• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Fototapet

Søger du et kæmpe udvalg af fototapet? Så er du kommet til rette sted. Se vores store udvalg af smukke og inspirerende fototapeter med motiver her på siden. Læs også mere om, hvordan du sætter foto tapet op, hvilke typer der findes og meget mere nederst på denne side.

SKIFT ATMOSFÆREN MED ET FLOT FOTOTAPET

Et fototapet kan virkelig ændre et rums udseende. Og så er det både billigt og nemt at sætte op. Fototapeter kommer enten i baner eller felter. Typisk kan et samlet fototapet bestå af op til 8 felter, som sættes sammen og giver et helhedsbillede på væggen.

HVAD ER FORSKELLEN PÅ EN TAPET OG EN FOTOTAPET?

Hvis du er i tvivl om, hvad forskellen er mellem en tapet og en fototapet, så er du ikke den eneste. Mange bruger det samme ord om begge ting, men der er altså forskel på de to. En tapet har visse farver eller mønstre, der gentager sig på den enkelte rulle. Dette er ikke gældende i en fototapet, der er ikke noget, der gentager sig på nogle områder i et fototapet. Derudover er der selvfølgelig den væsentlig forskel i, at en fototapet udgøre et billede modsat en almindelig tapet.

FÅ NEW YORK HJEM I STUEN MED FOTOTAPETER

Med fototapeter får du muligheden for at få skov, strand, bybilleder som eksempelvis New York eller lignende op på din væg. Det giver en helt anden atmosfære i rummet. De fleste vælger at sætte fototapet op på en væg, og så give de andre tre vægge noget maling, som passer i farven til fototapetet.

NON-WOVEN FOTOTAPET ER SLIDSTÆRKT

Fototapeter af smartpaper, Vlies eller non-woven materiale, trækker sig modsat almindeligt papirtapet ikke og er samtidig mere slidstærkt og rengøringsvenligt. Non-woven fototapet er trykt på en digital maskine, som giver flotte detaljer i billedet, på fototapetet.
Når du vælger en fototapet af et kvalitetsmateriale som eksempelvis non-woven og Vlies, får du en super god kvalitet i dit fototapet, som kun koster lidt mere end fototapet af papir kvalitet, men som er meget nemmere at sætte op.

OPSÆTNING AF EN FOTOTAPET

Det er forholdsvis nemt at opsætte en fototapet. Du skal blot bruge følgende ting:

  • En tommestok
  • En blyant
  • En tapetlim
  • En pensel
  • Noget sandpapir
  • Vaterpas
  • En tapetbørste
  • Noget letvægtsfiller

Hvis du har huller i væggene, skal de fyldes med letvægtsfilleren. Derefter skal du slibe væggen med sandpapir, så der ikke er nogle ujævnheder, inden du rengøre væggen. Nu er du klar til at tegne op, hvor tapetet skal være. Kom herefter tapetlim på væggen lidt ad gangen og påfører fototapetet. Glat fototapeten ud med en tapetbørste, når du er glad for placeringen.

KØB DIT FOTOTAPET FRA MALER-MALING

Køber du fototapet for blot kr. 499, så betaler vi fragten, og med vores hurtige levering er du snart i gang med at transformere rum og atmosfære.
Har du spørgsmål om vores billige fototapeter eller anden tapet eller maling, er du meget velkommen til at ringe til os på 2395 2025 eller skriv til os på info@maler-maling.dk.