• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Sten, Træ, Beton

Her finder du tapeter med materialer fra naturen. Det kunne være tapeter med træ, brædder, bambus, mursten, beton, marmor og granitsten til at skabe en rustik oplevelse i alle rum.

Tapet med træ, beton og sten

Hvis du synes, der mangler noget i din indretning, så kan det være du skal overveje at sæt tapet op. Tapet kan være det, der fuldender rummet, så du får den rette indretning og stemning i dit hjem.

Naturprodukter er populært i indretningen, fordi det bidrager til en hyggelig stemning og atmosfære, som skaber hygge og ro i hjemmet, men det kan være dyrt at investere i naturlige produkter som træ, sten og beton. Det behøver ikke være dyrt at indrette med naturprodukter, hvis du godt kunne tænke dig flere naturlignende materialer i hjemmet. Går du for eksempel og drømmer om en murstensvæg eller en væg i stenlook, så kan du få billige tapeter, som til forveksling ligner den ægte vare. Tapet med sten look eller tapet med træ er en nem og billig løsning, hvis du gerne vil skabe en naturlig og personlig stil i hjemmet.

Med dekorationstapet har du rig mulighed for at indrette dit hjem præcis, som du gerne vil have det uden at det behøver koste en formue. Her på siden finder du et stort udvalg af flotte tapeter, som kan være med til at sætte prikken over I'et i dit hjem. Tapet er en let og overskuelig måde at skabe forandring i hjemmet, og så behøver du ikke bekymre dig om at få maling alle steder eller at skulle male væggene af flere omgange. Tapet egner sig til næsten alle rum, så hvis du gerne vil skabe en murstensvæg i køkkenet uden at det bliver upraktisk i forhold til køkkenskabene, så kan du nemt køb tapet, som giver den samme effekt som en rigtig murstensvæg. Der findes også mange flotte tapeter til stuen, hvis du trænger til forandring i rummet. Her på siden finder du et stort udvalg af murstenstapet, tapet med sten og tapet der ligner beton. Der findes også et stort udvalg af tapeter med farver, hvis du gerne vil have mere farve ind i hjemmet. Med tapet er det stort set kun fantasien, der sætter grænser for din indretning, så lad din personlige stil komme til udtryk med dekorationstapet på væggene.

Naturlige materialer i indretningen

Hvis du godt kan lide at indrette med naturmaterialer i indretningen, så kan du sæt tapet op for at understrege den gennemgående stil i hjemmet. En murstensvæg kan være dyrt at investere i, samtidig med at det kan blive en besværlig affære at blotlægge en væg eller at sætte en falsk murstensvæg op. Med murstenstapet får du nemt og hurtigt en autentisk murstensvæg, som bidrager til et afdæmpet look i rummet. Tapet med mursten fås i mange udgaver, så du kan vælge tapet ud fra den type af mursten, der passer ind i dit hjem. Murstenstapet med struktur kan få din murstensvæg til at se ægte ud, så de færreste kan se, at det ikke er rigtige mursten, der pryder din væg. Billig murstenstapet er en nem og billig løsning, hvis du drømmer om en murstensvæg i dit hjem.

Her på siden finder du også et stort udvalg af tapet med sten look, hvis du gerne vil skabe en naturlig og hyggelig stemning i hjemmet. Murstenstapet bidrager til et afdæmpet look, som skaber masser af rum til at lade din personlige stil komme til udtryk. Med stentapet får du en hyggelig stemning, som bidrager til en nærmest sommerhusagtig atmosfære i hjemmet, til dig der sætter pris på en hyggelig og fredfyldt stemning i hjemmet. Med natursten væg kan du nemt få mere natur ind i hjemmet.

Tapet med beton

Beton har vundet stort indpas i danskernes indretning de sidste par år, og det forstår vi godt. Beton er et naturligt produkt, som bidrager til en rå stemning i hjemmet, som især kan bruges til at understrege en minimalistisk og nordisk indretning. Med tapet der ligner beton er det svært at se forskel på rigtig beton og tapet, tapetet har nemlig samme strukturer som rigtigt beton, så det ikke er til at se forskel. Beton tapet skaber et køligt og afdæmpet look i et rum, og derfor egner det sig særligt godt i den nordiske indretning, hvor der sættes pris på rene linjer.

Hvad enten du går og drømmer om en væg med beton look, en murstensvæg eller en stenvæg, så har vi et tapet, som opfylder dine ønsker, så du kan fuldende din indretning. Det er nemt at sætte tapet op, og det er oftest mindre tidskrævende end at male. Derudover kan det hurtigt betale sig at investere i tapet frem for den ægte vare, og det er svært at se forskel. Du kan gå på jagt i vores store udvalg af flotte tapeter, og finde det tapet der opfylder dine indretningsdrømme. Hvis du er i tvivl om hvilken indretningsstil du ønsker, kan tapet også være med til at danne retning for hvilken stil, du skaber i hjemmet.

Om det er stuen eller soveværelset du ønsker at have en rustik naturvæg i, så skaber en stenvæg eller en tapet med træbrædder altid en hyggelig og rå stemning i rummet.

Tapeter med materialer fra naturen er meget populære for tiden. Især tapet med træbrædder er meget oppe i tiden.
Du kan se leveringstiden inde under de forskellige tapeter. Husk vi tilbyder 30 dages returret på tapeter.

Se alle vores tapeter her