• Fri fragt ved køb over 899 kr.
 • 30 dages returret
 • Hurtig levering til døren

SIOO:X Terrasse

SIOO:X er en fantastisk træbeskyttelse lavet af bla. naturlig kiesel som er et naturprodukt. Sioo terrasse bliver brugt på træterrasser af både Fyr, Teak, Sibirisk lærk, Hårdt træ, Cedertræ, Kernetræ og trykimpregneret træ, til at give træet en sølvgrå overflade og beskytte træet, samtidig med at det er vandafvisende og diffusionsåben og giver en holdbarhed på op til 12år.

Sioo:X et naturprodukt til terrasser og andet træ

Sioo:X er en premium træbeskyttelse baseret på kisel-kalium. Sioo X er et vandbaseret træbeskyttelsesprodukt fra Sverige, som er miljøtilpasset, med en unik, patenteret sammensætning baseret på kisel-kalium. Produkterne trænger derved særdeles godt ind i træet og går i naturlig forbindelse med træet. Det gør det muligt at anvende Sioo på de fleste træsorter i stedet for en udendørs maling eller træbeskyttelse. Brug eks. SiooX på både nye træsorter og gamle overflader på træ, som eks. terrasser, havemøbler, træbeklædninger på huse eller på dækket på din båd.

Ved at behandle dit træværk med Sioo X, får du friske, bløde og naturlige sølvgrå træ overflader, som holder i meget lang tid.

Sioo:X giver følgende fordele:

 • Op til 12-15års holdbarhed
 • Giver en smuk, sølvgrå træoverflade som føles blød og kølig
 • Let at holde ren
 • Stærk overflade

Styrker og miniraliserer træet, hvilket giver:

 • Smuds og vandafvisende overflade
 • UV-beskyttelse
 • Reducerer forekomst af skimmel og alger
 • Beskyttelse mod let råd
 • Mindre skridrisiko
 • Færre revner og splinter i træet
 • Lang levetid

Sioo er meget let at anvende

Første skridt er at afrense træet, evt. din terrasse. Det gøres med en træfrisker eller rensemidlet fra Sioo (Sioo:X forvask)
Når terrassen er afrenset, skal du behandle med "Terrasse" Premium træbeskyttelse, som er den beskyttende del, som åbner træet op og trænger ind. Ved at danne et multi-beskyttende kiselskjold, beskytter det træet i op til 12år.
Efter ca. 2 timer giver denne behandling igen, og giv gerne rigeligt på endetræ og ikke trykimprægneret træ.

Efter yderligere 4 timer giver du terrassen en omgang mere med "Premium overfladebeskyttelse". Lad væsken trænge godt ind i nogle minutter og stryg den derefter godt ud.
Terrassen er brugsklar efter ca. 1 time.

Efter ca. 7 uger, vil træet blive sølvgråt. Kan du ikke vente de ca. 7 uger, kan du give din terrasse vand, som vil fremme processen med at træet bliver sølvgrå.

Efter 12-18 måneder, typisk året efter, giver du endnu en gang overfladebehandling, hvilket forsegler overfladen så den holder i mange år fremover. Er der brug for en afrensning inden, afrenser du med Sioo:X rensemidlet, inden du giver den sidste gang Sioo træbeskyttelse.

Rigtig mange kan godt lide den sølvgrå farve i en træterrasse eller på havemøbler af træ. Det kan du nu få, samtidig med at du beskytter dit træværk i mange år frem.

Sioo træbeskyttelse bruges ofte i stedet for en terrasse maling.

Sioo findes også til træpaneler

SIOO:X Premium Træbeskyttelse Panel og Premium Overfladebeskyttelse Panel er til behandling og beskyttelse af træpaneler på dit hus. Det bruges primært på vertikale (altså lodrette) vægpaneler, men kan også bruges til lofter, afskærmninger, stakitter og havemøbler. 

SIOO:X Panel er egnet til træsorter som fx finsavede gran- og lærkpaneler, kernefyrretræ, ceder, ædeltræ, termobehandlet træ, tømmer til bjælkehytter og trykimprægneret fyrretræ mv.

Find Sioo til træpaneler her på shoppen

Sioo til træ havemøbler

Du kan også bruge Sioo til dine havemøbler af træ, og få rigtig flotte lysegrå havemøbler, som samtidig er beskyttet imod råd og nedbrydning af træet.
Sioo beskytter op til 12år ved en hel behandling, og giver du en ekstra gang året efter, kan du forlænge det i op til 15år.

Vi har som Sioo forhandler, altid Sioo på eget lager, og kan hurtigt få mere Sioo træbeskyttelse hjem fra fabrikken, hvis du skal bruge meget, og vi er løbet tør.