• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Stuk til lys

Her finder du stuklister, hvor man kan montere LED lys i, og skabe hyggelig stemning i ethvert rum.
Stuk med lys er mere og mere brugt i mange hjem og især på hoteller og restauranter, bliver lysstuk brugt meget, til at skabe den rigtige stemning og hygge med baggrundslys.

Stuk til LED lys

Herover finder du stuklister, der gør det muligt for dig at montere dit LED-lys, så du kan skabe en hyggelig stemning i ethvert rum.

Stuk med lys bliver mere og mere populært, og det bruges i dag i mange hjem. På hoteller og restauranter anvendes stuklys til at skabe den helt rigtige, eksklusive stemning samt at give hygge med baggrundslys.

Hos Maler-Maling.dk kan du ikke kun udelukkende købe stuklister til montering af LED-lys – du kan også købe stuklister til at montere helt oppe imod loftet, så led-stukken har noget at lyse op på.

LED-stuklister giver et eksklusivt look

Når du monterer stuklister, der egner sig til at montere LED-lys i, får du ikke bare mulighed for at skabe hyggelig stemning i dit hjem. Stuk til lys oser af eksklusivitet og har et fantastisk udseende. Du kan med fordel anvende stuklister til at skjule gamle rør og/eller ledninger.

Vær opmærksom på, at det ikke er alle stuklister til lys, der kan monteres på kurvede vægge. Her skal du vælge en, der er formstabil og fleksibel på samme tid, så den kan opsættes på de fleste vægtyper.

Gode råd til opsætning af stuklister til montering af LED-lys

De fleste LED-stuklister kan opsættes i hjemmets tørre rum, der blandt andet tæller værelser, stuer, køkkener og gangarealer. Du kan naturligvis også anvende stuklisterne uden LED-lys, hvis du blot ønsker en smuk afslutning ved loftet eller gulvet – eller midt på væggen.

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du bruger listerne. De kan også tåle at blive malet, hvis du ønsker at give dem et andet look. Du opsætter stuklisten med stuklim.

Her på shoppen finder du et stort udvalg af stuk til LED. Er du i tvivl om noget, er du altid mere end velkommen til at kontakte os, så du er sikker på, at du får den rigtige vejledning med på vejen, inden du beslutter dig for, hvilken LED-stukliste du ønsker.