• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Whiteboard maling

Lav din egen whiteboard tavle

Med whiteboard maling kan du nemt omdanne et stykke væg eller en dør til en whiteboard tavle, og hos maler-maling.dk finder du billig whiteboard maling til god pris. Samtidig er vores maling til whiteboards både nem at påføre og særdeles slidstærk. Så det er super nemt at lave sig egen tavle med whiteboard maling.

Vi har både blank og transparent (gennemsigtig) så mulighederne er mange. 

Du maler simpelthen blot det ønskede område med vores maling til whiteboards og når malingen er tør - whiteboard lakken skal hærde op i mindst 5 dage, så du skal lige være tålmodig - kan du så bruge de traditionelle whiteboard tuscher på området. Det er både smart og billigt.

Som bonus kan du også bruge området til visning af billeder eller video via projektor.

Whiteboard tavle med magnet

Vil du gøre din whiteboard tavle/væg lidt mere brugervenlig og populær. Kan du med fordel spartle væggen over med magnetisk spartelmasse først (magnetspartelmasse) og dermed får en væg, som er magnetisk og hvor du kan ophænge ting med magneter, og samtidig tegne med whiteboard tuscher.

Danmarks største whiteboard tavle?

Har du lyst til at lave Danmarks største magnetiske whiteboard tavle, så har du nu muligheden med vores whiteboard maling.

Sådan laver du din egen whiteboard væg

Inden du maler væggen over med whiteboardmalingen, skal du sørge for at væggen er klar til det. Væggen skal være helt glat og fri for små knaster i malingen eller buler og huller. Sørg for at få spartlet alle huller ud og buler spartlet over, med evt. sandspartel, så væggen bliver helt glat og jævn.
Så skal væggen grundes med en primer. Brug den primer vi anbefaler til whiteboard malingen eller er det en helt ny spartlet væg, så vælg en microdispers grunder, og mal gerne væggen over med første gang vægmaling, så væggen er grundet forsvarligt, inden påføringen af whiteboard malingen.

Whiteboard malingen er en 2. komponent lak, som hærder hurtigt op, så du skal være hurtig til at rulle den på. Læs sedlen som er med i pakken, inden du begynder at blande de to komponenter af whiteboard maling og hærder.

Når du har rullet whiteboard malingen på væggen, skal du tjekke efter for fejl/helligdage i lakken, ved at kigge på væggen imod noget lys. Så vil de "tørre" steder nemt kunne ses.

Whiteboard malingen skal stå og hærde op i mindst 6 dage, inden du må tegne og skrive på den.

Whiteboard tavle på ingen tid

Har du ikke lyst til at vente en uge på det, kan du købe vores PRO udgave af whiteboardmalingen, som er en 1. komponent whiteboard maling, som bare rulles på væggen, og som er klar dagen efter. Altså en whiteboard maling, som kun kræver én dags hærdning. Dét er nemt og hurtigt!

Professionel klar whiteboard maling

PRO whiteboard maling er klar/gennemsigtig, som en klarlak. Du kan altså bruge den ovenpå en malet væg, så du selv bestemmer farven på din whiteboard væg. Du kan også bruge den på et kontor, hvor du måske opsætter et verdenskort på væggen først, og så derefter maler den klare whiteboardmaling på.
Dagen efter kan du så tegne streger på verdenskortet, med whiteboard tusser, fra de lande eller til de lande du skal besøge eller gerne vil besøge.
Måske arbejder du i et firma som operere i mange lande, og så kan I skrive og sætte cirkler omkring de lande I har kontorer i, med en whiteboard tusch. Det er virkelig en smart idé og I vil helt sikkert få mange misundelige blikke og ros fra andre firmaer og samarbejdspartnere, når de ser jeres flotte whiteboardvæg med et verdenskort under lakken.

Få vejledning om billig whiteboard maling

Har du spørgsmål om vores lav selv whiteboard maling, så er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 23952025 eller send os en mail på info@maler-maling.dk. Vi hjælper dig gerne med rådgivning, så du er bedst muligt påklædt til dit malerprojekt.

Her kan du se en video om hvor nemt det er at lave sin egen whiteboard tavle eller whiteboard væg derhjemme eller på kontoret: Video