• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Verdenskort

Her finder du et stort udvalg af fototapet med verdenskort eller landekort på. Vi har forskellige farvede verdenskort, med forskellige temaer og også de gamle retro verdenskort fra skoletiden, som hang oppe i klasseværelset, da vi gik i folkeskolen.

Verdenskort til væggen

Der er noget meget fascinerende ved verdenskort. Måske er det fordi vi som mennesker et kort øjeblik indser, hvor små vi er og hvor stor vores verden er. Det er en af grundene til at fototapet med verdenskort er meget populære.

Derudover skal der nok være nogle geografi-hajer derude, som har hang til at finde sjove og interessante lande, øer og byer som Yemen, Påskeøen eller Ouagadougou, som er navnet på hovedstaden i Burkina Faso.

Kort over verden i forskellige størrelser og farver

Hos Maler-maling.dk kan du købe fototapet med verdenskort i flere forskellige udgaver. Danmark og resten af verden ligger, hvor de plejer at ligge, men farver og størrelse på de forskellige verdenskort varierer, så du kan få verdenskortet, som du gerne vil have det.

Du sætter verdenskortet op med almindeligt tapetklister. Samlingerne overlapper hinanden lidt og er derfor nemme at samle.

Tilpas verdenskortet til din væg

Vær opmærksom på at der er klister med til nogle af kortene, men at du altså muligvis må påregne at købe noget tapetklister til opsætningen, hvis netop det verdenskort du vil have, ikke har medfølgende tapetklister.

Skal du bruge tapetklister, så finder du vores udvalg lige her.

Passer målene på dit verdenskort ikke helt i højde eller bredde, så er det nemt at skære til med en kniv eller en saks.