• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Spartel & Fugemasse

Her på siden finder du hele vores udvalg i spartelmasse og fugemasse. Vi har blandt andet sandspartel, vådrumsspartel, træspartel, filler og spartelmasse til udendørs brug. Kort sagt: du finder alt i spartelmasse lige her.

Læs mere

Læs mindre

Du sparer 30-50 % på spartelmasse hos Maler-Maling.dk i forhold til hos farvehandleren, og vi leverer fra dag til dag. 
Fragten er gratis ved køb over 499kr.

Hvilken type spartelmasse skal du vælge?

Der findes et utal af forskellige typer spartelmasse, og det er ikke ligegyldigt, hvad du bruger. Typen afhænger af opgaven, materialerne og ikke mindst rummet, som spartelmassen skal bruges i. Til vådzoner i vådrum er det for eksempel meget vigtigt, at du bruger en vådrumsspartel, som beskytter væggen mod vand og fugt.

Skal du derimod spartle i et almindeligt rum, er der mange forskellige typer spartel at vælge imellem. Til de småreparationer, som opstår hen ad vejen, kan det være en fordel at bruge spartelpulver. Spartelpulver kan du have stående og nemt blande den mængde, du skal bruge til en bestemt opgave – uanset om det er småreparationer eller fuldspartling.

Letvægtsfiller er en anden mulighed til smårevner og huller, der skal fyldes ud. Filleren kan bruges til de fleste materialer i hjemmet, for eksempel træ, beton, gips og murværk, og den er både nem at arbejde med og giver et stabilt resultat.

Spartelmasse til fuldspartling

Skal du i gang med et større spartelprojekt, for eksempel en fuldspartling, er det en god idé at overveje rullespartel. Rullespartel kan påføres væggen med en rulle, ligesom maling. Derefter skal det køres over med en bredspartel, så du får en helt glat overflade, inden væggen får en gang med sandpapiret. Rullespartel er en meget enkel måde at spartle på, og det gør processen både nemmere og hurtigere.

Du kan selvfølgelig også bruge almindelig sandspartelmasse, som er det traditionelle valg til fuldspartling. Sandspartel er også rigtig godt som spartelmasse til gipssamlinger, og til nogle typer armeringsbånd er sandspartel påkrævet. Derfor er det vigtigt, at du læser anbefalingerne til dine andre materialer, før du går i gang.

Uanset hvilken type spartleprojekt, du skal i gang med, finder du den rigtige spartelmasse her. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til lige netop dine behov, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig.

Vores spartelmasser er bl.a. fra den danske kvalitetsproducent Beck & Jørgensen, etableret i 1892.

 

Læs mere

Læs mindre