• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Stribet tapet

De fleste stribede tapeter har lodrette striber, men der er også stribet tapet, hvor striberne ligger vandret eller i zig zag mønster. Her skal du kigge efter mønsterpas, som fortæller, hvor meget tapetbanerne skal forskydes, for at striberne passer sammen.
Ved lodret stribet tapet, passer banerne altid sammen uden forskydning.

Filtrer efter farve
Ryd filtrering

Stribet tapet

De sidste par er det blevet moderne med tapet på væggene. Tapetser er en anderledes måde at skabe personlig stil i hjemmet på, og med tapet har du mulighed for at indrette med mønstre og designs, som ikke kan lade sig gøre på samme måde med maling. Her på siden finder du et stort udvalg af moderne tapeter, som du kan bruge til at skabe en personlig indretning i dit hjem.

En af de typer tapeter, som især er blevet populært, er stribet tabet. Med stribet tapet kan du skabe en rolig og afslappethed atmosfære i hjemmet, samtidig med at du udviser design og stil i rummet. Stribet tapet er et stilrent design, som passer ind i de fleste hjem, da der findes et stort udvalg af tapet med striber.

Her på siden finder du et stort udvalg af striber tapet i forskellige prisklasser, stribet tapet behøver nemlig ikke at være dyrt, for at skabe æstetik i et rum. Her på siden finder du meget forskelligt billig stribet tapet, som tilføjer hjemmet lige som meget stilfuldhed og ro som dyrere udgaver. Du kan vælge mellem mange forskellige design, hvad enten du er mest til sort og hvid stribet tapet eller stribet tapet i farver. Når du vælger tapet med striber, kan du også vælge mellem enten brede eller smalle striber.

Flotte tapeter med striber

Det lyder måske som et simpelt valg at skulle vælge tapeter i striber, men det er det ikke nødvendigvis, der er nemlig et hav af muligheder indenfor tapet striber.

Når du skal vælge dit tapet, skal du overveje om du vil have striber på langs eller lodrette striber. Dernæst skal du vælge, om det skal være smalle eller bredde striber. Du kan også vælge den klassiske svensk stribet tapet, som placerer sig midt i mellem smalle og bredde striber, og som skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Svensk stribet tapet fås i klassiske svenske farver som gul, grøn og blå men hvis du er mere til naturfarver, fås det også i grå og hvid stribet tapet og som lysebrun og hvid stribet tapet.

Sort/hvid eller farver

Du skal selvfølgelig også tage stillinger til, om du kunne tænke dig lidt farve på væggen eller ej. Tapet fås nemlig i alt fra sort hvid stribet tapet til farvet tapet.

Hvis du gerne vil skabe et minimalistisk look med stribet tapet, kan du f.eks. vælge sort stribet tapet eller stribet tapet i grå hvid. Sort/hvidtapeterne skaber et minimalistisk udtryk i hjemmet, og er med til at holde den rene linje, som er moderne i mange nordiske hjem. Disse tapeter kan med fordel bruges på endevæggen i stuen eller i køkkenet, hvor de helt sikkert ville kunne bidrage med et stilrent udtryk. Du kan også vælge at tapetsere alle rummets vægge, og skabe en gennemgående stil i rummet. Med tapetserede vægge kan du skabe en hyggelig stemning i rummet uden at det forstyrrer den stil, du i forvejen har i hjemmet. Her på siden finder du et stort udvalg af billig sort og hvid stribet tapet, så du kan komme i gang med at indrette dit hjem.

Kan du lide at indrette med farver findes der heldigvis også en masse flotte tapeter med striber, som der er farve på. Hvis du holder af at indrette dit hjem i farver, som skaber ro og hygge, kan du med stribet tapet beige opnå en afslappende stemning i et rum. Du kan også bruge stribet tapet soveværelse for at skabe en afslappende atmosfære i rummet, hvor der helst skal være ro for øjne og sind. I soveværelset kan du f.eks. indrette med blå og hvid stribet tapet eller grøn og hvid stribet tapet for at opnå stilfuldt udseende.
Hvis du gerne vil give rummet et feminit præg kan du også indrette med stribet tapet lyserød eller stribet tapet rosa, for et feminit og romantisk udtryk i rummet, disse farver er også holdt i rolige og lyse nuacner, som skaber en fredfyldt atmosfære. Soveværelse med stribet tapet er en nem og enkel måde at få din personlige stil ind i et af hjemmets vigtigste rum, hvor der skal være ordentlige rammer for en god nattesøvn.

De eksklusive striber

Hvis du kan lide at indrette dit hjem med guld eller sølv, så kan det være en god idé at tænke denne indretning med i dit tapet-valg. Der findes forskellige tapeter, hvor den ene farve på striberne er enten gulv eller sølv. Hvis du har mange ting i hjemmet som er guldfarvet eller har guld detaljer, så kan du skabe et ensartet udtryk med guld stribet tapet. Guld stribet tapet skaber et stilrent og eksklusivt design til dit hjem. Du kan også bruge tapeten til at sammenholde stilen i dit hjem, så stilen bliver gennemgående for din indretning. Hvis du er mere til sølv, fås det også som hvid og sølv stribet tapet.

Se alle vores tapeter her.