• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Tapet med dyr

Her har vi samlet tapeter med dyr fra forskellige leverandører og designere af tapet.

Filtrer efter farve
Ryd filtrering

FÅ TAPET MED DYR IND I BØRNEVÆRELSET

Når barnet er helt lille, er tapet helt sikkert ikke det første, man tænker på, men der kommer et tidspunkt, hvor man begynder at tænke over, at barnet skal have sit eget værelse, og helst et, som barnet gider at være på. Derfor er det selvfølgelig en god idé at skabe hygge og tryghed på værelset, så barnet lærer, at værelset er et godt sted at være.

Børn elsker dyr, så hvis man går med overvejelser om at male væggene, kunne man samtidig overveje at sætte tapet med dyr på den ene eller nogle af væggene, så barnet får noget at kigge på. Der er mange forskellige tapeter med dyr hos os, vi har alt fra heste, løver til elefanter.

OPSÆTNING AF TAPET MED DYR

Tapet med dyr findes , ligesom mange andre tapeter, i to kvaliteter. Almindeligt papirtapet og "Easy up" smartpaper tapet. Det er meget nemmere at sætte smartpaper tapeter op end papirtapet. Papirtapet opsættes med tapetklister, hvor banen skal trække inden opsætningen. Ved smartpaper smører du tapetklisteren på væggen og sætter tapeten op tør. Du kan se ved de enkelte tapeter, om det er papirtapet eller smartpaper tapet.