• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Vægmaling

Hos maler-maling har vi gjort valget nemt for dig, idet vi kun sælger den kvalitets vægmaling, som de professionelle malere benytter bare billigt. Derfor sælger vi Beck & Jørgensen maling, som både er en holdbar og slidstærk vægmaling, og som samtidig har miljømærket EU-blomsten.

B&J5 vægmaling glans 5 Mat - Køb super dækkende vægmaling online
B&J vægmaling glans 5DKK 179,00DKK 129,00
Fås i Variant0,9L2,7L4,5L9L
-28%
B&J vægmaling glans 7 i farver - Super dækkende vægmaling i farver
-20%
Vådrumsmaling - Køb vådrumsmaling til badeværelse og vådrum
Vådrumsmaling glans 25DKK 219,00
Fås i Variant0,9L2.7L9L
Velvet Acryl vægmaling og facademaling - Køb Slidstærk maling glans 10
Acryl maling glans 10DKK 249,00DKK 189,00
Fås i Variant0,9L2,7L4,5L9L
-24%
Indfarvet Spartelmasse 2,5L/25-30M2 - Køb spartelmasse i farver
Indfarvet Spartelmasse 2,5LDKK 699,00
Fås i VariantJungle SPåfugl SBarolo Rosa SGrå Sienna SLys Ler SLys Grå SMellemgrå SGrå Safir SMørk Granit SS0500-NEgen farve
-14%

Maler-maling.dk er din leverandør af billig vægmaling i høj kvalitet. Vi gør det nemt for dig at købe din væg maling på nettet, og da vi har haft malervirksomhed gennem flere år, ved vi også, at den maling vi sælger, er den bedste vægmaling, og at den holder rigtig godt.
Hvid vægmaling glans 10 er stadig den mest brugte farve og glans, og vil nok være det i rigtig mange år endnu.
Malingen er nem at arbejde med, og den er det rigtige valg for dig, som gerne vil skåne både dig selv og miljøet, når du maler.

Meget mere end bare billig vægmaling

Udover billig vægmaling på tilbud, har vi også alt det, du skal bruge, når du skal gøre klar til at male. Vi har de rigtige pensler, ruller og så videre, så du kan bestille alt, hvad du skal bruge, på ét sted. Og bestiller du for mere end kr. 899,- leverer vi det hele til dig, uden at du skal betale for fragt. Vi leverer i løbet af en til to hverdage, så du kan komme hurtigt i gang med at male.

Hvorfor købe billig vægmaling hos maler-maling.dk
Når du har besluttet dig for, at du skal have malet dine vægge, opstår der selvfølgelig mange andre spørgsmål, som du skal tage stilling til. Et af dem kunne være, hvilken vægmaling du skal vælge. Hos maler-maling.dk forhandler vi maling fra Beck & Jørgensen. Det gør vi fordi, vi ved, at det er den vægmaling, som vi som malere, selv bruger. Vi har valgt at bruge netop Beck & Jørgensens maling, fordi vi ved, at den er nem at arbejde med, så dit malerarbejde bliver lettere.

125års lang erfaring fra Beck & Jørgensen

Vi har også valgt vægmaling fra Beck & Jørgensen fordi vi ved, at de producerer en holdbar maling, og fordi vi ved, at de har mere end 125 års erfaring i udvikling og produktion af maling. Og en sidste men mindst lige så vigtig grund er, at Beck & Jørgensens maling har fået den prestigefyldte EU-Blomst.

EU-blomst mærket - en miljøgevinst for dig og mig

EU-Blomsten er et miljømærke, som kun gives til virksomheder, som kan leve op til nogle meget strikse krav til miljømæssig produktion. Beck & Jørgensens vægmaling er derfor produceret på en måde, så den er optimeret rent miljømæssigt i alle faser af malingens livscyklus. Det betyder, at du får en vægmaling, som skader både miljøet og dig og dine omgivelser mindst muligt. Ved at vælge at købe billig væg maling hos maler-maling.dk vælger du altså samtidig en miljømæssig løsning til gavn for både din egen og dine børns fremtid.

Trygt at købe vægmaling hos maler-maling.dk

Når du køber din vægmaling hos maler-maling.dk, får du ekstra tryghed med i prisen. Vi er nemlig en e-mærket webshop. E-mærket er din garanti for, at maler-maling.dk er en pålidelig og troværdig samarbejdspartner for dig som kunde. Det fortæller dig, at vi lever op til al gældende lovgivning samt til de retningslinjer, som opstilles for e-mærkede webshops. Det betyder, at du trygt kan stole på vores håndtering af dine betalingsoplysninger, reklamations- og returret samt levering af de produkter, du bestiller.

