• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Mursten & Sten

Her finder du alle vores tapeter med mursten, småsten og andre sten som eks. skifer og granitsten eller kalksten og firkantede lersten eller kampesten. Tapet med mursten kan virkelig skabe et hyggeligt look til et rum. Vi har mange tapeter med mursten, som ser virkelig naturtro ud.

Tapet der ligner sten og mursten

Med sten tapet og murstenstapet kan du give rummet et helt nyt og markant anderledes look.

Maler-maling.dk giver dig masser af sten tapeter at vælge imellem, fx skiffer tapet i sort eller grå eller hvad med murstens tapet i hvid eller koksgrå sten?

Murstenstapet

Sorte mursten, grå mursten, rød mursten eller måske hvide mursten? Mulighederne er mange, hvis du drømmer om en murstensvæg indendørs. Der er dog ingen der siger, at du behøver besværet med støv og lange uger med håndværkere gående rundt i dit hjem. Ved hjælp af murstenstapet kan du nemlig lave en falsk murstensvæg, som ligner den ægte vare.

Tapet med mursten kan være med til at skabe en varm og hjemlig stemning. Hvis du forsøger at finde mere ro i din boligindretning, kan en væg med tapet der ligner mursten derfor være den rette vej at gå.

En stilren væg med murstensmønster

Har du kigget i et boligmagasin for nylig, vil du se, at eksempelvis en murstensvæg i stuen er en populær løsning. Indretter du stuen med de rette elementer til at spille op mod dit mursten tapet, kan du opnå et utrolig stilrent resultat.

Til murstenstapet med struktur kan det blandt andet være flot med nogle store grønne planter. Desuden kan du med fordel indrette med neonlys og elementer i metalliske farver, hvis du godt kan lide det mere industrialiserede look. Der er mange muligheder i forhold til at få din rå murstensvæg til at spille sammen med resten af stuen.

Murstensmønster i køkkenet

De fleste af boligens rum kan drage fordel af tapet med murstensmønster. I mange tilfælde afhænger placeringen af, hvilke møbler der ellers er i din bolig. Derfor er det i nogle boliger oplagt at sætte tapet med mursten op i køkkenet.

Danske køkkener er meget forskellige, og derfor er det en god idé at vælge din murstensvæg tapet med omhu. Vil du eksempelvis gå efter et varmt køkken, der ligner noget som man kan finde på mere sydlige breddegrader, kan det være en god idé at indrette med rød mursten.

Er du derimod mere til et koldere og mere skandinavisk udseende køkken, kan det være de hvide mursten eller de grå mursten, som du skal kigge efter.

En nem og billig løsning

Selvom det kan virke som om, at man springer over, hvor gærdet er lavest med en falsk murstensvæg, er dette i mange tilfælde en rigtig god løsning. Som nævnt tidligere sparer du først og fremmest dig selv for besværet med håndværkere.

Dernæst kommer også at fede tapeter er forholdsvis billige at købe. Dette gælder naturligvis i høj grad, hvis du finder murstenstapet tilbud. Ydermere er en rustik væg noget, som du hurtigt kan ændre på igen. På trods af, at du kan have dit tapet med sten look i mange år, kan du også relativt hurtigt ændre stilen, hvis det er det, du har lyst til.

Indret boligen efter dit hoved

Dit hjem skal helst være et sted, hvor du slapper af og føler dig godt tilpas. Derfor er det vigtigt, at boligen bliver indrettet, som du vil have det. Er et tapet med mursten det, som du har lyst til lige nu, er det denne vej, som du bør gå.

Ved at komme i mål med din boligindretning, vil du sandsynligvis opdage, at det bliver lettere for dig at slappe af. Uden rod og ufærdige projekter, kan du nemlig få lov til at nyde dit tapet med mursten.

Giv murstenstapet i gave

Har du teenagebørn i hjemmet kan tapet der ligner mursten være en rigtig fin gave at give. Med en falsk murstensvæg bliver børneværelset nemlig i høj grad personligt, og det får desuden et sejt udtryk.

Tapet med murstensmønster vil garanteret blive en populær gave. Sandsynligvis vil den bidrage til, at dit barn bliver gladere for sit værelse. Murstenstapet er nemlig for folk i alle aldre – ikke kun for de voksne.

Køb alt i sten tapet her

Mulighederne er mange og du kan købe alt, hvad du skal bruge til opsætningen af dine sten tapeter lige her i shoppen.

Med murstenstapet, får du et rum, der ser virkelig naturtro ud.

Nature Living er boligindretningsstilen, som har gjort murstenstapet populært

Har du hørt om stilen for boligindretning, som hedder ”Nature Living”, og synes du den lyder spændende, så er sten- og murstenstapet lige noget for dig.

Illusionen af naturmaterialer på væggene er en god og billig måde, at indrette et lokale på i forhold til netop denne indretnings- og livsstil.

Altid hurtig levering hos maler-maling.dk

Når du handler med maler-maling.dk, skal du blot købe for kr. 499,- i alt for at få din ordre fragtfrit og hurtigt leveret. Den hurtige levering afhænger dog ikke af mængden.

Spørgsmål vedr. sten tapet eller murstenstapet? Ring til os på 23 95 20 25 eller skriv på info@maler-maling.dk, så finder vi svarene i fællesskab.