• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Hvid maling

Hvid maling bliver i rigtige mange husstande brugt på både vægge, gulve og lofter. Derfor er det ofte hvid, som danner basis for boligens farveskala. Med den hvide farve bliver der gjort plads til farvestrålende kunst, nips og møbler.

Her på siden kan du blandt andet stifte bekendtskab med hvid vægmaling, hvid træmaling, hvid spraymaling, hvid vinduesmaling, hvid panelmaling samt whiteboard maling i hvid.

Hvid vægmaling; et stort rum med rigeligt lys

I de fleste hjem er hvid vægmaling utrolig populært. Hvide vægge er nemlig gode, hvis du vil skabe et rum med lys og plads. Dog er der visse ting, som du bør holde for øje, hvis du er på udkig efter hvid vægmaling.

Skal du eksempelvis have fat i hvid maling glans 10? Eller er det smartere at købe maling Ral 9010? Inden du foretager dit køb, bør du undersøge de mange forskellige typer af hvid maling. På den måde kan du foretage det helt rigtige køb.

Hvid træmaling til indendørs brug

Selvom du garanteret ikke tænker over det, er der faktisk mange elementer i din bolig, der er lavet af træ. Her kan der være tale om paneler, vinduer og gelændere. Trænger dit træværk til at blive shinet op, er det hvid træmaling, du skal have fat i.

Det er praktisk at give træværket en omgang hvid træmaling, hvis boligen trænger til en opfriskning rent visuelt. Men der er faktisk flere grunde til, at træmaling er en fordel. Hvid træmaling gør nemlig træværket mere modstandsdygtigt over for fugt, og desuden bliver det lettere at rengøre dit træværk. Således er en omgang hvid træmaling den rene win-win!

Hvid spraymaling – gør malerarbejdet nemt for dig selv

Hvid er en farve, der bliver brugt som base i utrolig mange husstande. Derfor er det sandsynligvis ikke bare hvid loftmaling og hvid vægmaling, du er på udkig efter. Det skaber nemlig et smukt udtryk, hvis husets møbler ligeledes får en omgang med hvid maling.

Vil du gerne gøre malerarbejdet så nemt for dig selv som muligt, er det en god idé at købe hvid spraymaling. På den måde slipper du nemlig for stivnede pensler og klodsede malerruller. Med hvid spraymaling kan du opnå et flot resultat i alle kroge og hjørner. I forbindelse med spraymaling er det en god idé at være opmærksom på afdækning!

Hvid loftmaling; hvid maling glans 5 eller mindre

Vil du give loftet et omgang hvid loftmaling, er det en god idé at gå efter en maling med lav glans. Faktisk skal der helst være tale om hvid maling glans 5 eller mindre. Når du benytter hvid loftmaling med lav glans, vil loftet nemlig se ensartet ud fra alle vinkler.

Mat hvid maling er at foretrække til de fleste lofter. På den måde får du nemlig et helmat finish, hvilket er det udtryk, som de fleste mennesker går efter. Når du bruger hvid loftmaling, bør du altid huske at dække af. Således undgår du nemlig hvide stænk på gulvet.

Billig hvid maling – hvid maling pris

Hvid maling findes naturligvis i mange forskellige prisklasser. Med de fleste varer går pris og kvalitet hånd i hånd. Derfor kan det ikke altid anbefales, at du køber den billigste bøtte hvid maling på markedet. Dog kan du være heldig at finde et hvid vægmaling tilbud.

Med et hvid vægmaling tilbud kan du købe billig hvid vægmaling i høj kvalitet. Således får du det bedste fra begge verdner; en god pris og fremragende hvid maling. Ved at købe hvid maling online har du de bedste forudsætninger for at finde frem til de gode hvid vægmaling tilbud.

Whiteboard maling hvid; tegn på væggen

Med whiteboard maling hvid har du mulighed for at give din væg et unikt præg. Ved at male med whiteboard maling hvid, gør du nemlig overflader til tavler, som du kan viske rene igen.

Med whiteboard maling hvid kan alle og enhver altså male på væggen og slette deres spor efterfølgende. Whiteboard maling er en slags epoxy maling, der hærder hårdt op. Således får du en hård og slidstærk overflade, hvor du kan bruge dine whiteboard tuscher

Hvad betyder glans for hvid maling?

Når du skal vælge maling, vil du uden tvivl blive mødt med begrebet glans. Malingens glans har betydning dels for hvor meget overfladen skal reflektere lyset i rummet og dels, hvor let det skal være at vaske overfladen. Jo højere den hvide malings glans er, jo mere lys bliver reflekteret og jo lettere er overfladen at vaske.

Malingens glans dækker over hvor mange procent lak, der er i malingen. Hvid maling glans 10 indeholder således 10 procent lak, mens hvid maling glans 5 indeholder 5 procent lak og hvid maling glans 25 – 25 procent lak.

Vælg hvid maling med den rette glans

Når du skal vælge malingens glans, er det ikke ligegyldigt, hvor du skal male. Maling med forskellige glans egner sig nemlig godt til forskellige typer af rum. Maling glans seks til syv er fordelagtigt i boligens gangareal, mens maling med glans 11 til 29 er ideelt til køkkenet.

Malings glans har både betydning, når det gælder slitage på overfladen samt visuelt udtryk. Skal du finde hvid maling med den helt rette glans, kan det derfor anbefales at spørge fagfolk til råds.

Hvid maling er ikke bare hvid maling

Skal du bruge hvid vægmaling, er det ikke ligegyldigt, hvilken hvid farve du anskaffer dig. Er der hvide møbler i din bolig, kan disse nemlig hurtigt komme til at se gullige ud, hvis du maler med ren hvid maling. Derfor er det i mange tilfælde en god idé at gøre brug af en knækket hvid eller maling Ral 9010.

De fleste mennesker vil tænke, at de blot skal have fat i en vægmaling hvid. Dog er der relativt stor forskel på de forskellige toner af hvid. Derfor er det en god idé at kaste et blik på et farvekort. Her kan du nemlig tydeligt se forskel på de forskellige nuancer af hvid. Således kan du finde den helt rigtige vægmaling hvid, hvad enten der er tale om maling Ral 9010 eller noget helt andet.