• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Stenvægge

Stenvægge kan nu fåes som fototapet, så du nemt og hurtigt, kan få en stenvæg op i stuen eller køkkenet. Du kan få stenvægge med mursten eller store granitsten i flere farver.

Fototapet med stenvæg

Det er blevet meget moderne at fritlægge en murstensvæg, således at stenene træder frem og giver et rustikt og særpræget udtryk til hjemmet. Sandheden er bare, at det kan være noget af en mundfuld at gå i gang med, og det kræver naturligvis mange timers arbejde. Det har vi løsningen på: Fototapet med stenvæg. På den måde slipper du for det hårde arbejde, snavset forbundet med nedpudsning, og du er ligeledes sikret et perfekt resultat.

Forskellige stenvægge til forskellige formål

Vores udvalg af fototapet af stenvægge er bredt og dækker blandt andet over skifer, rød og hvid mursten, betonvæg og granitvæg. Vi er derfor sikre på, at du kan finde lige netop det udtryk, du søger. Mulighederne er mange, når det kommer til opsætning af et fototapet i hjemmet. Det er for eksempel meget populært at sætte skifervæg op på badeværelset, fordi det skaber en god kontrast, fordi resten af badeværelset ofte er hvidt. Det er også en mulighed at opsætte et fototapet af stenvæg i køkkenet. Som udgangspunkt ser det altid godt ud med en stenvæg, hvis man kontrasterer det med hvide vægge. Det betyder, at du med fordel kan nøjes med at opsætte en stenvæg på én væg, mens de andre står hvide.

Skab den gode stemning

Det er fælles for os alle, at vi ønsker at skabe et trygt hjem, som rummer en dejlig atmosfære. Det handler med andre ord om at skabe den stemning, du drømmer om. Mulighederne er mange for at skabe din drømme stemning med et fototapet med stenvæg. Fordelen ved et fototapet er, at det er nemt at opsætte og ligeledes nemt at pille ned og udskifte med et andet tema, hvis du trænger til fornyelse. Vi glæder os til at være behjælpelig med at gøre dit hjem endnu mere attraktivt.

Her på shoppen har vi også tapet med stenlook, sten eller skifer.