• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Gulvruller

Gulvrulle

Her på siden finder du vores udvalg af gulvruller. Vi fokuserer på hele tiden at have et bredt og dækkende udvalg, der egner sig til enhver opgave inden for maling af gulv. Samtidig bestræber vi os på at have gulvruller, der egner sig til enhver pengepung og ethvert ambitionsniveau.

Til dig, der blot ønsker nemt og hurtigt at male dit gulv, men også til dig, der har brug for den helt rigtige gulvrulle, der giver det perfekte slutresultat.

 


Tips til brug af gulvrullen

Når du skal male dit gulv, er det vigtigt, at du vælger en gulvrulle med korte hår. Samtidig skal du sørge for, at du maler i gulvbræddernes længde, så du ender med et ensartet udseende på brædderne. Når du har malet dit gulv én gang, skal det gennemhærde, inden du giver det én gang gulvmaling til. Lader du det ikke gennemhærde, vil slutresultatet være herefter.

Du bør altid sørge for at vaske din gulvrulle grundigt igennem med vand, inden du tager den i brug. På den måde fjerner du løse hår, så de ikke sætter sig fast, når du maler, og ødelægger det endelige resultat.

Hvis du skal male eller lakere et stort gulv, er det en fordel at anvende en stor gulvrulle, der har en bred dækningsgrad.

 


Gulvruller til ethvert behov

Uanset dit behov, har vi en gulvrulle, der passer til den type gulv, du skal male. Til store gulve anbefales det at anvende en gulvrulle med en bredde på 60cm., og til de mindre overflader er det ikke nødvendigt med en rulle på mere end 25cm.

Samtidig finder du også håndtag til din gulvrulle, der skal anvendes til at montere selve rullen på. De fås i 25cm. og den store kæmpe rullehåndtag, som kan indstilles mellem 38cm. og 60cm.

Er du i tvivl om, hvilken gulvrulle du skal bruge? Så er du mere end velkommen til at kontakte os for gode råd og vejledning, så du er sikker på, at du får købt den helt rigtige rulle, der egner sig til lige netop dit gulv.