• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Gulvlak

At give gulvene gulvlak kræver stor tillid til det produkt, du vælger at benytte. Derfor sælger vi hos maler-maling også udelukkende gulvlak fra anerkende producenter som for eksempel Junckers. Med Junckers gulvlak får du en lak til dit gulv, der er slidstærk, lugtsvag og som samtidig er miljøvenlig.
Vi har også et udvalg af Hagmans gulvlak og epoxy lak, samt PU gulvlak, skibslak og hvidpigmenteret gulv lak samt 2 komponent gulvlak og junckers grundlak og vandbaseret gulvlakker.

Her finder du billig gulvlak til indendørs brug fra anerkendte producenter som for eksempel Junckers. Junckers gulvlak er særdeles slidstærkt, lugtsvagt og ikke mindst miljøvenligt. Og så er den fantastisk på stærkt trafikerede gulve.

Gulve som har fået foretaget gulvlakering, skal efter nogle år have en ny omgang gulv lak, men hvordan kan du se, om dit gulv trænger til en ny lakering? Svaret er at et slidt gulv ofte har en decideret mat og ikke mindst ridset overflade. Det er her ganske vigtigt af gulvet får ny lak inden den oprindelige lak er slidt helt igennem. Sker det, kan gulvet tage skade, og du skal slibe alt det gamle gulvlak af, og give en helt ny omgang gulvlak.

Hvor mange slags Junckers gulvlak findes der her?

Gulvlakering kan give mange endelige udseender. Det kommer an på, hvilken type gulvlak, der vælges til gulvet. Junckers gulvlak kan vi levere i

 


Hvidpigmenteret gulvlak fra Junckers

Ønsker du et hvidpigmenteret trægulv, skal du bruge den hvidpigmenterede grundlak fra Junckers, til første behandling, og evt. vurdere om du syntes gulvet skal have to gange med hvid grundlak. Derefter giver du gulvet 1-2 gange Junckers gulvlak i blank, mat eller ultramat, alt efter hvad du syntes ser bedst ud.
Når man giver gulvet et hvidt lag lak i bunden, og en klar gulvlak i toppen, vil det være dne klare gulvlak, som slides, så ikke den hvide bundfarve forsvinder. Det er det optimale at udføre sin gulvlakering på denne måde.

Husk altid at slibe gulvet godt, støvsuge og afrense med gulvvask evt. en god grundrens, som fjerner alt fedt og snavs, samt slibestøv fra sandpapiret. Herefter kan man behandle med eddikesyre og vand, for at neutralisere de sidste sæberester på gulvet.

Udfør en prøve med gulvlak på et mindre sted i et hjørne, for at se hvordan trægulvet tager imod lakken, samt vedhæftningen, inden du giver hele gulvet.

Hurtig færdig med grundlak

Bruger du grundlak til første behandling af dit trægulv, kan du komme hurtigere igang med næste bahandling med Junckers gulvlak, da grundlakken tørrer hurtigere op, end alm. gulvlak. Så er det faktisk muligt at lakere sulvet 2 gange på samme døgn.

Spritbaseret gulvlak eller vandbaseret Junckers

Har du hørt om "Spritbaseret gulvlak" fra Junckers, er du ikke galt på den. Det har man kunnet få i mange år. Men lovgivningen går mere over imod, at vi skal bruge vandbaseret gulvlak og lakker, så Spritbaseret gulvlak fra Junckers er ikke på markedet længere, for at beskytte gulvslibere og os andre semi profesionelle og gør-det-selv folket.
Brug i stedet Junckers Gulvlak Plus eller Junckers HP gulvlak (High performance) en 2. komponent gulvlak med meget høj slidstyrke.

Vi fører udelukkende produkter som vi står inde for og som vi derfor naturligvis også mener er de bedste på markedet, så skal du have foretaget en gulvlakering, kan du roligt købe gulvlakken her på maler-maling.dk. Vi leverer fra dag til dag og køber du for over 899 kr., så betaler vi fragten.

Spørgsmål om gulvlakering indendørs?

Er du i tvivl om noget vedrørende gulvlakering, så kan du finde både råd og vejledning her, hvor vi giver dig masser af tips og tricks. Derudover er du naturligvis også meget velkommen til at stille spørgsmål om gulvlak eller maling på vores mail. Det sker på info@maler-maling.dk og på telefonen som har nummer 23952025