• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Spartelmasse Inde

Her ser du vores sortiment af sandspartel, filler, vådrumsspartel til indendørs brug. Uanset hvilken type spartle projekt du skal i gang med, finder du den rigtige spartelmasse til inde brug her. Hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til lige netop dine behov, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig.

Medium sandspartel til gipssamlinger

Medium sandspartelmasse bruges til at fylde i gipspladesamlingerne på både gipslofter og gipsvægge. Medium sandspartel spartles i gipssamlingen og der ilægges armeringspapir med det samme, i den våde spartelmasse, og derefter kører du din håndspartel over samlingen langs med, så du derved presser papirarmeringen let ned i sandspartelmassen, så den er lidt under gipspladerne på begge sider. Når så sandspartlen tørrer op, vil papirarmeringen følge med ned, så den er endnu mere undersænket.

Når samlingen er tør, skal du give samlingen endnu et lag medium sandspartel, som ligges i glat med gipspladerne. Giv endnu et 3. lag, meget tyndt, så der er helt glat hen over gipspladerne, inden du er klar til at slibe og gå videre med evt. glasfilt eller grunding og maling.

Fuldspartling med medium og grov sandspartel

Sandspartel medium og sandspartel grov bruges til fuldspartling og pletspartling af vægge indendørs. Er væggen meget ujævn, så brug grov sandspartel først, som synker minimalt, og brug medium sandspartel til sidste gang fuldspartling.

Vådrumsspartel bruges til vådrum som badeværelse og toilet.
Alle vores spartelmasser til indendørs brug er blandt andet fra den danske kvalitets producent Beck & Jørgensen, etableret i 1892.