• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Stribet tapet

De fleste stribede tapeter har lodrette striber, men der er også stribet tapeter, hvor striberne ligger vandret eller i zig zag mønster. Stribet tapet kommer i alle farver og mønstre, du kan forestille dig. Find en i din smag blandt vores store udvalg af stribet tapet.

Filtrer efter farve
Ryd filtrering

STRIBET TAPETER ER IN

De sidste mange år er det blevet moderne med tapet på væggene. Stribede tapeter er en anderledes måde at skabe personlig stil i hjemmet på, og med stribet tapet har du mulighed for at indrette med mønstre og designs, som ikke kan lade sig gøre på samme måde med maling.

En af de typer tapeter, som især er blevet populært er stribede tabeter. Med stribet tapet kan du skabe en rolig og afslappethed atmosfære i hjemmet samtidig med, at du udviser design og stil i rummet.

Her på siden finder du et stort udvalg af striber tapet i forskellige prisklasser. Du kan vælge mellem mange forskellige design, hvad enten du er mest til sort og hvid stribet tapet eller stribet tapet i farver.

Vi har bland andet disse forskellige udgaver af tapet med striber:

  • Smalle striber
  • Brede striber
  • Blandet smalle og brede striber
  • Lodrette striber
  • Vandrette striber

DINE VALGMULIGHEDER MED EN STRIBET TAPET

Det lyder måske som et simpelt valg at skulle vælge tapeter i striber, men det er det ikke nødvendigvis, der er nemlig et hav af muligheder indenfor tapet striber.

Når du vælger en stribet tapet, skal du overveje om du vil have striber på langs eller lodrette striber. Dernæst skal du vælge, om det skal være smalle striber eller brede striber. Du kan også vælge den klassiske svensk stribet tapet, som placerer sig midt i mellem smalle og bredde striber, og som skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Du skal selvfølgelig også tage stillinger til, om du kunne tænke dig lidt farve på væggen eller ej. Tapet fås nemlig i alt fra sort hvid stribet tapet til farvet tapet. Du kan få en blå og hvid stribet tapet eller grøn og hvid stribet tapet. Hvis du gerne vil give rummet et feminint præg, kan du indrette med stribet tapet lyserød eller stribet tapet rosa.

HVILKE RUM SKAL MAN INDRETTE MED EN STRIBET TAPET?

Der er ingen forkerte svar. Du kan bruge stribet tapet i ethvert rum. Har du brug for lidt inspiration, så kan du med fordel bruge en stribet tapet på endevæggen i stuen eller i køkkenet, hvor det helt sikkert ville kunne bidrage med et stilrent udtryk. Du kan også vælge at tapetsere alle rummets vægge, og skabe en gennemgående stil i rummet. Med tapetserede vægge kan du skabe en hyggelig stemning i rummet uden, at det forstyrrer den stil, du i forvejen har i hjemmet. Her på siden finder du et stort udvalg af stribet tapeter, lad dig inspirere af dem, så du kan komme i gang med at indrette dit hjem i striber.

Stribet tapet er en tidløs klassiker

Stribet tapet går aldrig af mode. Striberne giver et rolig og klassisk udtryk til rummet, og intet rum er for lille til striber på væggen, da sstriber faktisk er med til at gøre rummet større, rent visuelt.
Man får en virkning af "højere til loftet" med lodrette striber på væggen.
Stribet tapet er ofte farverige tapeter, og fås i mange forskellige farver og også kombinationer af farver i den samme stribede tapet. Du skal bare vælge om du vil have brede eller smalle striber, og hvilket farve tema du kører i rummet

Er det svært at sætte stribet tapet op?

Nej det er ikke svært at sætte stribede tapeter op. Det er faktisk nemmere end almindeligt tapet med møsnter, da du ikke har noget mønster fra den ene bane, som skal passe med den næste bane tapet.

Hvis du er ude efter stribede vægge, og skal i gang med at sætte din stribede tapet op, er det vigtigste når du sætter stribet tapet op, at den første bane sidder helt lodret og korrekt. Når du så skal opsætte de næste baner stribet tapet, er det nemt bare at støde tapetbanen ind mod den som allerede sidder der i forvejen.

De eksklusive stribede tapeter

Hvis du kan lide at indrette dit hjem med guld eller sølv, så kan det være en god idé at tænke denne indretning med i dit tapet-valg. Der findes forskellige stribedee tapeter, hvor den ene farve på striberne er enten guld eller sølv. Hvis du har mange ting i hjemmet, som er guldfarvet eller har guld detaljer, så kan du skabe et ensartet udtryk med guldstriber på tapetet. Guld stribet tapet skaber et stilrent og eksklusivt design til dit hjem. Hvis du er mere til sølv, fås det også som hvid og sølv stribet tapet.