• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Savsmuldstapet

Her finder du den mest brugte savsmuldstapet og Rutex tapet på markedet.

Vores savsmuldstapet er den gode professionelle kvalitet, med tre lag papir, og en meget ensartet struktur savsmuld på tapeten.

Grov Savsmuldstapet - Køb (BILLIG) savsmuldstapet og Rutex online her
Savsmuldstapet Grov 17 M X 53cm.DKK 169,00
Fås i Variant1stk.6stk.12stk.
Savsmuldstapet - Køb (BILLIG) savsmuldstapet og Rutex online her
Savsmuldstapet fin 33,5 M X 53cm.DKK 139,00
Fås i Variant1stk.6stk.12stk.

Savsmuldstapet

I dit liv har sandsynligvis stødt på savsmuldstapet mere end én gang. Dog er det ikke sikkert, at du har overvejet at give denne type tapet en plads i din egen bolig før nu. Men det er altså ikke uden grund, at savsmuldstapet er så populært i de danske hjem!

Først og fremmest giver savsmuldstapet struktur til væggen, som skaber et klassisk og velkendt look. Men der er mange andre fordele end det visuelle, når det gælder savsmuldstapet. Blandt andet kan savsmuldstapet dække ujævnheder i væggen, og opsætning af savsmuldstapet går som en leg.

Grov, medium, fin – hvilken type savsmuldstapet skal jeg vælge?

Savsmuldstapet findes i flere forskellige typer. Der findes nemlig både grov savsmuldstapet, medium savsmuldstapet og fin savsmuldstapet. Forskellen mellem de forskellige typer af savsmudstapet er grundlæggende, hvor meget struktur der er i overfladen.

Grov savsmuldstapet er mere struktureret en fin savsmuldstapet. På den måde har du mulighed for at vælge, hvad der passer allerbedst ind i din bolig. Både den grove og den fine savsmuldstapet kan nemlig give et flot udtryk, hvis den får lov til at komme til sin ret.

Ved savsmuldstapet reparation, er det naturligvis vigtigt, at du benytter den samme type savsmuldstapet, som allerede er i brug. Benytter du den samme type kan du nemlig reparere et område uden, at reparationen efterfølgende vil være tydelig. Typen af savsmuldstapet er heldigvis relativt let at bedømme, så du kan finde den tapet, der passer.

Opsætning af savsmuldstapet

Savsmuldstapet er let at håndtere. Har du endnu ikke de store erfaringer med at tapetsere, kan savsmuldstapet altså være en god måde at starte op på. Her er du næsten garanteret et godt resultat på trods af din status som nybegynder.

Opsætning af savsmuldstapet er et godt gør-det-selv projekt at give sig i kast med, fordi det ofte munder ud i et flot resultat. På en eksisterende væg er det første trin i opsætning af savsmuldstapet, at væggen skal klargøres. Det vil sige, at væv eller filt skal fjernes, og ujævnheder og revner skal pudses op.

Medmindre væggen er grundet i forvejen, bør du give din væg mikrodispers, inden du begynder opsætningen af savsmuldstapet. Når afdækningen er klaret, kan du måle op og skære banerne til. Herefter kan du påføre tapetklister og opsætte den første bane savsmuldstapet.

Savsmuldstapet giver gamle vægge nyt liv

Savsmuldstapet er en god løsning i rigtig mange hjem. Den velkendte tapet giver nemlig et klassisk look, og så er den nem at arbejde med. Desuden er savsmuldstapet et godt valg til et rum, hvor væggene er i dårlig stand.

På grund af strukturen i savsmuldstapetet bliver ujævnheder i underlaget nemlig dækket. Det vil altså sige, at opsætning af savsmuldstapet ikke alene skaber et flot look, det kan også være en praktisk foranstaltning.

Savsmuldstapet kan anvendes på mange forskellige underlag. Uanset hvilket materiale dine vægge er bygget af, er det derfor en god idé at undersøge, om opsætning af savsmuldstapet er en mulighed. På den måde kan du give din bolig et smukt, æstetisk udtryk.

Savsmuldstapet pris; hvad koster en rulle savsmuldstapet?

Skal du beklæde en hel væg, kommer du ikke udenom, at der skal købes nogle ruller savsmuldstapet. Heldigvis fås savsmuldstapet til en overkommelig pris. Dermed er savsmuldstapet en god mulighed for dig, der vil give boligen et nyt udtryk uden at bruge hele din opsparing på projektet.

Her på siden kan du få fingrene i Rutex tapet. Rutex tapet er lavet af et lag grundpapir, et lag struktur samt endnu et lag grundpapir. De tre lag sikrer, at Rutex tapetet er nemt at arbejde med. Savsmuldstapetet egner sig godt til både nye og gamle vægge af beton, pap og gips.

Savsmuldstapet er nemt at male over

Efterhånden står det sandsynligvis klart for dig, at vi er store fans af savsmuldstapet. Dette skyldes udelukkende de mange fordele, som du får med. Blandt andet kan savsmuldstapet dække ujævnheder på en væg, der er dårligt i stand, og så er savsmuldstapet også nemt at sætte op.

Men der er flere fordele endnu! Savsmuldstapet er nemlig også nemt at male over. Det vil sige, at du kan male dit savsmuldstapet i lige præcis den farve, som du ønsker. Vil du næste måned hellere have en anden farve på væggen? Ja, så kan du bare male over med en ny farve!

På den måde er savsmuldstapet et utrolig alsidigt valg. Med savsmuldstapet på væggene behøver din indretning aldrig at blive kedelig. Du kan nemlig ændre farven på dine vægge næsten lige så ofte, som du har lyst. Savsmuldstapet er en meget slidstærk form for tapet, og kan derfor holde til lidt af hvert.

Savsmuldstapet moderne valg?

Savsmuldstapet har været kendt i de danske husstande i årtier. Gennem de sidste år, er det dog blevet tydeligt, at folk endnu engang sætter pris på nogle af de tidligere års trends. Derfor er der intet til hinder for, at du endnu engang kan indrette et moderne hjem med savsmuldstapet.

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind, når man taler om moderne hjem. Blandt andet er gør-det-selv projekter populære, og denne ånd taler savsmuldstapet direkte ind i. Opsætning af savsmuldstapet kan nemlig ske uden hjælp udefra, og på denne måde kan du samtidig også dække ujævnheder i overflader.

Derudover er det endnu engang blevet populært med farvede vægge. På grund af den slidstærke struktur kan du sagtens male over savsmuldstapet flere gange. Alt i alt er der vist ingen tvivl om, at savsmulds tapet er et moderne valg!