• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Green Screen Maling

Lav din egen green screen væg med vores maling

Det, der tidligere har været forbeholdt professionelle er i dag tilgængeligt for de fleste af os – også, når det kommer til de mere kreative og tekniske ting. Vil du gerne spare penge på køb af green screen og har du hænderne bare nogenlunde godt skruet på, kan du altså også blive din egen filmproducent ved at fremstille din helt egen greenscreen og derved åbne verden som din scene. Lav YouTube videoer direkte fra Tokyo – i din egen stue, eller hvad du ellers drømmer om at afprøve – du skal blot bruge en smule kreative færdigheder og noget green screen maling.

Lav din egen green screen væg

Det kræver ikke det helt store, hvis du ønsker at lave din egen green screen eller grøn baggrund. Det vigtigste er, at du har den helt rigtige farve grøn green screen vægmaling du kan lægge på den baggrund du ønsker at bruge, så du ikke skal betale den fulde green screen pris, men i stedet kan gøre din green screen billig. Du skal bruge:

Har du en nogenlunde glat overflade at arbejde på, handler det bare om at malingen er af den helt rigtige farve og glans til projektet. Det er vigtigt, at der ikke er for meget glans i malingen og, at den grønne farve er så ren som muligt, for at den kan fungere optimalt til formålet.

Sådan maler du med green screen maling

Rens overfladen, der skal males med green screen maling grundigt med grundrens og lad den tørre, inden du maler. Nu kan du påføre malingen i et jævnt lag, så hele overfladen er dækket – giv den eventuelt et lag mere for at være sikker, og lad det tørre herefter. Nu er du klar – det bliver ikke meget lettere.
Nu kan du let lave billeder, baggrunde til pc og meget andet. Eksperimenter eventuelt med både live baggrunde med green screen video, computerbaggrunde og meget mere. Du kan altså spare mange penge på green screen køb ved at gøre det selv.

Værd at vide om green screen

Skal du bruge to forskellige grønne baggrunde (den malede og papir / stof), så skal du altid matche de to så tæt som muligt, for at gøre det lettere for dig selv, når baggrunden efterfølgende skal lægges ind. De to farver skal altså ligge så tæt op ad hinanden som muligt. En tommelfingerregel er, at de to toner ikke må ligge mere end 5 grader fra hinanden.