• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Træmaling

Træmaling til træværk

Fra tid til anden trænger alt træværk til et nyt lag maling enten på grund af almindelig slitage, eller fordi der generelt er brug for noget fornyelse og evt. en ny farve. Du tænker måske, at det kan være en dyr omgang, men her er der hjælp at hente hos Maler Maling. På vores webshop kan du nemlig spare op mod 50% på maling i forhold til de priser, du finder hos din lokale farvehandler. Og selvom prisen er lav, behøver du ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Vi forhandler nemlig kun den absolut bedste kvalitet af maling, som vi kan stå 100 % inde for. Flere af vores typer af indendørs træmaling er tilmed mærket med Eu’s miljømærke Blomsten.

Drømmer du om nyt liv til dit indvendige træværk

Efter mange år hvor hvidt i hvidt har været det gennemgående tema i rigtig mange danske hjem, er mange boligejere nu begyndt at invitere en bredere vifte af farver inden for i deres hjem. Mange starter ud med at lade sig inspirere af naturens farver og de dæmpede nordiske nuancer. Og selv om farverne er forholdsvis neutrale, skaber det stadig en stor forandring og bringer en anden varme ind i boligen. De mere modige kigger måske tilbage til 60’erne og 70’erne for at søge inspiration i en tid, hvor farver ikke var noget, man var bange for. Dengang var der fuld knald på de brune og orange toner, - evt. blandet med noget grønt. Så har du lyst til at få lidt mere kulør på tilværelsen, så er det bare om at komme i gang med farvepaletten.
Her på siden finder du et farvekort med en masse forskellige farver og nuancer, så du frit kan vælge, hvilken farve der passer til dit projekt.

Kom godt i gang med malerarbejdet

Maling af indvendigt træværk kan brede sig over flere elementer. Typisk er det fodlister og dørkarme, der begynder at se slidte ud, da de ofte er ret udsatte. Mange har også vinduer og døre, der er på indersiden er lavet af træ, og fra tid til anden er det nødvendigt af få givet dem en ny gang glans; - både så de bliver pæne at se på igen, men også for at mætte træet, så råd og svamp ikke kan få fat. Skabslåger i garderobeskabe, kommoder og andre træmøbler kan man også sagtens male eller male over. I denne tid, hvor gør det selv og genbrug er en stor hobby for mange, er det oplagt at gå i gang med sandpapir og maling. Hvis også dit køkken begynder at se en smule slidt ud, er det bare at give sig i lag med at male lågerne. Det er slet ikke så vanskeligt, som man skulle tro. Og resultatet er ofte overraskende, da det forandrer et køkken fuldstændigt.
Inden du går i gang med det egentlige malerarbejde, skal dit emne være rent og tørt. Er der synlige knaster, der lækker med harpiks, finder du her i vores sortiment også en knastelak, som isolerer mod yderligere udtræk. Skal du skifte farve eller er det helt råt træ, du skal i gang med at male, er det en rigtig god idé at grunde emnet først. Det gør malerarbejdet væsentligt lettere, og da malingen så vil dække meget bedre, sparer du en omgang maling.

Vi elsker glade kunder

Der kan godt opstå en del spørgsmål, når du skal vælge indendørs træmaling til fodlister, køkkenlåger, vinduer, dørkarme eller oldemors arvegods. Vi lægger os derfor i selen for at hjælpe dig, så godt vi kan med gode råd, vejledning og tips og tricks. Ring gerne på 23 95 20 25 på hverdage fra 9 – 17 eller send en mail på info@maler-maling.dk