• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Beck & Jørgensen


Beck & Jørgensen A/S

Hvem er Beck & Jørgensen og hvorfor vælge maling fra Beck & Jørgensen?

Firmaet Beck & Jørgensen

Beck & Jørgensen A/S er en 130år gammel farve-lak producent, som blev startet i 1892 og som i dag, fremstår som en super moderne virksomhed.

Fabrikken med producering af maling og lak, ligger på Rosenkæret  25 - 29 i Søborg på sjælland.

Beck & Jørgensen er forgænger indenfor miljø og overholdelse af de skrappe miljøkrav, der i dag stilles til maling. Se Beck & Jørgensens hjemmeside her.

Kvaliteten

Beck & Jørgensen går ikke på kompromis med kvaliteten i deres maling eller træbeskyttelse og alle de andre malerrelaterede varer de sælger. Herunder pensler fra Guldberg, som er de Danske maleres suverænt foretrukne pensler til malerarbejdet. Eller den filt og væv som de forhandler, som er fra den Tyske producent Vitrulan, som opfattes som en af de bedste på markedet. Vitrulans varer er også alle miljømærkede.

Fremtiden

Beck & Jørgensen A/S ønsker at være de professionelle malere og de kvalitetsbeviste forbrugeres, foretrukne valg af maling, pensler og malertilbehør.

Beck & Jørgensen vil ved hjælp af udvikling og bevidsthed om kvalitet, sikre at deres produktion og produkter, baseres på bevarelse og beskyttelse af miljøet.