• Fri fragt ved køb over 499 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Glasfilt

Køb glasfilt i god kvalitet hos maler-maling. Vi tilbyder dig den bedste kvalitet af glasfilt som også de professionelle malere bruger.

HVAD ER GLASFILT?

Glasfilt er ligesom en tapet. Den bruges dog til at skabe en ensartet overflade og hindrer revner og sprækker i at opstå i overfladen. Glasfilt er lavet af små glasfibre, som er sammensat i et tyndt lag, lidt som papir er lavet af små stykker træfibre, er glasfilt lavet af glas.

Glasfilt kan fås i flere udgaver:

  • Ugrundeet glasfilt
  • Grundet glasfilt
  • Problemløser filt
  • Isolerende filt

GLASFILT TIL VÆGGE OG LOFTER

Er du i gang med en større renovering af vægge eller lofter i din bolig, eller skal du vælge tapet eller filt til et nyt byggeri? I alle tilfælde kan glasfilt være den helt rette løsning for dig og dit projekt. Når glasfilten er sat op og malet færdig, fremstår den meget flot og elegant, og den er helt jævn og glat. Filt egner sig derfor også godt til at blive kombineret med stuklister og rosetter på både vægge såvel som på lofter. Glasfilt indeholder desuden glasfibre, som armerer dine vægge eller lofter, hvilket kan være en nødvendig løsning på fx gamle porøse lofter.

OPSÆTNING AF GLASFILT

Glasfilt sættes op med én bane ad gangen. Du smører ganske simpelt lim på væggen eller loftet, og sætter derefter en bane op. Den skal gerne gå lidt ind over den forgående bane, så det kommer til at ligge dobbelt. Lav en overlapning på 5-6cm. I denne overlapning skærer du igennem begge lag af glasfilt fra loftet ned til gulvet eller fodlisten. Så fjernes det lille stykke fra den første bane filt, og glatter samlingen over med en spartel. På den måde bliver overgangen pæn og glat, og du får et flot resultat med næsten usynlige samlinger, når du har malet glasfilten over med loftmaling eller vægmaling et par gange.
Hvis filten du bruger ikke er grundet eller formalet, skal du være opmærksom på ikke at bruge for meget lim. Med for meget lim i forbindelse med opsætningen af glasfilt kan du risikere, at limen vil trække ud gennem filten, og at den så lægger sig oven på filten. Når limen derefter tørrer op, vil filten have fået en ru og uens overflade, som ikke kan skjules med maling.
Hvis du vælger en glasfilt, der ikke er grundet, kan du selv grunde den, efter at du har sat den op. Brug gerne en filtfylder glans 5. Den fylder glasfilten og lukker små huller. Når den er tørret op, kan du eventuelt slibe filten med fint sandpapir for at fjerne ujævnheder fra grunden eller rullespor efter rullen.

GLASFILT I TOPKVALITET

Glasfilt fås i svingende kvalitet, men den filt vi forhandler, er noget af det bedste, der findes på markedet. Det er den samme glasfilt som de professionelle malere bruger dagligt hos deres kunder. Det er derfor i den aller bedste kvalitet og nemmest at opsætte og arbejde med.

FÅ GODE RÅD OG VEJLEDNING OM GLASFILT

Vores faste medarbejderstab står altid til rådighed for at hjælpe dig med dit aktuelle projekt. De har stor erfaring i opsætning af glasfilt, og de kommer gerne med gode råd og vejledning til dig. På hverdage kan du ringe til vores kundeservice på telefon: 23 95 20 25 mellem kl. 9 og 17. Du er også velkommen til at maile til os på denne adresse: info@maler-maling.dk