• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Strukturmaling

Strukturmaling også kaldet sandmaling eller strygepuds, benyttes på overflader, hvor du vil have enten fine eller grove strukturer. Når du bruger maling med struktur / sand kan du skabe dine egne pudsede eller filtsede vægge, så det ser ud som om, at væggen er pudset op, med beton eller mørtel-puds, af en murer.

Indfarvet Spartelmasse 2,5L/25-30M2 - Køb spartelmasse i farver
Indfarvet Spartel 2,5LDKK 849,00
Fås i VariantJungle SPåfugl SBarolo Rosa SGrå Sienna SLys Ler SLys Grå SMellemgrå SGrå Safir SMørk Granit SS0500-NEgen farve

Bestem selv udseendet med sandmaling

Du bestemmer selv udseendet på strukturen i din sandmaling, hvis du er lidt kreativ med rullen, når du ruller sandmalingen på, eller du evt. bruger en malerpensel, til at fordele strygepudsen med, så kan du lave runde cirkelformede mønstre, ved at køre malerrullen rundt, samtidig med, at du ruller. På denne måde skaber du et pudset look på væggen, bare med sandmaling/strukturmaling.

Vil du have et mere filtset look på væggen, kan du vælge medium sandmaling og så "bare" rulle det på i lodrette bevægelser, op og ned.

Medium eller grov sandmaling

Sandmaling el. strukturmaling er en fed maling med sandkorn i, som findes i medium eller grov udgave, alt efter hvilket look du ønsker på dine vægge.

Vil du give dine vægge et individuelt præg, kan du eksempelvis vælge at lade dem male, så de får et rustikt udseende. En trend i dansk boligindretning i disse år er de lyse, rustikke vægge, som har struktur i deres overflade. Det giver væggen karaktér og du kan nu selv klare det uden hjælp fra dyre designere. Brug strukturmaling på dine vægge og få flotte rustikt udseende rum.

Og det behøver ikke engang at være dyrt!

Efter behandlingen af dine vægge med sandmaling, kan du vælge at male over med en almindelig vægmaling i en ønsket farve, for at gøre overfæaden mere rengøringsvenlig og knap så ru eller krads. Sandmaling eller strukturmaling vil give dine vægge et råt/ru overflade som godt kan være lidt rå at røre ved. Med en vægmaling til slut, kan du fjerne lidt af den sandpapir-agtige overflade på sandmalingen.

Kridering giver blødt struktur

Vi har også kridering, som er en fed/tyk maling i helmat udgave, som rulles på med en rulle som dermed giver et meget kraftigt struktur i overfladen. Kridering bliver oftest brugt i opgange eller gange på skoler eller sygehuse, hvor man ønsker en struktur på væggen, som kan holde i mange år, uden at komme til at se beskadiget ud, bare ved at få et par hak eller huller. Det er rimeligt nemt at reparere i en overflade der er malet med kridering, da du ikke behøver være ekspert i at lappe huller, før det ser pænt ud.

Køb billig strukturmaling der giver væggene strukturpræg

Ved at købe din strukturmaling på maler-maling.dk kan du spare helt op til 50 % på prisen i forhold til hvis du handler i den lokale farvehandel. Det kalder vi billigt og i øvrigt helt almindeligt pris niveau hos os.

Køber du maling og andre produkter her i shoppen, så kan du være sikker på hurtig levering. Faktisk sker det ofte fra dag til dag og oven i købet GRATIS, såfremt du blot køber for over 499 kroner.

Brug for hjælp? Kontakt os!

Skal du bruge et godt råd om strukturmaling - for eksempel hvordan det bruges eller hvordan du vælger den rette - så kan du med fordel starte med at læse vores side om råd og vejledning vedrørende strukturmaling. Du finder siden her.

Og har du derefter spørgsmål, så ring gerne til os på 23952025 eller send os en email på info@maler-maling.dk. Vi hjælper dig alt det vi kan.