• Fri fragt ved køb over 899 kr.
 • 30 dages returret
 • Hurtig levering til døren

Hvid maling

Her på siden kan du blandt andet stifte bekendtskab med hvid vægmaling, hvid træmaling, hvid spraymaling, hvid vinduesmaling, hvid panelmaling samt whiteboard maling i hvide farver.

Hvid maling; et stort rum med rigeligt lys

I de fleste hjem er hvide farver utrolig populært. Hvide vægge og hvide lofter er nemlig gode, hvis du vil skabe et rum med lys og plads. Dog er der visse ting, som du bør holde for øje, hvis du er på udkig efter hvid vægmaling.

Skal du eksempelvis have fat i hvid maling glans 10? Eller er det smartere at købe maling Ral 9010? Inden du foretager dit køb, bør du undersøge de mange forskellige typer af hvide farver. På den måde kan du foretage det helt rigtige køb.

De mest populære hvide nuancer til maling

Her ser du en liste over de mest brugte udgaver af hvide farver. For hvid maling er bestemt ikke bare hvid.

 • Hvid
 • Knækket hvid
 • Brækket hvid
 • Modehvid
 • Råhvid
 • Kalkhvid
 • Hvid æggeskal
 • Ral 9010
 • S0500-N

Fælles for alle hvide farver eller nuancer er, at de dækker bedre når du maler, end hvis du bare brugte en helt hvid maling. En hvid maling som er knækket lidt med lidt tonepasta, kommer heller ikke så hurtigt til at se beskidt ud.

Hvid træmaling til indendørs brug

Selvom du garanteret ikke tænker over det, er der faktisk mange elementer i din bolig, der er lavet af træ. Her kan der være tale om paneler, vinduer og gelændere. Trænger dit træværk til at blive shinet op, er det hvid træmaling, du skal have fat i.

Det er praktisk at give træværket en omgang hvid træmaling, hvis boligen trænger til en opfriskning rent visuelt. Men der er faktisk flere grunde til, at træmaling er en fordel. Hvid træmaling gør nemlig træværket mere modstandsdygtigt over for fugt, og desuden bliver det lettere at rengøre dit træværk. Således er en omgang hvid træ maling den rene win-win!

Hvid spraymaling – gør malerarbejdet nemt for dig selv

Hvid er en farve, der bliver brugt som base i utrolig mange husstande. Derfor er det sandsynligvis ikke bare hvid loftmaling og hvid vægmaling, du er på udkig efter. Det skaber nemlig et smukt udtryk, hvis husets møbler ligeledes får den hvide farve med en omgang hvid maling.

Vil du gerne gøre malerarbejdet så nemt for dig selv som muligt, er det en god idé at købe hvid spraymaling. På den måde slipper du nemlig for stivnede pensler og klodsede malerruller. Med hvid spraymaling kan du opnå et flot resultat i alle kroge og hjørner. I forbindelse med spraymaling er det en god idé at være opmærksom på afdækning!

Hvid loftmaling; hvid maling glans 5 eller mindre

Skal du til at male lofter og vil give loftet et omgang hvid loftmaling, er det en god idé at gå efter en maling med lav glans. Faktisk skal der helst være tale om hvid maling glans 5 eller mindre. Når du benytter hvid loftmaling med lav glans, vil loftet nemlig se ensartet ud fra alle vinkler.

Mat hvid maling er at foretrække til de fleste lofter. På den måde får du nemlig hvide farver i et helmat finish, hvilket er det udtryk, som de fleste mennesker går efter. Når du bruger hvid loftmaling, bør du altid huske at dække af. Således undgår du nemlig hvide stænk på gulvet.

Billig hvid maling – hvid maling pris

Hvid maling findes ikke kun i forskellige hvide farver, men naturligvis også i mange forskellige prisklasser. Med de fleste varer går pris og kvalitet hånd i hånd. Derfor kan det ikke altid anbefales, at du køber den billigste bøtte hvid maling på markedet. Dog kan du være heldig at finde et godt hvid vægmaling tilbud.

Med et hvid vægmaling tilbud, kan du købe billig hvid vægmaling i høj kvalitet. Således får du det bedste fra begge verdner; en god pris og fremragende hvid maling til væg. Ved at købe hvid maling til væg online har du de bedste forudsætninger for at finde frem til de gode hvid vægmaling tilbud.

Whiteboard maling hvid; tegn på væggen

Med whiteboard maling i hvid har du mulighed for at give din væg et unikt præg. Ved at male med whiteboard maling i hvid, gør du nemlig overflader til tavler, som du kan viske rene igen.

Med whiteboard maling kan alle og enhver altså male på væggen og slette deres spor efterfølgende. Whiteboardmaling er en slags epoxy maling, der hærder hårdt op. Således får du en hård og slidstærk overflade, hvor du kan bruge dine whiteboard tuscher.

