• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Tavlemaling

Her finder du et stort udvalg af vandbaseret tavlemaling i forskellige farver som sort, grå, den grønne fra folkeskolens skoletavle, rød, blå, pink, og limegrøn. Tavlemalingen er nem at arbejde med og tørrer slidstærkt op og har en flot glat finish, lige til at tegne på med kridt.

Hvor kan du bruge tavlemaling?

Tavlemaling er en helt igennem genial opfindelse, der både kan give dit hjem et æstetisk pift og skabe personlighed samtidig med, at det kan tjene et virkelig praktisk formål. Det er ganske enkelt en tavle, som du selv har malet på væggen med tavlelak, og som kan udgøre en slags hjemmelavet opslagstavle for familien.

Du kan bruge malingen i alle hjemmets rum, afhængig af hvor du synes, at en kridt tavle vil passe pænt ind. Rigtigt mange familier vælger at male med tavle lak i køkkenet, da det typisk er familiens samlingssted. Med en tavle til køkkenet kan du etablere en tavle med ugedage på væggen og lade en madplan tavle udføre ved siden af. På den måde kan alle familiens medlemmer se, hvad aftensmaden står på hver aften, samtidig med at hvert medlem af familien kan notere deres planer ned i løbet af ugen, så alle kan følge med.

Tavlemaling er dog også ideelt til børneværelset. De fleste børn kan godt lide at tegne og skrive med kridt, men det er ikke altid, at det danske vejr tillader, at børnene kan løbe rundt uden for. Her kan du give dem en stående mulighed for at kunne tegne og skrive på væggen i deres eget værelse. Det udfolder deres kreativitet, ligesom de hele tiden har mulighed for at ændre på deres vægudsmykning på værelset.

Vi har tavlemaling i følgende farver:

  • Sort (den mest solgte)
  • Mørk grøn "Old school grøn"
  • Grå
  • Blå
  • Rød
  • Limegrøn
  • Lyserød

Supplér med magnetmaling

Når du nu er i gang med at dekorere og male en væg i dit hjem med tavlemaling, så overvej, om ikke du samtidig skulle supplere med magnetmaling. Magnetmaling er almindelig maling tilføjet jernpulver. Det betyder, at når du har malet en vægt med magnetmaling, kan du rent faktisk hænge magneter op direkte på væggen.

Det kan give et ret fint spil, ligesom det er super praktisk, hvis du gerne vil hænge vigtige sedler op eller eventuelt supplere med billeder på tavlen, så den får mere personlighed.

Børnene vil desuden helt sikkert også synes, at det er sjovt at kunne sætte både billeder og plakater op på deres egne værelser på denne måde. Og så kan man i øvrigt få virkeligt mange sjove og skæve magneter, som i sig selv kan være en fin del af udsmykningen.

Hvor kan man male med tavlemaling?

Du kan male med tavlemaling på de fleste overflader, så længe de er glatte. Glatte vægge, skabslåger og døre er således helt oplagte til at etablere en tavle til kridt. Det skyldes selvfølgelig, at det kræver en glat flade for at kunne skrive nogenlunde læseligt med kridt – og har du suppleret med magnetmaling, vil magneterne også bedre kunne få fat, hvis væggen er glat.

Du kan også bruge tavlemaling på træ og metal, men her er du nødt til at grunde først.

Du får den bedste effekt, hvis du vælger en sort tavle til kridt, da du her kan skrive og tegne med alle forskellige slags farver. Det kan være lidt sværere at se kridtfarve, hvis du maler med tavlemaling i farver, men til gengæld giver det et smukt og livligt udtryk.

Tavlemaling

Hos Maler Maling tilbyder vi tavlemaling, som gør det nemmere end nogensinde at skabe et fedt resultat. Vi tilbyder tavlemaling i højeste kvalitet, og bøtterne leveres af 0,5 liter, som ca. dækker et område på 5 m2. Du skal være velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for vejledning. Vi står altid klar med gode råd.

Slip for den gamle opslagstavle

Der er rigtig mange fordele ved at benytte tavlemaling som desuden også kaldes tavlelak. Den største fordel er, at du slipper for den gamle opslagstavle, som hverken er særlig dekorativ eller praktisk. Mulighederne er rigtig mange for en spændende indretning, når du benytter tavlemaling. Du kan for eksempel male en hel væg i køkkenet, således at der er god plads til at skrive. Afhængig af hvad dit behov er, kan du for eksempel benytte tavlemalingen til at lave din personlige ugekalender, så det bliver nemmere at få et overblik over alle ugens aktiviteter. På den måde bliver det nemmere at koordinere planlægningen, fordi hele familien har overblik over, hvad der skal ske. Det er samtidig en oplagt mulighed for at skrive korte beskeder til hinanden eller bruge det som en to-do liste. En tredje mulighed er, at I med fordel kan skrive ugens madplan derpå.

Lav en tegnevæg på værelset

De fleste børn har vel prøvet at tegne på bordene, væggene eller trægulvet, og det er sjældent, at forældrene har været særligt begejstrede for det. Sådan behøver det ikke længere at være. Med tavlemaling har du mulighed for at lave en hel væg om til en tegnevæg, så dit barn kan gå i krig med kreativiteten. Det er sjovt og anerledes og vil uden tvivl skabe stor begejstring. Du kan ligeledes udnytte tavlevæggen til at være mere sammen med dine børn. Hvis I maler en væg i køkkenet, der er i børnehøjde, har du rent faktisk mulighed for at være sammen med dine børn, mens du laver mad. Hvis du ikke synes, at du har en hel væg til rådighed i forhold til tavlen, har tavlemalingen heldigvis den fordel, at den ligeledes hæfter godt på skabslåger og døre.

Nemt at skabe et godt resultat

Tavle maling er nemt at arbejde med, og du er derfor sikret et godt resultat hver gang. Hvis du ønsker en tykkere overflade, kan du med fordel male overfladen to gange. Så snart overfladen er tør, kan du tegne og skrive med kridt, som ligeledes nemt vaskes væk med en våd klud.