• Fri fragt ved køb over 899 kr.
 • 30 dages returret
 • Hurtig levering til døren

Handelsbetingelser


Bestilling

Bemærk at du modtager en automatisk genereret ordrebekræftelse.
Såfremt vi ikke kan imødekomme din ordre, hører du fra os hurtigst muligt.
Alle priser på websitet angives inklusive moms. Priserne er dagspriser.
Du skal være fyldt 18 år. for at handle på maler-maling.dk - Er du under 18 år skal du have samtykke, fra dine forældre.


Betaling

På www.Maler-Maling.dk har du mulighed for at betale med
 • Dankort
 • Visa/Dankort
 • Visa Elektron
 • Visa
 • Mastercard (DK)
 • Viabill (Månedlig afbetaling efter godkendelse hos Viabill) 
 • EAN nummer. (EAN er for de offentlige instutioner, skoler, børnehaver og SFO)
 • Mobilepay
Når du handler hos maler-maling.dk er handlen 100% sikker, og al håndtering af kreditkortoplysninger foregår via krypteret (SSL) forbindelse direkte til NETS/PBS.


Sikkerhed

Når der betales med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS (Pengeinstitutternes Betalings Service), der kan læse dem. Hverken www.Maler-Maling.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.
Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.Maler-Maling.dk el. én af vores leverandører. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.


Fragtpriser

GRATIS FRAGT! (Ved køb over 899kr. inkl. moms.)
Handler under 899kr. inkl. moms. tillægges et gebyr på 69kr.
(Ved levering til alle ikke brofaste øer, som eks. Grønland, Bornholm, Færøerne, Ærø og Samsø, m.fl. gælder danske fragtmænds fragtpriser, som oplyses inden afsendelse).


Fortrydelsesret

Vi tilbyder 30 dages fortrydelsesret når du handler på www.maler-maling.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag hvor du har modtaget din vare.
Specialtonede malervarer og specialfremstillede fototapeter og tapeter, kan ikke returneres, da de er specialfremstillet til netop dig.
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes hvis varen tilbageleveres i samme stand og mængde, som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Når fortrydelsesretten udnyttes, skal du selv betale portoen for at sende varen retur.

Varen kan sendes til: (Kun mod forudgående aftale)
Maler-maling.dk
Dueoddevej 10
7400 Herning

Du kan også fortryde handlen, ved at nægte at modtage varen. Nægter du at modtage varen, skal du selv betale returfragten, dog mindst 250kr.
Eller du kan aflevere den personligt på vores adresse, mod forudgående aftale.

Du skal selv betale udgifterne forbundet med returneringen.

Bemærk at vi ikke kan tage tonede varer retur, da de er specielt fremstillet til dig.

Når du fortryder dit køb, tilbagebetales købesummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bankkonto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsesretten.


Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Manglende emballage kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.
Der ydes ikke fortrydelsesret på tonede produkter eller skaffevarer, eller varer som er fremstillet specielt til dig.

Reklamationsret

Når du handler på www.maler-maling.dk har du selvfølgelig 2 års reklamationsret. Dette betyder enten at du kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden for rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Specialtoninger tages ikke retur.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du kontakte os på telefon eller mail eller indsende skriftligt til os på vores adresse.
Maler-maling.dk
Dueoddevej 10
7400 Herning
tlf. 23 95 20 25

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:
En beskrivelse af fejlen, ordrenummer, og dit navn samt adresse.

Bemærk vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse.

www.maler-maling.dk tager forbehold for trykfejl, tekniske fejl, samt udsolgte varer.


Kvalitetsgaranti

Vi står lige som Beck & Jørgensen, 100% inde for kvaliteten på malingen fra Beck & Jørgensen.
Skulle du af en eller anden grund, være utilfreds med kvaliteten på en maling, lak, filt eller væv m.m., så kontakt os pr. telefon eller mail, og vi vil finde ud af grunden til reklamationen, og ombytte varen, eller give dig pengene tilbage for den vare, du ikke er tilfreds med.
Kvalitetsgarantien gælder i 2 år. fra den dato du købte varen.

Vi ønsker kun at have tilfredse kunder, da vi mener det er den bedste måde at føre forretning på.


Dine personlige oplysninger

Personoplysninger registreres hos www.maler-maling.dk og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi foretager registreringen af dine oplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.


Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:
administration og bogholderi.

 • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
 • Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
 • Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.
 • Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.


Levering

Priser ved levering oplyses sammen med købet & vises i din indkøbskurv, er der ikke oplyst nogen pris er leveringen gratis og betales af www.maler-maling.dk

www.maler-maling.dk benytter følgende fragtfirmaer:

Danske Fragtmænd A/S, GLS, Post Danmark.

Leveringstid: 1-2 dage. Med forbehold for at fragtmanden ikke kan levere varen til den aftalte tid, mellem kunden (Dig) og www.Maler-maling.dk el. at varerne er gået i stykker under fragten, og derfor forsinket.


Farvevalg

Ved farvevalg i elektronisk farvekort hos www.Maler-maling.dk kan der forekomme forskelle i farverne. Det elektroniske farvekort, er KUN vejledende og skal bruges som et værktøj, til at se forskelle på farver og ikke valg af farve, da farverne kan svinge fra skærm til skærm.
Vil du være mere sikker, skal du bestille et farvekort hos os og du vil få et tilsendt.

Der kan forekomme forsinkelser ved bestillinger af specialtoninger. Specielt maling til udvendig brug. Beck & Jørgensen vil ikke sende maling ud til kunder, som de ikke er sikker på, er lysægte nok til udvendig brug. Derfor laver de nogle gange et prøveopstrøg, for at se om den er lysægte og om den rigtige tonepasta kan anvendes. Dette er en rigtig god service for dig som kunde, for så er du sikker på en god kvalitet og at farven holder i mange år.
Nogle farver kan simpelthen ikke tones i en maling til udvendig brug. Det vil du blive kontaktet om, og der må vælges en anden farve.


Leveringer som "Må stilles uden kvittering"

Når man bestiller, kan man sætte kryds i "Må stilles uden kvittering". Gør man det, er leveringen på egen risiko, da fragtmanden fraskriver sig enhver erstatningspligt.
Maler-maling.dk kan heller ikke drages til ansvar for bortkomne/stjålne varer, hvis man vælger, at varerne må stilles uden kvittering.

Man kan heller ikke forvente, at fragtmanden har tid til at gå om i et skur bag huset og sætte varerne ind under bordet, så ingen kan se varerne. Man kan kun håbe på han gider gøre det, da hans hverdag er meget stramt tilpasset. Fragtmanden går heller ikke op på 4. sal med varerne. Som hovedregel, bliver varerne leveret ved første dør.

www.maler-maling.dk tager forbehold for trykfejl, tekniske fejl, samt udsolgte varer. Finder du en fejl på siden, bedes du kontakte os pr. mail, og vi vil straks rette fejlen.


Force Majoure

Maler-Maling.dk kan ikke gøres ansvarlig for ikke at opfylde sine forpligtelser i forbindelse med udefra kommende faktorer såsom strejke, lockout, blokade, brand, naturkatastrofer, fejl og mangler i levering fra underleverandører og fragtmanden etc.
Maler-Maling.dk er ikke ansvarlig for evt. driftstab el. udgifter, der måtte opstå i forbindelse med manglende levering.
Har du mod forventning ikke modtaget dine varer, bedes du rette henvendelse til os, enten via telefon 23 95 20 25 el. mail. info@maler-maling.dk
Mail er den foretrukne metode, da begge parter har en kopi af samtalen, med dato og alle oplysninger i.