• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Filt- & Vævlim

Her finder du vævlim til opsætning af glasvæv og glasfilt samt fiberfilt og miljøvæv. Nogle tapeter opsættes også med vævlim. Vådrumslim bruges i badeværelser hvor der er meget fugt, da denne vævlim er fugtstabil.

Vådrumslim til badeværelser og vådrum - Køb vådrumsklæber her!
-21%

Hvornår skal man gøre brug af filt og vævlim?

Filt og vævlim bruger man normalt til disse produkter:

  • Glasfilt
  • Glasvæv
  • Miljøvæv
  • Hessian
  • Non-woven tapeter
  • Non-woven savsmuldstapet
  • Fiberfilt


Derfor skal du gøre brug af filt- og vævlim

Da filt- og vævlim skal smøres direkte på væggen, er det meget nemmere for almindelige mennesker at håndtere end tapetklister. Med filt- og vævlim arbejder man med tørre baner af tapet, og skal altså ikke som tidligere eller ved de traditionelle tapeter smøre klister på banerne for derefter at have dem liggende nogle minutter, inden man kunne sætte dem op. Man behøver derfor heller ikke at skulle have eller låne sig til et tapetbord, og brugen af filt- og vævlim sviner ikke så meget, da det er koncentreret omkring den væg, man er i gang med at tapetsere.

BRUG FILT- OG VÆVLIM TIL GLASVÆV, MILJØVÆV OG FILT

Filt- og vævlim er til alle typer af glasvæv og glasfilt. Glasvæv er et vævet tapet, som er meget robust, og den er derfor yndet af mange boligejere. Den er vævet af små glasfibre, og har en fin struktur i det vævede mønster. Glasvæv er særdeles velegnet i rum, hvor der kan være en del slid på væggene. Brug den for eksempel i en entré, hvor tøj og fodtøj kommer i tæt kontakt med væggen eller på børnenes værelser, hvor væggene skal kunne holde til aktiviteter i højt tempo. I mange hjem ser man også glasvæv på badeværelser, hvor det vævede mønster skaber en god kontrast til de mere glatte klinker.

Filt- og vævlim bruges også til miljøvæv. Dette er en type tapet, som har en filt på bagsiden, og på forsiden er der lagt en skumbelægning med et givent mønster. Disse tapeter er vældigt populære og utroligt lette at arbejde med. Hvis man ikke bryder sig om vægge med store blomster eller andre motiver, er miljøvæv en rigtig god løsning. Den giver dig vægge med en vis struktur afhængig af, hvilket mønster du vælger, og du kan efterfølgende male væggene i lige nøjagtig den farve, du har lyst til.

Glasfilt er endnu en tapet, som sættes op med filt- og vævlim. Glasfilt har en fin og næsten glat overflade, og egner sig godt til alle rum i huset. Den bliver også ofte brugt i kombination med stuk på både vægge og lofter, hvor den udgør en flot og glat bund, der giver rummet helhed og balance.

HER FÅR DU DEN BEDSTE SERVICE

Hos Maler Maling vil vi gerne give dig den bedste service. Vi står klar med gode råd og vejledning på alle hverdage på telefon: 23 95 20 25 fra 9 – 17. Du er også velkommen til at kontakte os på mail: info@maler-maling.dk så svarer vi så hurtigt som muligt.