• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Tapet Værktøj

Her finder du et udvalg af tapet værktøj til nedtagning og opsætning af nyt tapet.

Tapetværktøj

Tapetværktøj er et must for enhver, der skal i gang med tapetsering og sætte tapet op. Med det rette værktøj kan du nemt og hurtigt sætte tapet op, uden at det kræver en masse tid og kræfter.

Det første, du skal have fat i, er en tapetkniv. Denne kniv er designet til at skære tapet ud, så det passer perfekt til din væg. Tapetkniven kan også bruges til at skære tapet over, hvis du ønsker at sætte flere lag af tapet op.

Du skal også have fat i en tapetbørste. Med en tapetbørste kan du nemt og hurtigt stryge tapet på plads, så det bliver helt glat og flot.

En klisterkost eller en malerrulle til at påføre tapetlimen med, er også et must at have, når du skal sætte tapet op. Vælger du malerrullen, kan du hurtigere få påført din tapetklister eller tapetlim og gøre dit arbejde hurtigt færdig.

Når du har disse tre værktøjer, er du klar til at sætte tapet op. Følg vejledningen på tapetpakken, og sørg for at du har alt det nødvendige udstyr, så du kan sætte tapet op på den bedst mulige måde.

I nogle tilfælde som ved eks. savsmuldstapet, skal du også bruge en tapet saks, da du ikke kan skære i savsmuldstapet med en hobbykniv.

 

TAPET VÆRKTØJER ER DE NØDVENDIGE?

Ja, det er de. Man har brug for særlige tapet værktøjer, både når man skal sætte et tapet op og tage et ned. Det er ikke værktøjer, som man allerede kan have i værktøjskassen. Udover de simple værktøjer såsom saks, hobbykniv og en god tommestok, skal du nemlig bruge tapet værktøjer såsom en slidklods og tapetopbløder til nedtagning af et tapet.

En slibeklods bruges til at slibe vægge med, inden tapet skal op. Tapetopbløder er et vandbaseret middel, som bruges til opblødning af limen bag tapetet, så det nemmere slipper væggen.