• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Tapetborter

Når du kigger på tapet, så er der breddemål og længdemål på alle tapeter, men der er også noget der hedder "Mønsterpas". Mønsterpas, fortæller hvor meget tapet banerne skal forskydes, fra den ene bane tapet til den anden, sådan at mønsteret på tapeten, kommer til at passe sammen.

Hent og udskriv vejledning i opsætning af tapet her: Klik her

Du kan se leveringstiden inde under de forskellige tapeter.
Vi tilbyder 30 dages returret på tapet.

Tapetbort

En tapetbort er en smal stribe af tapet, der typisk opsættes horisontalt på en væg. Tapetborder kan stå alene som udsmykning på vægge, men dette er langt fra den eneste mulighed. Borter kan nemlig også bruges oven på tapet eller som afslutning på tapet, der går fra gulvet og løber et stykke op ad væggen.

Med tapetborder får du mulighed for at skabe sammenhæng i boligens rum. Bliver væggene beklædt med den samme borter, får de nemlig automatisk et fællestræk. Tapetborder kan bruges i alle boligens rum; både soveværelser, børneværelser, stuer, køkkener og badeværelser.

Tapetbort til børn – pynt til børneværelset

Et børneværelse skal helt boble af liv og kreativitet. Uanset om dine børn er stor eller små, kan det derfor være utrolig smukt at pynte med tapetbort til børn på børneværelset. Her på siden kan du blandt andet finde tapetborter med Disney figurer.

En tapetbort til børn er ikke alene en god måde at udsmykke værelset på – det kan faktisk også være en naturlig måde at inkorporere læring i børnenes liv. Ved at opsætte tapetborter med forskellige motiver har børnene nemlig mulighed for at udvide deres overforråd. En tapetbort til børn med bogstaver kan for eksempel være belejligt, når alfabetet skal læres.

Hvordan kan jeg bruge min tapetbort?

En selvklæbende tapetbort kan bruges på et væld af forskellige måder. Dette er grunden til, at en tapetbort til væg kan give et unikt udtryk, uanset hvilket hjem man befinder sig i. Eksempelvis kan en tapetbort sættes op oven på en malet væg. Her kan der naturligvis være tale om en hvid væg, men du kan også vælge at male væggen i en farve, der matcher din tapetbort.

Foruden de malede vægge kan en tapet bort også opsættes på en tapetklædt væg. Her kan du vælge to mønstre, der klæder hinanden, eller gå med ensfarvede borter eller tapet. Derudover har du naturligvis mulighed for at justere din bort tapet i højden. Kort fortalt er mulighederne uendelige, når det gælder brugen af tapetbort.

Priser på tapet bort; du får mange meter for pengene

Køb tapetbort, hvis du ønsker at give din bolig nyt liv. Hvad angår priser på tapet bort, kan du forvente at betale nogle få hundrede kroner for fem til ti meter tapetbort til væg. Det vil altså sige, at der er tale om en relativt lav pris i forhold til, at du får pynt til hele rummets vægge.

Du har naturligvis altid mulighed for at kigge efter et tapetbord tilbud. Online kan du nemlig være så heldig at finde tapetborder, der er sat ned i pris. På den måde har du mulighed for at spare penge på din retro tapetbort, tapetbort til børn eller tapetbort med blomster.

Hvilken tapetbort skal du vælge?

Køb tapetbort, hvis du har besluttet dig for, at du skal pynte dit hjem på denne måde. Dog kræver det rette køb, at du ved, hvilken tapetbort til væg du skal kaste dig over. Her på hjemmesiden kan du blandt andet finde retro tapetbort, tapetbort med blomster og tapetbort til børn.

Alle borterne er flotte i deres udtryk, og det kan derfor være svært at træffe et valg. Dog kan det være en god idé at overveje, hvilke farver du gerne vil have i din bolig. Med tapetbort til væg har du mulighed for at udsmykke dit hjem på den mest stilfulde måde.

Selvklæbende tapetbort; du kan selv opsætte dine tapetborder

Her på siden finder du et stort udvalg af tapetborder. Derfor har vi naturligvis både selvklæbende tapetbort og tapetborder, hvor der skal benyttes tapetklister til opsætningen. Det er muligt for enhver at opsætte tapetborder. Det kræver nemlig blot en smule tålmodighed og håndelag.