Det rigtige valg af vægmaling

Men det er ikke kun E-mærket, der er med til at give dig tryghed, når du køber din vægmaling online hos maler-maling.dk. Vi giver dig også tryghed, når du skal beslutte, hvilken maling du skal vælge. Du kan både vælge en vandbaseret vægmaling, en robust vægmaling eller en ekstra robust vægmaling. Men hvilken type passer bedst til dit malerprojekt? Det vil afhænge fuldstændig af, hvad det er for en type vægge, du skal male. Er det en køkkenvæg, hvor du skal kunne tørre eventuelle fedtstænk af igen, eller er det en væg i et børneværelse, som måske bliver udsat for fingre, som ikke altid er nyvaskede, skal du nok bruge en vægmaling i glans 10. Eller er det væggen i en stue, som måske ikke bruges så meget, som de øvrige rum i boligen, kan du vælge en mat væg maling i glans 5.

Vaskbare vægge

Skal væggene kunne vaskes af uden at malingen vaskes med af? Skal du kunne vaske væggene ofte? Bliver væggene udsat for meget sod eller andet? Svarene på disse og mange andre spørgsmål er med til at afgøre, hvilken type vægmaling, du skal vælge.
Ingen af Beck & Jørgensens vægmalinger kan vaskes af væggen med en klud, som du måske har oplevet hvis du har købt en meget billig vægmaling i et lavprisbyggemarked. Det vil du aldrig komme til at opleve med en vægmaling fra os! Beck & Jørgensen vægmaling bliver på væggen!

Hvad betyder glansen i en maling

Når du skal vælge den rigtige vægmaling, vil du ofte støde på begrebet glans. Men hvad betyder det tal eller den procentsats, der ofte bruges til at angive glans i malingen? Procenten/tallet udtrykker, hvor mange procent lak, der er i malingen. Jo højere procent, jo mere lak er der i malingen. Det betyder også, at malingen er mere blank at se på, og nemmere at tørre af med en fugtig klud.

Hvilken vægmaling skal man vælge

Noget andet som har betydning for, hvilken vægmaling du skal vælge er, om det er gipsvægge, spartlede vægge, eller en anden type vægge, du skal male. Eller om du har behov for at male med en allergivenlig maling. Og der er naturligvis også forskel på malingen, afhængig af om du skal bruge den til at male vægge ude eller inde.

Du skal også vælge din vægmaling ud fra dens dækkeevne, rækkeevne, lugt, arbejdsegenskaber, samt hvor miljørigtig den er. Og husk, hos maler-maling.dk står vi altid klar til at hjælpe dig med at vælge præcis den maling, der passer til dit behov. Du kan altid kontakte Michael på telefon 23 95 20 25, eller du kan skrive til ham på info@maler-maling.dk. Men du finder også masser af råd og vejledning her på siden.

Hvordan vælger du den rigtige farve til din vægmaling?

Der kan være flere faktorer, der kan spille ind, når du skal vælge en farve til dine vægge. Ved valget af farve på din vægmaling skal du i første omgang tænke på, hvilke funktion rummet, du skal male, har. Hvis det er et rum, som I opholder jer meget i, skal farverne være afdæmpede og rolige. Forskning viser, at vi ikke føler os tilpasse, hvis vi gennem længere tid opholder os i rum med meget markante farver. Hvorimod rum, hvor I kun opholder jeg i kort tid af gangen i, kan bære et mere markant farvevalg uden at skabe problemer.
Dog skal du altid huske, at der skal være harmoni i farverne i rummene. Og hvis man kan se fra det ene rum og videre ind i det næste i din bolig, er det vigtigt, at farverne også harmonerer med hinanden rummene imellem. Men til gengæld kan du skabe en markant oplevelse, hvis du holder de første rum, man ser, i afdæmpede farver, og det sidste rum i rækken males i en markant farve. Det giver en god effekt, når du står og ser fra det ene rum til det andet.

Leg med farverne på lofter og vægge

Hvis du har et rum med lavt til loftet, kan du med fordel vælge at male loftets farve et stykke ned på væggene også. Det trækker væg og loft sammen på en måde, så der skabes en effekt, der får rummet til at se højere ud. Du kan også bruge dit farvevalg til at bløde op på kontraster i rummene. Hvis du vælger farven på din vægmaling med omhu, kan du med kontraster skabe bløde og behagelige rum til ophold. Og vælger du derefter en mørke farve til en enkelt væg, eller måske endda kun en del af en væg, der hvor jeres opholdsmøbler som f.eks. sofa og lænestole står, kan du give dit rum et ekstra hyggeligt udtryk, som vil gøre det mere behageligt at opholde sig i den del af rummet.

Hvis du vælger at male din vægge med to farver, kan du skabe en god effekt, hvis du f.eks. vælger at male en mørk farve på den nederste halvdel af væggene i hele rummet, og desuden vælger en hvid eller anden lys farve til den øverste halvdel af væggene i det samme rum. På den måde får dit rum en effekt, som kan minde om gamle vægge med høje paneler, og det giver dit rum mere dybde. På samme måde kan du skabe spændende effekter ved at male en hvid farve som kant på dine farvede vægge. Det kan være en kant på 10-15 cm hele vejen rundt langs med vægge og lofter.

