• Fri fragt ved køb over 899 kr.
 • 30 dages returret
 • Hurtig levering til døren

Tilbud

Her finder du gode tilbud fra Maler-Maling. Vi har samlet større mængder maling og filt samt væv og træbeskyttelse i pakketilbud, som passer til hvis du skal male en flyttelejlighed eller et stort hus. Der skal være en fordel i at købe stort ind, og derfor har vi lavet disse maling tilbud til dig.

Vi har også fundet andre af vores gode tilbud til dig og dit hjem her på siden.

Spekter Pro Ovalpensel - Køb billige pensler i høj kvalitet her!
Ovalpensel Pro syntetiskDKK 120,00DKK 79,00
Fås i Variant25 mm.35 mm.45 mm.55 mm.
-34%

Maling tilbud

Alle sæsoner byder på opgaver, hvor det kan få stor, økonomisk betydning at gøre brug af at købe maling på tilbud. I foråret og efteråret kan tilbud på træbeskyttelse gør det billigere at vedligeholde dine træhavemøbler, og i sommerperioden kan tilbud på facademaling gør det muligt at gennemføre dit ønske om at shine din bolig op, så dens værdi forhøjes.

Her hos Maler-Maling.dk kan du finde forskellige typer af maling på udsalg, så du kan få udført dine renoverings- og vedligeholdelsesprojekter og samtidig spare mange penge.

Fordelene ved at købe maling på tilbud

Indkøb af maling kan være en dyr fornøjelse, når du går efter produkter i bedste kvalitet. Dette kan afholde mange fra at gå i gang med renoverings- og vedligeholdelsesprojekter, som kan forlænge levetiden på dine møbler eller forhøje værdien på din bolig.
Med tilbud på maling behøver du ikke udsætte dine vedligeholdelsesprojekter, og du behøver ikke gå på kompromis med kvaliteten, når du vil spare penge på dine malerprodukter.

Hos Maler-Maling.dk sælger vi blandt andet luksusmaling fra Beck og Jørgensen på tilbud. Dette er et af markedets mest eftertragtede mærker, når der skal købes maling i professionel kvalitet til hjemmet, og til de professionelle malere i hele landet.
Der er både praktiske og økonomiske fordele ved at finde gode maling tilbud:

 • Du kan gennemføre dine vedligeholdelsesprojekter i og omkring boligen
 • Du kan spare mange penge på din kvalitetsmaling
 • Du får professionelle produkter til konkurrencedygtige priser
 • Du finder et stort udvalg af forskellige typer af maling tilbud til både ude og inde

Når du skal i gang med at shine væggene op i hjemmet, eller når bænken i haven skal have nyt liv, er det afgørende, at du køber den rette type maling. Du kan både finde udendørs maling tilbud, ligesom du kan spare penge på maling til indendørs anvendelse.

Billig maling til alle former for malerprojekter

Når du køber billig maling i høj kvalitet, kan du gå i gang med vedligeholdelses- og renoveringsprojekter både udenfor og indendørs. Fra tid til anden er der brug for at friske vægge, møbler eller facade op, da solen og tidens tand sætter spor på alle elementer i og omkring hjemmet.
Indenfor kan sod skabe gullig nuance på dine lyse væggen, hvis du har brændeovn i hjemmet, og udenfor kan regn, blæst og solens lys sætte sine spor på vindueskarme, husfacader og havemøbler.
Når hjemmets vægge skal friskes op, er der ofte brug for maling i store mængder. Her får det stor, økonomisk værdi, at du kan købe vægmaling på tilbud, så du kan gennemføre projektet og ikke skal nøjes med kun at male en enkelt væg.

Du kan bruge billig maling i mange forskellige forbindelser:

 • Fraflytning af bolig eller flytning til nyt hjem
 • Vedligeholdelse af vindues- og dørkarme
 • Renovering af møbler (både indendørs og udendørs)
 • Opfriskning af boligens vægge og lofter

I forbindelse med til- eller fraflytning af bolig er der mange andre udgifter, som kan begrænse dit budget. Her kan rabat på maling være din mulighed for at gennemføre den fornyelse, som gør det muligt at få huset solgt, eller få dit kommende hjem til at leve op til dine boligdrømme.

