• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Rumdeler Skillevæg

Her finder du et udvalg af akustik skillevægge, lavet med akustikdæmpende akustikfilt. Vi har akustik skillevægge lavet af både træ og PET filt i mange forskellige farver, så det kan passe ind i din indretning som rumdeler og udsmykning.

Akustik skillevæg som rumdeler

Med en akustik skillevæg, kan du lave rumdeling af meget store rum, til mindre områder eller miljøer, så man ikke føler alle kan se én over skulderen, når man måske sidder og arbejder eller har en samtale med en patient eller beboer på et plejehjem eller bosted.

Vores akustik skillevægge bliver ofte brugt som rumdeler skillevæg på kontorer og arbejdspladser, hvor man gerne vil have lidt ro og en flot opdeling af lokalet.

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Akustik vægge med akustikvæg

Vores akustikvægge i træ, er lavet med lyddæmpende akustikfilt i kernen og akustikfilt imellem trælamellerne, så de få en ekstra god lyddæmpende effekt. Så ikke bare er de flotte, de dæmper også støjen og akustikken i de rum de sættes op i. Hvor et almindeligt akustikpanel kun har én overflade der kan dæmpe akustikken, så har en akustik skillevæg to sider der dæmper akustikken. Jo større overflade akustik man får sat op, jo mere dæmper det den støjende akustik, som kører rundt i rummet.

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Akustikvægge i mange størrelser

Vores akustik skillevægge, lavet i træ med trælameller, kan laves i lige præcis de mål du ønsker og udseende.
Vi har mange forskellige farver olier som panelerne kan fåes i, og vi har hvidmalet eller sortlakeret samt valnød finér i udvalget.

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Akustik skillevæg som rumdeler i privaten eller erhverv

Akustik skillevægge bliver oftest brugt på kontorer eller hos det offentlige. Men de kan også sagtens bruges som rumdeler i private hjem, til at lave en flot opdeling eller bagvæg bag en sofa, så man måske får et ekstra "rum" i rummet.

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Midlertidig skillevæg og rumdeler

Mange klublejligheder eller lejligheder oppe under loftet i en etageejendom, har skråvægge og måske kun ét rum, hvor både stue og soveværelse er i samme rum. Her kan du med fordel bruge en akustik skærmvæg som midlertidig skillevæg, så du deler din lejlighed op i flere rum. På den måde, kan du på en hurtig og nem måde, få både stue og soveværelse.

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Skillevæg i stuen med skærmvæg i egetræ

Mange stuer er ret store, og derfor kan mange godt bruge en midlertidig rumdeler skillevæg. Mange har samtidig problemer med at de har dårlig akustik i deres store rum. Med en akustik skillevæg, kan du hurtigt on nemt, lave en rumdeler skillevæg, som både deler stuen op, men som også dæmper akustikken og støjen der kører rundt i stuen.

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Færdige skillevægge som skillevæg rumdeler

Vores rumdeler skillevægge, kommer færdigsamlet og lige til at stille op. Du skal ikke stå og samle skærmvæggen inden du kan tage den i brug. Man kan godt kalde vores skillevægge for en mobil skillevæg, da den nemt kan flyttes fra sted til sted, så du nemt kan indrette dit hjem eller kontoret med ekstra rumdeling.

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Skillevæg i kontor som akustikdæmpende skærmvæg

På de fleste kontorer med flere ansatte, har man ofte brug for at opdele kontoret i mindre arbejdsstationer eller arbejdsrum. Det kan gøres på en rigtig flot måde, med skærmvægge i egetræ. Egetræ er en flot træsort og elsket af mange.
Med en akustik skærmvæg i egetræ, får du mulighed for at udsmykke kontoret på en pæn måde og samtidig opnå en akustisk gevinst, i form af akustikdæmpning af støj og snak, fra andre i rummet. En akustik skillevæg som rumdeler på kontoret, vil helt sikkert give en dejlig ro for dine medarbejdere, og samtidig har man noget pænt at kigge på, imens man arbejder.

Har du brug for at montere eka. en håndsprit station på kontoret, så kan du nemt montere den på din skærmvæg, da den er lavet af massiv MDF.

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Rumdeler skillevæg i flere størrelser

Vores rumdeler skillevægge kan laves i lige netop de mål og størrelser, som du måtte ønske. Her på siden har vi bare indsat nogle i standart mål, som går bedst muligt op med hele akustikplader.
Har du et specielt ønske, med mål som ikke lige er at finde her på siden, så tøv ikke med at skrive til os, så laver vi gerne en udregning på, hvad dine akustik skillevægge kan koste at få lavet.
En skillevæg er lavet af massiv MDF med egefinér udenpå, og så kan du kan få din skillevæg i flere farver olie eller med 

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Hvad er en akustik skillevæg i træ?

En akustik skillevæg er en skærmvæg eller rumdeler, som er lavet af træ, med akustikpanel trælameller på begge sider af skærmvæggen, og så er der isolering i midten, som opfanger akustikken og dæmper støj. Der er fødder på skillevæggen, så der er luft under skillevæggen og du kan bruge den som en fritstående skillevæg.

Hvor kan man bruge en akustik skillevæg?

Du kan bruge vores akustikpanel skillevægge i privaten og på kontoret, som skærmvægge og rumdeler, og som akustikdæmpende og lyddæmpende skillerumsvægge. Mange institutioner som børnehaver, skoler og bosteder, har fået øjnene op for akustik skillevægge, lavet med trælameller med egefinér. Da de gerne vil have mobile skærmvægge og noget flot at kigge på, og samtidig få en akustikdæmpende effekt.

Skillevæg - Køb flytbar rumdeler og skillevæg af akustikpaneler

Håndlavede skillevægge med trælameller

Vores skillevægge med trælameller er håndlavede her i Danmark, af FSC mærket træ og med brændhæmmende akustikfilt. 
Ønsker du at få lavet dine skærmvægge i brændhæmmende træ og med brændhæmmende olie, så kan det også sagtens lade sig gøre. Akustikfilten der bliver brugt mellem trælamellerne, er allerede brændhæmmende.

Flytbar skillevæg på hjul

Hvis du ønsker en flytbar skillevæg på hjul, så kan hjul også monteres som ekstra. Det er noget vi før har lavet til bosteder og det offentlige, så skærmvæggene nemt kan flyttes rundt. Der er lås på hjulene, så de også kan låses fast og ikke bare sådan lige flyttes rundt på.