• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Stukværktøj

Her har vi samlet det værktøj man kan få brug for, når man skal opsætte stuk, stuklister og stuk rosetter.

Stukværktøj

Her finder du alt det stukværktøj, du får brug for, når du skal opsætte stuk, stuklister eller stuk rosetter. Det er vigtigt at have det rigtige værktøj, da slutresultatet bliver herefter.

I vores udvalg finder du alt, der skal bruges, hvis du ønsker succes med at opsætte dine stuklister. Det er nemlig ikke ligegyldigt, hvilket stukværktøj du anvender; du skal være sikker på, at vinklerne passer, så resultatet bliver ordentligt, når stuklisterne skal forbindes i hjørnerne.

Anvend stukværktøj, når du skærer lister

Du anvender en skærekasse, når stuklisterne skal skæres. På den måde sikrer du, at de bliver skåret i de rigtige vinkler og grader, så du opnår det bedste slutresultat. Måden, denne skærekasse fungerer på, er ved at placere stuklisten i kassen, hvorefter du skærer den i den rigtige vinkel med den medfølgende sav.

Alternativt kan du anvende en hobbykniv. Vær opmærksom på, at den skal være skarp, hvis resultatet skal blive ordentligt. Foruden skærekasser, forhandler vi også hobbyknive, der egner sig til at udskære stuklister, stuk og stukrosetter.

Vi forhandler tre forskellige stukkasser; to, der inkluderer save, samt én, der bare er selve skærekassen. Har du ikke en sav i forvejen, er der derfor ingen grund til at fortvivle.

Har du brug for hjælp til valg af stukværktøj?

Har du behov for yderligere information eller vejledning, er du naturligvis velkommen til at kontakte os her hos maler-maling.dk, så vi kan pege dig i den rigtige retning. Vi vil gerne være sikre på, at du får det helt rigtige produkt hjem, når du handler hos os.


Her er en vejledning i skæring og opsætning af stuklister.