• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Byer og Broer

Her ser du et udvalg af fototapeter med byer på. Du kan vælge mellem fototapet med New York, Paris med Eiffeltårnet, Venedig eller en fototapet med et billede fra Londons gader med gadelamper på. Udvalget er stort og vi sender hurtigt lige til døren.

Fototapet med byer og broer

Et fototapet med en smuk storby eller et fototapet med imponerende broer såsom Manhattan bridge og New York bridge giver mulighed for spændende og anderledes indretning. Vi tilbyder noget for enhver smag og har tapet med mange forskellige temaer. Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe de bedste rammer for dit hjem.

Gør op med den minimalistiske stil

Kendetegnet for den skandinaviske indretningsstil er ofte rene linjer og hvide vægge uden for meget pynt. Det betyder, at de fleste danske hjem hurtigt kan komme til at ligne hinanden, fordi der ikke er nogen, der bryder rammerne. Hos Maler Maling har vi en fremragende løsning, der både sikrer dig et frisk pust til indretningen og et stilrent tema. Med et fototapet af en storby eller en bro er mulighederne mange for en fed og anderledes indretning. Vi tilbyder både fototapet i farver og i sort/hvid, så du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt fototapet vil passe ind i din eksisterende indretning.

Fototapet med bro eller storby som stemningsmarkør

Vi danskere er kendt for at være gode til at hygge, og faktisk findes der ikke noget tilsvarende ord på andre sprog, som indfanger alt det, som vi danskere ligger i ordet.
Hygge handler blandt andet om at skabe en dejlig og tryg atmosfære, så man trives i sine omgivelser.
Et fototapet med en by eller en smuk bro kan være med til at skabe denne stemning i dit eget hjem. Du kan for eksempel vælge at opsætte et fototapet af en storby på den ene væg i stuen, og du vil opleve, at stuen liver op og skaber en markant forandring, som små malerier ikke kan komme i nærheden af.

Har du selv været i Paris eller New York, er det fedt at have et tapet med et billede af byen på din væg, og det er nemt med fototapet med billeder på.