• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Værktøj

Her finder du et udvalg af værktøj, som du kan få brug for til malerarbejdet, nedtagning af tapet eller opsætning af nyt tapet eller fototapet.

Malerværktøj til al slags malerarbejde

Skal man i gang med et projekt som indebærer malerarbejde eller tapetopsætning eller nedtagning, så er det vigtigt at man har styr på udstyret, hvis man vil have et godt slutresultat. Man skal f.eks. have styr på pensler, malerrulle og maler afdækning, så man ikke pludselig ender i en situation, hvor projektet må gå i stå pga. Manglende malerværktøj.

Det rigtige maler grej er sjældent overflødigt, og det kan faktisk betale sig at have styr på sin udstyrs-liste inden opstart, så man ikke risikere at skulle lave noget om eller måske udskyde projektet til et senere tidspunkt.

Her er nogle stykker værktøj og tilbehør, som vi altid anbefaler ved malerarbejde:

Rulle spand
Rullespandsposer så din rullespand ikke bliver beskidt af maling
Lille malerrulle 15cm.
Stor malerrulle 25cm.
Rullehåndtag
Forlængerskaft til malerrullen
En pensel til beskæringen ved loft og væg samt karme og vinduer osv.
En stige eller en skammel
Afdækningsplastik eller afdækningspapir
Malertape
Hobbykniv
Akrylfugemasse
Fugepistol
Fugtig klud

 


Her er nogle ting vi anbefaler ved nedtagning af tapeter:

Tapetopløser
Tapetstripper
Tapetridser / Pindsvinevalse
Hobbykniv
Håndspartel
Engangsrulle 25cm. til at smøre tapetopløser på tapeten med
Rullespand
Forlængerskaft
Ekstra knivblade til tapetstripper
Afdækningsplastik
Malertape

 


Forarbejdet til dit malerprojekt

Skal man have malet en væg eller en anden overflade, så vil det ofte kræve at man forbereder fladen inden malingen skal på. Dette kan f.eks. betyde at man skal have monteret tapet eller have taget et gammelt tapet ned.

Kaster man sig ud i et omfattende tapetprojekt, så kræver det værktøj såsom tapetridser, tapetstripper og pindsvinevalse. Disse værktøjer er næsten uundværlige, hvis man vil opnå et tilfredsstillende resultat, og har man dem ikke ved hånden, når man går i gang, så kan det give anledning til frustration.

Desuden kan det også være man skal have spartlet nogle huller, så spartel og spartler er heller ingen dårlig idé at have med i planlægningen.

Afdækning af både dig og omgivelserne

Har man styr på tapetet og alt det forudgående arbejde, så er man klar til at dække skrøbelige flader og møbler af, som ikke må blive ramt af maling.

Dernæst kan man iklæde sig selv i en god og funktionel malerdragt, så man undgår unødig beskadigelse af dyrebart tøj og sko.

Drypper der maling på ting eller tøj, som ikke kan komme af i gang, så er det en trist affære som man ikke kan rette op på, så spar ikke på afdækningen. Afdækningen kan spare dig for tusindvis af kroner, som ødelagte genstande kan komme til at koste dig.

Vælg de bedste malerpensler

Hvilken slags pensel man skal bruge til sit malerarbejde afhænger selvfølgelig af typen af maling samt den overflade du skal male.

Det er aldrig en god idé altid at gå for de billigste løsninger, da de også kan påvirke kvaliteten på resultatet. Væg i stedet malerruller, malerpensler og malerudstyr som er af en vis kvalitet og robusthed, så du kan bruge den på en fordelagtig og produktiv måde.

Billige pensler behøver ikke at være dårlige, men i den forbindelse er det en god idé at rådføre sig med andre og eventuelt finde anmeldelser af produktet inden man endeligt beslutter sig.

Mange mennesker har prøvet at gå i gang med et malerprojekt, hvor penslen måske er lidt gammel, brugt eller i dårlig kvalitet, og hvor hårene kontinuerligt falder af for hvert penselstrøg. Det er en situation som de fleste vil undgå og som i sidste ende giver en grim overflade i din maling.

Undgå i stedet at du skal male det hele om igen, og vælg malerværktøj og udstyr som du fra starten af ved fungerer og kan tjene sit formål uden problemer.

Vi har spartler, skrabere, forlængerskafter til malerruller, vægslibere til slibning af lofter og vægge, tapetbørste, fugepistol, tapetridser, tapetstripper og meget mere.
Finder du ikke lige det værktøj du skal bruge, så kontakt os gerne, så ser vi om vi kan skaffe værktøjet til dig.