Hvid vægmaling er populært

Hvid vægmaling og hvide vægge, har været populært i mange år efterhånden. Man kan også nemmere indrette et hjem, hvis der ikke er for mange farver på væggene, som man skal tage stilling til.
Hvis du maler dine vægge med en hvid vægmaling, kan du sætte kulør på væggen bagefter, med billeder eller plakater eller du kan indrette rummet med farverige møbler.
Mange vælger at male væggen med en hvid vægmaling, men der kan også vælges en brækket hvid eller en knækket hvid (S0500-N) Mange er også begyndt at bruge den hvide farve som hedder Ral9010.
Man kan vælge en knækket hvid til sin vægmaling, hvis ikke man ønsker at det skal se for koldt ud.
Har du hvide møbler op ad væggene, evt. hvide skabe, vil de se mere hvide ud, hvis du vælger en brækket hvid, knækket hvid eller Ral9010, og ikke bare en hvid maling.

Få større rum med to farver på væggen

En mulighed er også, at du maler en firkantet del af væggen i en mørk farve, og vælger at male med en lys eller hvid vægmaling rundt om den mørke firkant. Det giver dit rum dybde og det vil automatisk komme til at virke større, end det i virkeligheden er. På den måde kan du flytte fokus rundt i rummet, når du bruger din vægmaling til at give visuelle oplevelser, der indirekte snyder blikket, og samtidig giver dine rum smukke effekter. Hvis du har en kantet væg i dit rum, kan du med fordel male den kantede væg i en hvid farve. Det vil få fokus flyttet fra, at væggen er kantet, og dermed vil man ikke bemærke dette.

Hvad skal du gøre, inden du går i gang med at male?

Når du først har valgt, hvilken type vægmaling du vil bruge, samt hvilken farve dine vægge skal have, skal du i gang med at gøre klar til at male. Du skal allerførst sikre dig, at du har alt, hvad du skal bruge både til forberedelse, og til når du skal i gang med selve malingen af væggene. I første omgang skal du have gulvet dækket af. Det kan du gøre med afdækningsplast, og hvis ikke du har tømt rummet for møbler, inden du giver dig til at male, skal du nok også dække dem til. Herefter skal du gøre væggene klar.
Du skal have alle skruer, søm og lignende fjernet, og alle huller skal fyldes ud, der skal slibes efter, og du skal muligvis gentage den behandling, hvis væggene ikke er helt tilfredsstillende efter første behandling. Når det er gjort er tiden inde til at få gjort væggene rene. Men er det nu også nødvendigt, når de alligevel skal fyldes med maling? Ja, det er det. Hvis du ikke har gjort dine vægge ordentligt rene, inden du maler dem, holder din maling ikke i længden, og så skal du i gang med at male igen, inden du får set dig om.
Vægge er ofte fyldt med sod, fedt og andet skidt, som vi ikke nødvendigvis ser i det daglige. Du skal vaske væggene med en god grundrens, eller et andet effektivt rengøringsmiddel, som sikrer, at du også får al fedtet vasket af. Herefter er det altid en god ide at dække lister, karme, stikkontakter og andet af med tape, så du er sikker på, at du ikke får vægmaling på alle de ting, som ikke skal males.

Hvordan er det nemmest at male dine vægge?

Når du skal male dine vægge, og du er blevet færdig med al det forberedende arbejde, er det første du skal gøre at male langs med loftet. Du skal simpelt hen bruge en pensel, som er velegnet til at kante af med, og male helt op til kanten. Måske har du endda valgt at sætte tape på loftet, så du kan male helt op, uden at du behøver at bekymre dig om, at du kommer til at male loftet også. Herefter maler du ud i alle hjørner og langs med alle lister og andre kanter. Igen kan du med fordel sætte malertape på alle kanter og lister, så du undgår at få maling de forkerte steder.
Til slut kan du nu male de store flader, der er tilbage. Og nu vil du kunne mærke, at det går langt hurtigere, end da du malede kanterne. Men alle dele er lige vigtige, hvis du vil have et smukt og fuldendt resultat at se på, når du er helt færdig med at male dine vægge.
Når væggene er tørre, skal de formentlig males en gang mere, men når du har valgt en af vores gode kvalitetsmalinger, vil det ofte være rigeligt at male dine vægge to gange, medmindre der er helt særlige forhold ved dine vægge, som kan gøre en ekstra omgang maling nødvendig.
Du kan i øvrigt læse mere om, hvordan du griber malingen af dine vægge an i vores trin-for-trin guide, som du finder under Råd & Vejledning.

Har du spørgsmål om vægmaling, er du meget velkommen til at skrive til os på info@maler-maling.dk eller ringe på 23 95 20 25. Vi er klar til at hjælpe dig.