• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Allergivenlig maling

Care maling fra B&J

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe et sundt og trygt miljø i dit hjem, især hvis du eller nogen i din husstand lider af allergier. Vores sortiment af allergivenlig maling fra Beck & Jørgensen sikrer dig både kvalitet og god dækkeevne. Care fra B&J lever op til Astma-Allergi Danmarks kriterier for maling. Produkterne er desuden svanemærkede, hvilket betyder at malingen opfylder en række skrappe krav til miljø, sundhed og kvalitet.

Care med allergimærke

I Care serien fra B&J finder du både vægmaling og træværksmaling, der lever op til Astma-Allergi Danmarks krav til maling og som kan bruges til malerarbejde i hjemmet. Malingen er velegnet til de fleste maleropgaver i boliger, institutioner og kontorbygninger, hvor man ønskes at sikre sig mod  allergiske problemer. 

Stadig god kvalitet

Der er ikke gået på kompromis med kvaliteten. Du får derfor en god dækkende maling i samme gode kvalitet, som maling fra Beck og Jørgensen er kendt for. Malingen er fyldig, så du opnår en flot overflade efter påføring. Du kan påføre malingen med pansel, rulle eller sprøjtepistol.

Sådan vælger du den allergivenlige maling

Når du vælger allergivenlig maling, er det vigtigt at overveje følgende:

Glans: Vælg maling baseret på det rum, der skal males. Glans har en betydning for hvor blank finish bliver. Det har fx en betydning for, hvor nemt det er at tørre væggen af. Jo højere glans, jo mere kan væggen holde til at slid og aftørring. En god tommelfingerregel er, at værelser, gang og stue skal have en glans 5-7 og køkken skal have glans 10 eller derover

Farve: Allergivenlig maling fra Care kan ikke tones, da der tilsættes konserveringsmidler ved toning. Care fås i hvid.