• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Guldberg

Hvem er GULDBERG?

GULDBERG penselfabrik siden 1979

GULDBERG er en penselfabrik som ligger i Kolding. De producerer og sælger pensler og malerruller af aller højeste kvalitet.

Der sidder folk i Kolding og håndlaver penslerne. Det er et fint håndværk at lave pensler, og kun de bedste pensler kommer igennem den skrappe kvalitetskontrol, og derefter solgt til de Danske malermestre.

Kvaliteten i GULDBERG penslerne

GULDBERG lægger meget stor vægt på kvaliteten i deres pensler, så produktion i eksempelvis østlandene eller Kina, vil de slet ikke ind på.

Der bliver kun brugt de bedste og fineste svinebørster fra Shanghai, til GULDBERG pensler.

Den bedste pensel

De Danske malermestre og profesionelle malere, anser GULDBERG pensler, som de bedste på markedet. En malersvend ejer selv sine pensler, så han vil gerne arbejde med den bedste pensel, og derfor vælger han en GULDBERG pensel.

GULDBERG pensler ligger i den dyre ende, men med sådan en pensel, kan man også have en pensel i rigtig, rigtig mange år, hvis man passer godt på den.

Pensler med syntetiske hår

I 2009 begyndte GULDBERG også at fremstille håndlavede pensler, med syntetiske hår.

Pensler med syntetiske hår, er rigtig gode til at male med vandige malinger, såsom træmaling til karme og lister, samt vægmaling. Når man maler vægge med en pensel, med syntetiske hår, går arbejdet ca. 50% hurtigere, da penslen glider bedre hen over væggen.

GULDBERG Penselfabriks hjemmeside