• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Efter mål

Har du et stort ønske om at kunne få et af dine egne fotos lavet til et fototapet, så har du nu muligheden for det. Du kan faktisk få det lavet efter bestemte mål, så det passer lige nøjagtig til din væg, og du slipper derfor for at skulle skære det til i siderne eller i højden. Så hvis du har et rigtigt godt billede af naturen, en ferierejse, din familie, en sød hundehvalp eller af dig selv og kæresten, så kan du altså få det lavet i stort format som et fototapet lige til at sætte op på væggen.

Find et godt foto til din fototapet

Har du ikke selv et foto, kan du også finde et på Internettet. Se fx på sider som: istock.com eller fotolia.com. Hvis du finder et foto på en af siderne, som du gerne vil have lavet til et fototapet, sender du os bare varenummeret på mail: info@maler-maling.dk så køber vi det til dig og får det lavet til det ønskede tapet. Eller du kan ringe på 23 95 20 25 og aftale nærmere med en af vores medarbejdere. Husk også at have målt op, hvor stort tapetet skal være, så det kommer til at passe.

Få dit bedste foto op på din egen væg

Du har nu en helt unik mulighed for at få lavet dit eget fototryk på tapet i et kæmpeformat. Så det er bare med at få kigget dine digitale fotos igennem for at finde det helt perfekte billede til formålet. Du skal også gøre op med dig selv, hvad det er for et rum, du vil skabe med billedet. Vælger du fx et billede af en stillehavsstrand med krystalblåt vand, kan du fuldende illusionen ved hjælp af din indretning af rummet og valg af møbler, der passer ind i atmosfæren. Billeder af skove og andre landskaber med høje træer eller bjerge og søer, skaber også en hyggelig og afslappet stemning, samtidig med at det giver en vis ro i sjælen, når man føler sig omgivet af naturen. En smuk solnedgang vil helt sikkert også være et hit, - eller hvad med et billede af kridhvide huse med blå døre fra din sidste ferie på en lille græsk ø? Eller hvis du er mere til flotte og kendte bygninger, har du måske et supergodt foto fra engang, du var i Paris og se Eiffeltårnet eller fra Empire State Building i New York? Mulighederne kender ingen begrænsninger, så det er bare med at komme i gang.

Hvordan sætter jeg et fototapet op?

Det er ikke så vanskeligt at sætte et fototapet op, som man måske forestiller sig. Hvis du er lidt usikker på det, kan det være en god idé at strege op på væggen, hvor samlingerne mellem de forskellige stykker skal være. Ellers er det blot at blande det medsendte klister, og smøre det på væggen til et stykke tapet ad gangen. Når du sætter stykkerne op, skal du blot støde dem ind mod de foregående, så overgangen i billedet kommer til at passe. Stykkerne må ikke lappe ind over hinanden, da overfladen så bliver uens.

Altid god hjælp at hente hos maler-maling.dk

Har du brug for gode råd og vejledning med dit fototapet, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores telefon er åbent fra mandag til fredag fra kl. 9 til 17 på nr. 23 95 20 25. Uden for telefontiden kan du maile eventuelle spørgsmål til os på: info@maler-maling.dk
Som altid leverer vi gratis til dig, hvis du bestiller for min. kr. 499.