• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Verdenskort

Ønsker du at købe et stort verdenskort til væggen? Så er du kommet til det rette sted. Her finder du et stort udvalg af fototapet med verdenskort eller landkort på. 
Vi har mange forskellige farvede verdenskort, med diverse temaer og også de gamle retro skolekort, som hang oppe i klasseværelset, da vi gik i folkeskolen.

Verdenskort til væggen

Der er noget meget fascinerende ved verdenskort. Måske er det fordi vi som mennesker et kort øjeblik indser, hvor små vi er og hvor stor vores verden er. Det er en af grundene til at fototapet med verdenskort er meget populære.

Derudover skal der nok være nogle geografi-hajer derude, som har hang til at finde sjove og interessante lande, øer og byer som Yemen, Påskeøen eller Ouagadougou, som er navnet på hovedstaden i Burkina Faso.

Et stort verdenskort til din væg er en del af dit interiør

Uanset din nuværende stil og farvevalg i indretningen, så kan du finde et stort verdenskort til væggen, der vil matche de øvrige farver og nuancer i hjemmet. Du kan eksempelvis vælge det tapet i sort / hvid, hvis du ønsker at det skal være neutralt, eller vælge det i farver, hvis din nuværende indretning er mere neutral.
De senere år er det rå og rustikke look blevet trendy, og ønsker du dette look, så tag et kig på vores verdenskort wallsticker med beton-look.

Kort over verden i forskellige størrelser og farver

Hos Maler-maling.dk kan du købe fototapet med verdenskort i flere forskellige udgaver. Danmark og resten af verden ligger, hvor de plejer at ligge, men farver og størrelse på de forskellige verdenskort varierer, så du kan få verdenskortet, som du gerne vil have det.

Du sætter verdenskortet op med almindeligt tapetklister. Samlingerne overlapper hinanden lidt og er derfor nemme at samle.

Tilpas verdenskortet til netop din væg

Vær opmærksom på at der er klister med til nogle af vores verdenskort tapeter, men at du altså muligvis må påregne at købe noget tapetklister til opsætningen, hvis netop det kort du vil have, ikke har medfølgende tapetklister.

Skal du bruge tapetklister, så finder du vores udvalg lige her.

Passer målene på dit verdenskort ikke helt i højde eller bredde, så er det nemt at skære til med en kniv eller en saks.