• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Gammal svenska

Gammal svenska fra Duro i Sverige

Her finder du alle de flotte historiske tapeter fra tapetmærket Gammal Svenska Duro tapetdesign, fra Sverige.
Gammalsvenska tapeterne er genoptryk af gamle Svenske tapeter fra gamle herregårde og ødegårde, hvor man har fundet rester af gamle tapeter på lofter og bag nye tapeter, som man har restaureret og lavet til hele tapeter igen, og derefter lavet nydesigns af dem, så vi og alle som elsker gamle historiske tapeter, kan få flot tapet på væggen.

Disse smukke historiske tapeter giver et særlig flot udtryk til hjemmet.

Nogle af de mest solgte tapeter

Tapeterne fra Gamla svenska, er nogle af de mest solgte tapeter overhovedet. Det kan skyldes, at tapeterne giver en rigtig god gammeldags hygge til et rum, og farverne er ikke for skrappe og dermed afdæmpede og sarte.

Et gammeldags udseende

Selve trykket er trykt sådan, at det ser ud til at være en gammeldags tapet, fordi det ser ud til at man godt kunne have kørt tapetbanerne igennem trykken én gang mere, og fået et mere dækkende udseende i farven. Det kunne godt se ud som om, det er håndmalet med en lille rulle eller pensel. Det gør de gamle Svenske tapeter til noget meget specielt, og retro agtigt tapet.

Gammal Svenska på TV

Har du set tv-programmet "hjem til gården" så har du helt sikkert set tapeter fra Gammal Svenska kollektionen. Tapeterne er brugt flittigt på gården som deltagerne bor på.