• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Ferm Living

Ferm Living tapet er Dansk designet tapet, som passer til det nordiske miljø og design.
Alle Ferm Living tapeter er lavet af Non woven kvalitet, så opsætningen er meget nemt, med klister på væggen og ikke på tapeten.

Stort udvalg af børnetapet fra Ferm Living

Med børnetapeter fra Ferm Living får børneværelset et ekstra pift. Ferm Living er karakteriseret ved lyse, milde farver og bløde mønstre, som giver rummet et barnligt touch. De legesyge tapeter skaber hygge og glæde i alle børneværelser, og de passer til børn i alle aldre. Derfor behøver du ikke bekymre dig om at skifte tapetet ud om et par år, fordi barnet er vokset fra motivet eller det er blevet for barnligt.

Hos Maler-maling.dk har vi samlet alle Ferm Livings børnetapeter, så du sammen med dit barn i ro og mag kan vælge det helt rigtige tapet. I kan se vores udvalg og købe døgnet rundt, så I undgår stress og sure miner. Vi leverer inden for få dage, og hvis du køber for over 1.000 kr., betaler vi også fragten.

God nordisk stil og behagelige farver

Med Ferm Living-børnetapet er det nemt at få tapet og indretning til at passe sammen, og du får ingen voldsomme farvekombinationer, som giver et rodet indtryk. Ferm Livings tapeter er meget moderne og passer perfekt til den nye, nordiske indretning, som i den grad også er flyttet ind på børneværelset.

Tapeterne går også hånd i hånd med Ferm Livings øvrige produkter, så du nemt kan skabe et stilsikkert og gennemført børneværelse, hvor der er harmoni mellem møbler og tapet. For eksempel står firmaets Cloud Lamp godt til mange af tapeterne, og lampens støvede farver spiller godt sammen med tapeternes milde nuancer.

Sov godt med ferm living tapet

Motiverne på Ferm Livings børnetapeter spænder fra stregtegninger til farverige bamser med drager, så der er noget for enhver smag. Derfor kan tapeterne sagtens bruges, selvom to børn deler værelse og måske ikke er helt enige om indretningen. Nogle af tapeterne kan også bruges sammen, hvis du vil gave forskellige udtryk forskellige steder i rummet.

Ferm Living tapeter giver et roligt udtryk, som er både legesygt og afslappende på samme tid, så de er perfekte på børneværelset, hvor barnet helst ikke skal stimuleres af skrappe farver hele aftenen. Ligesom voksne har børn nemlig brug for et roligt sovemiljø, så det handler om at finde en balance mellem et inspirerende legemiljø og et beroligende sovemiljø på børneværelset – og her rammer Ferm Living børnetapeter plet.

Ferm Living er et skandinavisk brand med fokus på det skandinaviske design og boligindretning, men har også mange elementer af retro, hvilket giver tapet fra Ferm Living et helt unikt udtryk. Tapeterne fra Ferm Living er tidsløse - det er dansk design i særklasse, og siden 2006 har disse tapeter fra Ferm Living prydet en masse skandinaviske hjem. Vi fører det fulde sortiment af Ferm Living tapeter, og vi glæder os til at sende dig dit nye tapet

Vi har altid billig Ferm Living tapet til salg her på shoppen, med hurtig levering, fra dag til dag, ved bestilling inden kl. 13.00