• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Glasvæv

Har du gamle vægge af enten beton, gips eller puds, som er ujævne, så kan du med fordel sætte glasvæv op. Vores glasvæv er i topkvalitet ligesom de professionelle malere bruger.

HVAD ER GLASVÆV?

Glasvæv er en type af tapet, som har været anvendt i rigtig mange danske hjem i de senere år. Og med god grund. Glasvæv er nemlig både flot og holdbart, og det er tilmed virkelig nemt at håndtere.
Glasvæv er fremstillet af små bitte glasfibre, og som navnet jo antyder er glasvæv vævet; - og det er i en vævning, der kaldes lærredsvævning. Det gør glasvæv meget holdbart og stabilt, og det giver en utrolig flot struktur til dine vægge. Glasvæv er meget robust og særdeles velegnet til gips- og betonvægge. Den faste vævning giver en rigtig god armering til væggen, så der ikke opstår små revner.

Glasvæv kan bruges i hele boligen

Man ser ofte glasvæv blive brugt på vægge, der er udsat for hårdt slid i dagligdagen som i entré, gangarealer samt på børneværelser. Glasvæv egner sig dog til mange typer af vægge og til alle slags rum. Også badeværelse og andet vådrum. Det er dog vigtig, at du så har fokus på, at den vægmaling du efterfølgende bruger skal være egnet til vådrum. Strukturen i glasvæv giver desuden en god kontrast til klinker på både væg og gulv, så du får en flot helhed i rummet.

TOPKVALITET GLASVÆV

Hos Maler-maling.dk gør vi os umage med at give vores kunder den allerbedste vare. Vi har derfor valgt at sælge den glasvæv der regnes for at være den bedste glasvæv, der kan findes på markedet.

Forgrundet glasvæv

Vores glasvæv er grundet med en plast dispersion i modsætning til de billige grundet væv typer, som oftest er grundet med kartoffelmel, som så smuldrer, når det bliver våd eller kommer i kontakt med den vævlim, du bruger til at sætte glasvæven op med.
En glasvæv der er grundet på forhånd, er lettere og mere behagelig at arbejde med. Overfladen synes mere glat, og den drysser ikke med små glasfibre.

GØR DET SELV MED GLASVÆV FRA MALER MALING

Glasvæven fra os er pakket i en papkasse, som du kan bruge til at trække glasvæven op af, når du skal sætte det op på væggen. Du skærer bare den ene side af kassen, og bruger kassen som vævholder. Så har du helt styr på din vævrulle.

Vær omhyggelig med at måle op, inden du klipper glasvæven op i baner. Når du er klar med væven, smører du vævlim på væggen og sætter en bane op ad gangen. Husk at du ikke må lægge banerne ind over hinanden, de skal blot stødes ind mod hinanden, så der ikke bliver dobbelt lag. På denne måde bliver overfladen ensartet, og du får et flot resultat.

Over døre og vinduer, kan du sagtens lave et overlag, og skære glasvæven igennem begge lag, så du får flotte og næsten helt usynlige samlinger, efter det er malet over med maling.