• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Fugemasse & Kit

Her finder du acrylfugemasse i hvid, til revner og hjørner inden du skal male med loft og vægmaling.
MS fuge er en flexibel gummigfuge, som kan give sig op til 20%, og er rigtig god til brede dybe revner, evt. mellem to gipsplader, evt. hvor loftet møder væggen.
Linoliekit anvendes til kitning af gamle vinduer med enkelt glas.

Find den rigtige fugemasse til dit behov

Fugemasser er et stort udvalg af forskellige slags produkter til tætning af forskellige materialer i blandt andet boligen, herunder blandt andet vinduer og vægge. Fuge kan også bruges udendørs på boligen samt til mange andre områder.

En måde man kan skelne mellem de forskellige typer, er ved fugemassens bevægelsesevne, og de findes som både Elastisk fugemasse, som går fra højelastisk til plastisk i forskellige grader. Dette er med til at definere, hvad de skal bruges til, og er en meget vigtig detalje at kigge efter, når man vælger fuge til sit næste projekt. Fugemasse kan fås i mange varianter og det er vigtigt at understrege, at de bruges til forskellige formål, alt efter hvilket slags materiale den skal bruges til og om det er til indendørs eller udendørs brug.

Guide til fugemasse typer

Acryl fugemasse dækker over en del forskellige typer til for eksempel indendørs brug. Blandt andet bruges denne fugemasse til at dække revner i væggen og kan bruges på døre og vinduer. Denne type er en elastisk fugemasse overmalbar og kan derfor sagtens bruges under maling, hvis dette er formålet. Det er en elastisk fugemasse, og er derfor en fleksibel type, som kan anvendes på dele og materialer, som har brug for en fuge til bevægelse. Denne type kan også ofte fås under navnet malerfuge og byggefuge til indendørs brug.

MS fugemasse er en meget robust type, som kan anvendes til mange forskellige områder og er derfor en super god universal fuge. Denne fugemasse tilhører nemlig den generation af Ms polymer fugemasse, som kombinerer det bedste fra polyurethan- og silicone fugemasse. Det er også en fugemasse, som du kan male ovenpå.

Denne type kan bruges til mange formål indenfor blandt andet bolig og byggeri. Hvis man skal i gang med at fuge et sted, hvor materialerne er hvide, for eksempel døre, vægge og andet kan man med fordel bruge den hvid fugemasse. Fugemassen kan anvendes både inde og ude. Og så er fugemassen nem at arbejde med, da den både er let at påføre og trykke ud.

Hvis du står og mangler en stærk fuge, kan MS fugemasse være den type, du søger og er rigtig god at anvende på for eksempel overflader. Denne type er blandt andet ekstra god til for eksempel glas, træ, plastik, og har en rigtig god tæthed. Denne fugemasse hærder nemlig ved en reaktion i forbindelse med luftens fugtighed. Det betyder, at den danner en elastisk fuge, som faktisk gør den bevægelig med op til +/- 20%. Ydermere er fugemassen lugtfri og hurtighærdende - og virkelig robust i forbindelse med klimaforandringer.

Når du går i gang med at fuge, så sørg for at gøre det grundigt. På den måde laver du dit forarbejde godt, inden du går i gang med f.eks. dit malerarbejde. Tænk på dit fugearbejde, som grundstenen i dit videre arbejde. Jo bedre og pænere, du får lavet dit fugearbejde, jo bedre bliver det endelige resultat.

Har du spørgsmål til brug af fugemasse?

Hvis du er tvivl om, hvilken slags fugemasse du skal bruge til de arbejdsopgaver, du skal til at lave, kan du med fordel ringe til indehaver Michael og få en god snak. Det kan være, at du har et spørgsmål omkring akryl fugemasse eller hvilken slags overmalbar fugemasse du skal bruge, så kan du helt sikkert få svar og god rådgivning ved at kontakte Michael.

Hvis du gerne vil have tips og tricks direkte i din e-mail, så kan du med fordel tilmelde dig nyhedsbrevet og lade dig inspirere.

Handler du for mere end 899kr. i maling eller fugemasse, så er der fri fragt på din bestilling.