Hvad betyder glans for hvid maling?

Når du skal vælge hvide farver til din maling, vil du uden tvivl blive mødt med begrebet glans. Malingens glans har betydning dels for hvor meget overfladen skal reflektere lyset i rummet og dels, hvor let det skal være at vaske overfladen. Jo højere den hvide malings glans er, jo mere lys bliver reflekteret og jo lettere er overfladen at vaske.

Malingens glans dækker over hvor mange procent lak, der er i malingen. Hvid maling glans 10 indeholder således 10 procent lak, mens hvid maling glans 5 indeholder 5 procent lak og glans 25 – 25 procent lak.

Vælg hvid maling til vægge med den rette glans

Når du skal vælge malingens glans, er det ikke ligegyldigt, hvor du skal male. Maling med forskellige glans egner sig nemlig godt til forskellige typer af rum. Maling glans seks til syv er fordelagtigt i boligens gangareal, mens maling med glans 10 til 25 er ideelt til køkkenet.

Malings glans har både betydning, når det gælder slitage på overfladen samt visuelt udtryk. Skal du finde hvid maling til vægge med den helt rette glans, kan det derfor anbefales at spørge fagfolk til råds.

Hvid maling er ikke bare hvid maling

Skal du bruge hvid vægmaling, er det ikke ligegyldigt, hvilken hvid farve du anskaffer dig. Er der hvide møbler i din bolig, kan disse nemlig hurtigt komme til at se gullige ud, hvis du maler med ren hvid maling. Derfor er det i mange tilfælde en god idé at gøre brug af en knækket hvid eller maling Ral 9010.

De fleste mennesker vil tænke, at de blot skal have fat i en vægmaling i hvid, hvis de skal bruge hvide farver. Dog er der relativt stor forskel på de forskellige toner af hvid. Derfor er det en god idé at kaste et blik på et farvekort. Her kan du nemlig tydeligt se forskel på de forskellige nuancer af hvide farver. Således kan du finde den helt rigtige vægmaling hvid, hvad enten der er tale om maling Ral 9010 eller noget helt andet.

Hvid maling bliver i rigtige mange husstande brugt på både vægge, gulve og lofter. Derfor er det ofte hvide farver, som danner basis for boligens farveskala. Med den hvide farve bliver der gjort plads til farvestrålende kunst, nips og møbler.

Ofte stilles spørgsmål om hvid maling (F.A.Q.)

Hvilken hvid maling dækker bedst?

Hvis du gerne vil male dine vægge hvide, findes der masser af hvide nuancer at vælge imellem. Helt ren hvid dækker ikke nær så godt, som hvis man putter lidt tonepasta i den hvide maling. Så vælger du en knækket hvid, brækket hvid, modehvid eller ral 9010, vil den dække noget bedre, end ren hvid maling.

Hvad er forskellen på råhvid og hvid?

Forskellen på råhvid og hvid er, at den råhvide farve har fået lidt tonepasta i malingen, så den bliver lidt mere varm at se på, og derfor vil en råhvid farve dække lidt bedre på din væg, end en helt hvid maling vil gøre.

Hvad er S 0500 N?

S 0500 N er en farvekode for en nuance af hvid. S0500-N er en hvid maling, hvor der er puttet 5% sort tonepasta i en A-base. S0500-N kan også kaldes Iglo hvid eller knækket hvid.

Hvilken farve er ral 9010?

Ral 9010 er en farvekode for en varm hvid nuance, som oftest bliver brugt af producenter af vinduer. Ral 9010 er efterhånden standardfarven for "hvid" hos de fleste vinduesproducenter i dag, og har været det i rigtig mange år. Så når de siger vinduet er hvid, er det faktisk Ral 9010. Ral9010 er en varm hvid farve, som falder godt i hak med kalkhvid, som er den mest brugte hvide nuance, hos producenter af døre og fodlister.

Hvilken hvid farve skal jeg vælge?

Når du skal vælge din hvide maling til væggen, kan du kigge på dine møbler og køkkenskabe, og se om du har flere hvide møbler i de rum der skal males. Har du hvide møbler, kan de godt komme til at se lidt gullige ud, hvis du vælger en ren hvid farve til væggen. I forhold til, hvis du vælger en brækket hvid eller ral 9010 på væggen.
Vi anbefaler altid at man tager en knækket hvid, brækket hvid eller ral 9010, så væggene ikke kommer til at fremstå kolde og kliniske, som på et hospital.

Hvad koster 10 liter hvid maling?

Prisen på hvid maling, kan svinge meget fra sted til sted. Hos os har vi sænket priserne på de fleste af vores hvide malinger, så du kan finde en billig hvid maling i vores udvalg.

Hvid epoxy maling

Vi har også hvid epoxy maling til gulv eller væg. Vores hvide epoxy maling er vandbaseret og nem at arbejde med.