• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Tagmaling

Med tagmaling fra maler-maling.dk er du godt i gang med at forlænge levetiden for dit tag. En korrekt benyttet tagmaling giver en slidstærk overflade og giver et sikringslag på tagkonstruktionen. God tagmaling beskytter taget mod fugt, alger og mos. Det kan spare dig for ærgrelse over ødelagte tagplader og frostsprængninger.

Tagmaling

Hvis du vil forlænge levetiden på dit nuværende eternittag, er det en rigtig god idé at male det. Et slidt tag bliver nemlig mere og mere ru, og dette skaber god grobund for både alger og mos på de steder, hvor fugten bliver hængende. Dette kan også medføre frostsprængninger af nogle tagplader, og begynder de først at gå i stykker, er der også fare for, at de kan blæse ned i stormvejr og gøre skade på enten mennesker eller ting.
Ødelagte tagplader betyder også, at fugt kan komme ned til tagkonstruktionen, hvor den kan gøre uoprettelig skade. Og hvis ikke undertaget er i en god stand, kan du måske risikere, at regn og sne finder vej helt ned igennem loftet til dine stuer. Det er med tag som med alting andet: det betaler sig bedst at vedligeholde det, så det kan holde i rigtig mange år. Et godt vedligeholdt tag ser desuden meget flottere ud og højner kvaliteten på hele din ejendom.
Med en god tagmaling beskytter du dit tag mod fugt og angreb af alger og mos, og det får en glat og slidstærk overflade og et sikringslag på tagkonstruktionen.

Billig tagmaling

Hos Maler Maling finder du helt sikkert billig tagmaling, da vi holder prisen nede på tagmaling, så du kan spare op mod 50 % af prisen i forhold til, hvad du skulle betale hos din lokale farvehandler. Vores tagmaling er i top kvalitet, så det er ikke fordi tagmalingen er billig i sig selv, men kun prisen på tagmaling, vi har valgt at sætte ned i pris, da vi ikke skal ligge inde med tagmalingen i mange forskellige farver, men kan tone dem efter hver kundes behov og ønske. Vores tagmaling er professionel kvalitet, som er produceret i Søborg hos Beck & Jørgensen, de Danske malermestres foretrukne valg igennem 125år.

Husk også at grunde dit tag

Ved al malearbejde med udendørs maling, er det nødvendigt at bruge en grunder, inden man maler. Sådan er det også, når du skal male dit tag. Uden en god grunder, kan du ikke få malingen til at binde på taget, og du vil opleve, at alle dine anstrengelser har været forgæves, samtidig med at du har spildt en masse penge på maling, der ikke holder. En god grunder til dit tag er en forankringsgrunder, der er diffusionsåben. Forankringsgrunderen skaber en stabil bund og vedhæftning til taget, som din tagmaling kan binde på samtidig med, at den giver taget mulighed for at ånde.

Sådan vedligeholder du dit tag

Når du skal i gang med at male dit tag, er der først et par andre ting, der er nødvendige at ordne. Gå dit tag grundigt efter for at finde ud af, om alle tagplader er hele og i god stand, og om der er skruer, der har arbejdet sig op. Når det er tjekket, - og evt. repareret, skal du i gang med at rense taget. Hertil skal du bruge tagrens, som er et ret skrapt rensemiddel. Det blandes op med vand og sprøjtes ud på taget, så både mos og alger dør. Herefter skal du have taget vasket grundigt med vand og en stiv børste, så både alger, mos og andet snavs forsvinder, og hele taget bliver rent og pænt. Når taget så igen er tørt, kan du begynde at grunde det. Til at grunde dit tag anbefaler vi, at du bruger en Acrylgrunder Microdispers, som er diffusionsåben. Du kan med fordel fortynde den med op til 40 % vand. Den giver stadig tilstrækkelig forankring til, at din tagmaling kan binde på det.

Kontakt os for at få gode råd og vejledning

Vores kundeservice er altid parat til at hjælpe dig videre i dit projekt, og vi svarer gerne på spørgsmål og giver gode råd og vejledning. Du kan træffes os på telefon: 23 95 20 25 fra kl. 9 til 17 på alle hverdage, eller du kan sende os en mail på denne adresse: info@maler-maling.dk
Vi tilbyder endvidere at levere dine varer gratis, hvis du bestiller for over kr. 499, og så giver vi fuld returret på dine varer, hvis de er uåbnede.

Betal med Mobilepay på maler-maling.dk

Køber du for over kr. 499,- så leverer vi din ordre fragtfrit og med dag-til-dag levering kommer du hurtigt i gang med at male dit eternit tag. Du kan nu også betale med Mobilepay på maler-maling.dk.