Spar penge og køb maling som pakketilbud

Når du flytter i ny bolig, eller når den eksisterende bolig skal forskønnes i forbindelse med fraflytning, er der ofte mange forskellige vedligeholdelsesprojekter, der skal tages hånd om.
Der skal bruges én type maling til lofter, én anden type til vægge og en tredje til træ og metal. Ikke nok med at der skal bruges forskellige produkter, så har du også brug for malertilbehør, så du kan få succes med din fornyelse af boligen.
I denne situation er det oplagt at benytte dig at pakketilbud eller maling tilbud, hvor du får en komplet løsning. Med denne løsning er du fri for at skulle ud at købe mange forskellige produkter, og du undgår at havne i dén situation, hvor du midt i dit malerprojekt mangler tilbehør eller produkter.

Når du køber maling tilbud i form af pakkeløsning, kan du fx få følgende produkter:

 • Afdækningsfolie
 • Afdækningstape
 • Vægmaling
 • Loftmaling
 • Malerrulle og skaft
 • Pensler
 • Rullespand

Med disse elementer kan du gå i gang med din forskønnelse af boligen og gøre den klar til fra- eller tilflytning. Udover at du kan spare mange penge på dine køb, så kommer du også til at spare værdifuld tid, så du effektivt og problemfrit kan gennemføre dit malerprojekt.
Du kan også købe træbeskyttelse på tilbud, hvor du får oliebaseret træbeskyttelse, der både kan give dine havemøbler nyt liv, og som samtidig kan behandle dem i dybden, hvis de er af ældre dato. På dén måde kan du forlænge levetiden på havemøblerne og spare ekstra penge i fremtiden.

Sådan vælger du de bedste maling tilbud

Succesen med et malerprojekt afhænger af, at du kan nå i mål med renoveringen, og at du er tilfreds med resultatet. Når du skal købe maling, skal du forholde dig til følgende overvejelser:

 • Hvor mange liter maling har jeg brug for i forhold antal kvm?
 • Hvilke nuancer ønsker jeg?
 • Hvor mange liter vævklæber har jeg brug for?

Det kan forstyrre dit vedligeholdelsesarbejde, hvis du midt i projektet løber tør for maling. Derfor skal du sørge for at være opmærksom på, hvor mange liter maling du har brug for, når du køber maling på tilbud.
Du skal være bekendt med, hvor mange m² du skal male, når du vil købe dine malerprodukter.

Hos Maler-Maling.dk tilbyder vi maling i mange forskellige litermål, og vi gør det gennemskueligt for dig at vælge dén pakkeløsning, som matcher dine behov derhjemme.
Vi sørger for, at du får indblik i, hvor mange kvm du kan male med vores pakketilbud, så du får de bedste muligheder med at få succes med renoveringen.

Foruden valg af antal liter skal du også forholde dig til, hvilke farver du ønsker, når du køber maling tilbud.
Vores brede farvekort gør det muligt for enhver at vælge de nuancer, som ønskes til boligen. Vi kan fx tilbyde mere end 750 forskellige farver på vores akryl vægmaling, så der er garanti for, at enhver kan skabe de rammer i hjemmet, som matcher boligdrømmene.

Køb stort ind og spar penge

Står du og skal bygge nyt hus el. renovere et hus el. en lejlighed?
Og skal du bruge en masse maling, glasfilt, Glasvæv, sandspartel og meget mere, så kig her på siden og find en masse gode maling tilbud og sandspartel, glasfilt og glasvæv samt træbeskyttelse og facademaling m.m.
Finder du ikke lige det du søger eller ønsker at købe, så ring til os og få et godt tilbud.

Jo mere du køber...jo mere mængderabat kan du få!

Vi hjælper gerne med valg af de helt rigtige produkter, farver og opsætning.

Ring til os nu på 23 95 20 25