• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Glasvæv

Har du gamle vægge af enten beton, gips eller puds, som trænger til fornyelse, så kan du med fordel sætte glasvæv op. Glasvæv hjælper med at gøre din væg mere jævn, og når du sørger for at udbedre alle skader og ujævnheder, inden du sætter glasvæv op, er du godt på vej til et godt resultat. Se vores udvalg af glasvæv samt produkter til opsætningen her på siden.

Læs mere

Læs mindre

Glasvæv

Glasvæv er en type af vægbeklædning, som har været anvendt i rigtig mange danske hjem i de senere år. Og med god grund. Glasvæv er nemlig både flot og holdbart, og det er tilmed virkelig nemt at håndtere.
Glasvæv er fremstillet af små bitte glasfibre, og som navnet jo antyder er glasvæv vævet; - og det er i en vævning, der kaldes lærredsvævning. Det gør glasvæv meget holdbart og stabilt, og det giver en utrolig flot struktur til dine vægge.
Glasvæv er meget robust og særdeles velegnet til gips- og betonvægge. Den faste vævning giver en rigtig god armering til væggen, så der ikke opstår små revner. Man ser derfor ofte glasvæv blive brugt på vægge, der er udsat for hårdt slid i dagligdagen som fx i entré og gangarealer samt på børneværelser eller i butikker, på offentlige toiletter eller kontorer.

Glasvæv egner sig til mange typer af vægge og til alle slags rum. Hvis du fx skal lave om i dit badeværelse eller et andet vådrum, kan du godt bruge glasvæv på væggene. Det er dog vigtig, at du så har fokus på, at den vægmaling, du efterfølgende bruger, skal være egnet til vådrum. Strukturen i glasvæv giver desuden en god kontrast til klinker på både væg og gulv, så du får en flot helhed i rummet.

Grundet glasvæv

Vælger du en grundet glasvæv, er den allerede forbehandlet med en plast dispersion. Denne dispersion er en virkelig god grunder, og den smuldrer ikke, når den kommer i berøring med fugt eller vævlim. En glasvæv, der er grundet på forhånd, er også lettere og mere behagelig at arbejde med. Overfladen synes mere glat og ensartet, og den drysser ikke med små glasfibre.
Med grundet glasvæv kan du også spare en omgang maling, da grundet væv ikke suger nær så meget maling, som ugrundet glasvæv gør. Så du kan blive hurtigere færdig samt du sparer ca. 15L maling pr. rulle glasvæv du sætter op i grundet udgave.

Gør det selv med glasvæv fra Maler Maling

Glasvæv er det mest brugte tapet på det danske marked. Dette skyldes ikke kun, at det er flot og holdbart, - men også at det er nemt selv at sætte op.
Efter bestilling af glasvæv fra maler-maling.dk, modtager du tapetet i en praktisk papkasse. Brug evt. denne kasse til at trække glasvæven op af, så du undgår at få et utal af små glassplinter og fibre i hænderne. Du kan nemt skære hul i siden på kassen og på den måde bruge den som vævholder. Så har du på nem og enkel vis helt styr på din vævrulle.
Vær omhyggelig med at måle op, inden du klipper væven op i baner. Når du er klar med det, smører du vævlim på væggen og sætter en bane op ad gangen. Husk at du ikke må lægge banerne ind over hinanden, de skal blot stødes ind mod hinanden, så der ikke bliver dobbelt lag. På denne måde bliver overfladen ensartet, og du får et flot resultat.


Topkvalitet fra tyske Vitrulan

Hos Maler Maling gør vi os umage med at give vores kunder den allerbedste vare. Vi har derfor valgt at samarbejde med det tyske firma Vitrulan, som leverer en 1. klasses glasvæv. Ja, faktisk regnes den for at være den bedste glasvæv, der kan findes på markedet. Produkter fra Vitrula er bærere af det kendte miljømærke: ”Tiltro til tekstiler”. Dette er din garanti for, at der i glasvæven ikke er kemikalier, som frigives i luften og derefter kan optages i kroppen ved indånding.

Højt serviceniveau

Har du spørgsmål til din bestilling, eller bliver du i tvivl om arbejdsgangen midt i dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores servicecenter er klar med gode råd og vejledning, så tøv ikke med at ringe på vores telefon: 23 95 20 25. Den er åben på alle hverdage mellem kl. 9 og 17. Du kan også maile til os på denne adresse: info@maler-maling.dk, så svarer vi så hurtigt så muligt. God arbejdslyst.

Glasvæven fra Vitrulan er pakket i en papkasse, som du kan bruge til at trække glasvæven op af. Du skærer bare den ene side af kassen, og bruger den til vævholder. Så har du helt styr på din vævrulle.

Grundet glasvæv fra Vitrulan er grundet med en plast dispersion, i modsætning til de billige grundet væv typer, som oftest er grundet med kartoffelmel, som så smuldrer, når det bliver våd eller kommer i kontakt med den vævlim, du bruger til at sætte glasvæven op med.

Vi sælger glasvæv af god kvalitet, men vi har også sikret os, at den glasvæv vi sælger, er miljømærket, så du både skåner dig selv og miljøet med vores glasvæv.

Læs mere

Læs mindre