• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Magnet spartel

Magnet spartel er en magnetisk spartelmasse, som du kan spartle på din væg og skabe en væg, hvor du kan hænge ting op med magneter. Det er super nemt og du får en billig magnetisk væg du kan bruge som tavle til memoer og tegninger.

Magnet spartel - Køb magnetisk spartelmasse billigt online her
Magnetisk spartelmasseDKK 399,00
Fås i Variant2L/5KG5L/12KG

Lav en personlig opslagstavle med magnetspartel

Magnetspartel er et fantastisk produkt, som rummer en masse muligheder. Forskellen på almindelige spartelmasse og magnetspartel er selvfølgelig, at magnetspartel er magnetisk og giver væggen en stærk magnetisk effekt.
Det helt oplagte at bruge magnetisk spartelmasse til, er at lave en tavle på væggen, en dør, et skab eller lignende. Det smarte ved det er, at du kan lave en opslagstavle, lige hvor du vil. Alt, du skal bruge, er en overflade, der kan spartles. Hvis du bagefter maler væggen med whiteboard-maling eller tavlemaling, har du den perfekte tavle til hjemmet.

Sådan bruger du magnetisk spartelmasse

Magnetspartel fungerer ligesom alt andet spartelmasse. Du giver overfladen et tyndt lag spartel i et jævnt lag (du kan læse mere om fuldspartling under spartelmasse). Når spartelmassen er tør, kan du vælge mellem mange forskellige typer overfladebehandling. Du kan selvfølgelig vælge en helt klassisk vægmaling i den farve, du ønsker. Hvis du for eksempel bare ønsker en helt almindelig hvid væg som i resten af hjemmet, kan du nemt bruge samme maling.

Du kan dog også gøre den magnetiske overflade til en helt unik opslagstavle, hvis du maler den med tavelak eller whiteboard-maling. På den måde udnytter du funktionerne i magnetspartlen til fulde, og du får en indbygget tavle hvor som helst i dit hjem. Det smarte er, at den ofte vil ligne en helt almindelig væg – afhængigt af, hvad du maler med. Du kan nemlig også vælge at male motiver, linjer eller lignende oven på spartelmassen, inden du maler med whiteboard-maling. Hvis du bruger tavlelak som overfladebehandling, kan du male motiver direkte på den med andre farver tavlelak.
Hvis du ikke vil ud i at spartle hele væggen fra ny med magnetspartel, kan du også bruge magnetisk maling i stedet for, men det er sjældent lige så effektivt, her skal du give tre bahandlinger med magnetmaling, for at opnå samme magnetiske effekt, som ét lag magnetspartel.

Få det fulde udbytte af din magnetiske spartelmasse

Du får det allerbedste udbytte af din magnetiske væg, hvis du bruger en whiteboard maling ovenpå. Tavlelak kan også rigtig mange ting, men en whiteboard-overflade er både meget nem at bruge og nem at holde ren. Du skal blot være opmærksom på at bruge de rigtige tuscher på tavlen. Hvis du har børn, der kan lide at tegne med kridt, kan tavlemaling dog være en god idé.
Det smarte ved at lave sin egen tavle er, at du helt selv kan bestemme størrelsen. Du er altså ikke længere begrænset til størrelsen på køleskabet eller en standardtavle fra supermarkedet. Du kan nemt gøre hele væggen til én stor tavle, så du aldrig løber tør for plads – heller ikke selvom dit behov ændrer sig.