• Fri fragt ved køb over 899 kr.
  • 30 dages returret
  • Hurtig levering til døren

Lak

Her finder du et udvalg af vandig interiørlak til træværk indendørs, i klar og hvid ludfarvet samt knastelak og en ludloft loftlud fra Junckers.

Trælak til alle behov

Uanset hvilken type lak du har brug for, finder du den her. Hvis det er en trælak, du står og mangler, kan vi anbefale vores PU-lak. PU-lak bruges af professionelle, og er en polyurethan forstærket lak, som er en utroligt slidstærk trælak. Pu-lak er perfekt til travle områder, hvor gulvet bliver slidt meget, men den kan uden problemer bruges i hele huset – både på gulve, træværk og træmøbler.
PU-lak er en vandig type lak, som nemt flyder sammen, når du lakerer. Derfor er det relativt nemt at få et godt resultat – men ligesom med al anden lak eller maling, skal du selvfølgelig ikke bruge for meget, så der kommer løbere på gulvet. Samtidig behøver du ikke at grunde gulvet, før du lakerer med PU-lak, så du kan gå i gang lige så snart, du har slebet og rengjort gulvet.

Skibslak til træbåde

Vi har også et udvalg af skibslak, hvis du skal have en ekstra slidstærk trælak. Skibslak er modstandsdygtigt over for sollys og saltvand, og det indeholder et UV-filter mod solens stråler. Vores skibslakker kan bruges indenbords og udenbords, dog kun over vandlinjen, hvis du bruger den udenbords på skibet/båden.

Epoxy-lak til betongulv

Du finder også epoxy-lak her på siden, hvis du har en betonoverflade, der skal lakeres. Epoxy-lak giver betonen en flot og glat overflade, og kan bruges uanset om du har et industrigulv eller bare gerne vil have et råt look i hjemmet. Epoxy-lak fås både som klar og farvet epoxylak, og kan kombineres med mosaik-flager i sort og hvid, som både giver et andet udtryk og gør gulvet mere skridsikkert og som gør at gulvet ikke ser beskidt ud, så hurtigt, da mosaik flagerne skjuler en masse.
Epoxy sand kan man også putte i anden gang epoxy-gulvmaling og derefter lakere gulvet igen to gange med klar epoxy lak, for at få et optimalt slidlag og beskyttelse af gulvet.

Før du går i gang med at lakere

Det er meget vigtigt, at underlaget er rent, før du går i gang med trælak. Start med at vaske gulvet med en blanding af grundrens og vand, og slib det over med korn 120, når det er tørt. Derefter skal du sørge for at fjerne alt slibestøvet, så du lakerer på en ren og fast overflade. Start med en støvsugning og tør efter med en fugtig klud. Når gulvet er helt tørt, kan du begynde at lakere.

Hvis du skal lakere træ, der ikke har været behandlet før, skal du altid bruge en knastelak på knasterne først. Selvom du bruger en spærregrunder, kan knasterne sagtens ”svede” igennem malingen eller lakken. Derfor er det vigtigt at give 2-3 gange med knastelakken først, og så gerne en spærregrunder til sidst for god ordens skyld. Hvis træet i forvejen er behandlet på den ene eller anden måde, bør du dog ikke bruge knastelak, da det kan reagere med den tidligere behandling.

Når du køber lak og gulvlakker hos maler-maling.dk får du fri fragt ved køb over 499kr. og 30 dages returret, på uåbnede spande. 
Har du spørgsmål til lak eller gulvlak, så kan du ringe til os på 23952025 eller på mail info@maler-maling.dk