• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Stribet tapet

De fleste stribede tapeter har lodrette striber, men der er også stribet tapeter, hvor striberne ligger vandret eller i zig zag mønster. Stribet tapet kommer i alle farver og mønstre, du kan forestille dig. Find en i din smag blandt vores udvalg.

Filtrer efter farve
Ryd filtrering

STRIBET TAPETER ER IN

De sidste par år er det blevet moderne med tapet på væggene. Tapeter er en anderledes måde at skabe personlig stil i hjemmet på, og med tapet har du mulighed for at indrette med mønstre og designs, som ikke kan lade sig gøre på samme måde med maling.

En af de typer tapeter, som især er blevet populært er stribet tabeter. Med stribet tapet kan du skabe en rolig og afslappethed atmosfære i hjemmet samtidig med, at du udviser design og stil i rummet.

Her på siden finder du et stort udvalg af striber tapet i forskellige prisklasser. Du kan vælge mellem mange forskellige design, hvad enten du er mest til sort og hvid stribet tapet eller stribet tapet i farver.

DINE VALGMULIGHEDER MED EN STRIBET TAPET

Det lyder måske som et simpelt valg at skulle vælge tapeter i striber, men det er det ikke nødvendigvis, der er nemlig et hav af muligheder indenfor tapet striber.

Når du vælger en stribet tapet, skal du overveje om du vil have striber på langs eller lodrette striber. Dernæst skal du vælge, om striberne skal være smalle eller bredde striber. Du kan også vælge den klassiske svensk stribet tapet, som placerer sig midt i mellem smalle og bredde striber, og som skaber en hyggelig atmosfære i rummet.

Du skal selvfølgelig også tage stillinger til, om du kunne tænke dig lidt farve på væggen eller ej. Tapet fås nemlig i alt fra sort hvid stribet tapet til farvet tapet. Du kan få en blå og hvid stribet tapet eller grøn og hvid stribet tapet. Hvis du gerne vil give rummet et feminint præg, kan du indrette med stribet tapet lyserød eller stribet tapet rosa.

HVILKE RUM SKAL MAN INDRETTE MED EN STRIBET TAPET?

Der er ingen forkerte svar. Du kan bruge en stribet tapet i ethvert rum. Har du brug for lidt inspiration, så kan du med fordel bruge en stribet tapet på endevæggen i stuen eller i køkkenet, hvor det helt sikkert ville kunne bidrage med et stilrent udtryk. Du kan også vælge at tapetsere alle rummets vægge, og skabe en gennemgående stil i rummet. Med tapetserede vægge kan du skabe en hyggelig stemning i rummet uden, at det forstyrrer den stil, du i forvejen har i hjemmet. Her på siden finder du et stort udvalg af stribet tapeter, lad dig inspirere af dem, så du kan komme i gang med at indrette dit hjem i striber.

DE EKSKLUSIVE STRIBET TAPETER

Hvis du kan lide at indrette dit hjem med guld eller sølv, så kan det være en god idé at tænke denne indretning med i dit tapet-valg. Der findes forskellige tapeter, hvor den ene farve på striberne er enten guld eller sølv. Hvis du har mange ting i hjemmet, som er guldfarvet eller har guld detaljer, så kan du skabe et ensartet udtryk med guld stribet tapet. Guld stribet tapet skaber et stilrent og eksklusivt design til dit hjem. Hvis du er mere til sølv, fås det også som hvid og sølv stribet tapet.